7

IT-спец, продължение

преди 4 години

та откакто открих кокосовото масло се родих както и турмерика, понеже понякога се случва да се разкървави но там само с турмерик лекум заоколо 2 дни ако вземам повечко таблетки.

6

IT-спец

преди 4 години

ще споделя тук моя опит:преди 4 години ми излязоха зверски хемороиди, ходих до аптеката взех крем ама нищо не помогна, после се разрових из нета и видях че кокосово масло студено пресовано помагало както и турмерик, купих си турмерик/куркума екстракт на таблетки които започнах да пия веднага както и си купих органично кокосово масло, ефекта от маслото беше почти веднагически, след около 15 минути ми олекна и болкиче изчезнаха а след 2-3 дни нямаше и помен от хемороидите.

5

Бб

преди 4 години

Всеки разговор, дори и за хемороиди е по-добър от разговор за този вирус. Да, важно е да сме отговорни към ситуацията, но трябва и да запазим място и за други теми. Духът на човека е също важен. (Е, малко се отплеснах - темата в за хемороиди, не за човешкия дух. Но пък ето до какви прозрения стига човек в мъката си) Нямам хемороиди, имам предвид душевна мъка, защото ми е мъчно за хората , загубили близки от този *** вирус. Ето, пак за вируса говоря... ужас е положението.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Ама не казва какво най и е помогнало и как ги е получила.

3

Анонимен

преди 4 години

Аз си спомням, че ми помогна компреси със ябълков оцет и вода.

2

Хъ-хъ

преди 4 години

С богат и много неприятен опит съм, затова да ви кажа направо, че тези бабини деветини помагат колкото и молитва. Опитах седем вида мехлеми и мазила - и "природосъобразни", и фармацевтични продукти, но наистина ми помага само един от тях. Няма да го посоча, защото не се занимавам с реклама, а и при всеки с хемороиди състоянието си има особености, трябва сам да си намери лек. С помощта на специалист, не на знаячи от нета.

1

Анонимен

преди 4 години

На кой за какво си му е. Явно авторът на статията силно страда от тях.