30

Enci

преди 4 години

До Ewiak RyszardТова е едно много съмнително и вероятно абсолютно невярно тълкуване на сакрален текст от 7-ми в.пр.Хр.

29

monk

преди 4 години

Дали ще затворят заводите и ако да "бизнесът" ще плати ли отпуски?

28

Ewiak Ryszard

преди 4 години

Къде отиваме? В Библията се казва: "В определеното време [северният цар = Русия] ще се върне." (Даниил 11:29а) Това означава също финансово-икономическо и геополитическо земетресение, разпадането на еврозоната, Европейския съюз и НАТО. Много страни от бившия Източен блок ще се върнат в зоната на влияние на Русия.

27

Анонимен

преди 4 години

у наше село кмета също издаде заповед , да се създадат условия на работниците за динстанционна работе , пълен абсурд .

26

бай онзи

преди 4 години

Коя компания още ползва desktop-и , ще ме убиете , наистина не знаех ,че положението в родината е толкова зле :D

25

Анонимен

преди 4 години

Кеф ми е - клиентите ми не са авиокомпании ,а основни Банки, които работят - иначе всичко отива по-дяволите :) Та, така ще видим родният модел как се се *** обаче, щото разни *** го управляват изобщо ненаясно с know how-то---Както се личи от текста, не сте наясно дори с know how-то на запетаите и главните и малките букви, да не говорим за съдържанието на троленето.

24

Анонимен

преди 4 години

Дори за работещи на РС е трудно за реализация в някои професии. Това, че работим на РС не значи, че работим със стандартния офис пакет, а със съвсем други програми. Другият фактор са базите данни в компютрите, които ползваме. Третият е сигурността на компютъра (пример - информационният обмен на летищата). Домашният компютър не отговаря на условията за сигурност. От къщи може да се работи с лаптопи на работодателя, които обаче тепърва трябва да се купуват и инсталират. Всичко стана внезапно.

23

Анонимен

преди 4 години

Вчера по Бтв показаха офис на фирма,занимаваща се с бои!Всички от офиса,работещи с PC, бяха пуснати да вършат работата си от къщи. Ами боите - кой ги сипва,тонира,пакетира,бутилира,дистрибутира ? Може ли в този бранш без ръчна манипулация? Смешно е постоянно да се фаворизира интелектуалния фактор пред физическия!

22

Анонимен

преди 4 години

Айде, айде. Може да се работи и без свърхбърз интернет, и обикновен става. Ама който си търси поводи да не работи, винаги ще намери.

21

Анонимен

преди 4 години

Най-бързият тест за нас е двустранната пневмония.

20

Анонимен

преди 4 години

Стига с тази работа от вкъщи! Това се отнася за канцеларските плъхове за които няма значение къде са и им е необходим един компютър за всичко останало за което е необходимо да го пипне ръка това няма как да се случи.

19

Анонимен

преди 4 години

А от изкъщи готова ли е?

18

бай онзи

преди 4 години

доколкото знам 60k , Tex Experts и Tellus са верно на дъното от "мениджмънт" и шуробаджанщина ,ама нормално :)

17

Анонимен

преди 4 години

Аз от 10 години работя HO, но не става за всеки, малки жилища, малки деца , почти невъзможно...

16

до 18

преди 4 години

В 60К - кол център. То ясно че сме роби-слуги ама после да не се дразнят като виждат налепени топчета тоалетна хартия по стени и тавани в тоалетните.

15

АутМиСорсинг

преди 4 години

Само като видя окачения таван на снимката и имам позиви за повръщане. И това е все пак приятна като за офис заседателна зала. Етажите с робите са още по-противни - гори от безкрайни редици с бюра, стотици компютри и телефони. И да не си в кол център, а да обработваш документи пак е отвратителна среда за работа. Всеки ден се питаш "Затова ли учих, чистачката има по-хубава работа."Но те убеждават как аутсорсингът било престиж.

14

do golemite firmi

преди 4 години

братче, доколкото знам навсякъде почти са пуснати home office - който е почнал ИТ работа във фирма ,която 2020 не ти дава - успех ;) IBM , DXC , и поне още 3-4 знам със сигурност от миналата седмица са пуснали всеки който иска ... Не те знам къде бачкаш :)

13

Големите фирми

преди 4 години

Дано да разберат че офис със 100 човека каквито са в големите корпорации са ужасни. Освен това нали заради парите нямат отделни офиси за всеки, е ако повече от 50% от служителите работят от вкъщи няма да имат нужда да плащат солени наеми в големите офис сгради и паркове.Ало, 60к, Сайтел, Телус, IBM, Accenture, Actavis къде спите?!

12

До 11

преди 4 години

Ти не може да работиш от вкъщи, но можеш да вземеш адекватни превантивни мерки за теб и за служителите ти. Редовна дезинфекция и облекло. Тук в тази статия става дума за корпоративният свят и за тези, които работят на бюро. Освен теб и лекарите не могат дистанционно да работят (макар че в САЩ го правят - лекуват те по телефон с автоматично избиране от менюта на запис) а шофьорите на градския транспорт - и те не могат да работят дистанционно, но защо слагаш този коментар?! Трябва да си наясно.

11

дгд големите фирми

преди 4 години

По-добре вкъщи от колкото в грозен, сив голям офис като хамбар, със сиво мокетче и безкрайни редове от бюра с компютри. Със сигурност ада изглежда като офис на кол център или голяма корпорация. Бизнес парка е отвратителен отвътре, хубав отвън.