31

ББ

преди 4 години

Ураа ,и в САЩ го имаааа .Да гинат.

30

ДА

преди 4 години

До Вземете побързайтеНе само границите!Щъкане от град на град из страната без необходимост-също!Сега като сме с в къщи и не ходим на ралота,децата не учат-дай да се поразходим до еди-къде си,че иначе няма време!Кой където е ,там да си седи 2 седмици-тогава ще има полза!

29

Jas

преди 4 години

В Чехия забраниха от утре, събота, не само влизане на чужденци, но и излизане на чехи в чужбина. Единствените изключения са чехи работещи по договор в съседни държави и то само ако пътуват до максимално 100 км от чешките граници, същото важи за чужди граждани ако имат разрешително за работа, договор или разрешение за временно (минимум 90 дена) или постоянно пребиваване в Чехия. Училищата и повечето университети са затворени от сряда, за една седмица от 4 заразените са 141!!!

28

Мишо

преди 4 години

... санирането

27

Мишо

преди 4 години

Има едни 3 млрд за усвояване, отпуснати за себе си.Ще се усвоят като снирнето.

26

Mишо

преди 4 години

Баси, най-накрая намерих пари за един Средиземноморски круиз на свекървата и жената.

25

Вземете побързайте

преди 4 години

Ако не затворите границите все едно мерките, които всички така стриктно изпълняваме са напразни. Няма смисъл всичко това ако не се ограничи рязко притокът на различните националности. Хората са достатъчно интелигентни и ще го разберат защо е. А и няма да е така безкрайно все пак.

24

Анонимен

преди 4 години

Да пътуваш през Австрия остава възможно, но само ако не спираш никъде в страната?Добре, ами ако съм с кола и ми се дoпикae?В крачола ли? Или да си нося шишенце?

23

анонимен

преди 4 години

До разни там "Узунов" и "Пияница Мистичен"! Извинете "Мистик" - по модерно е. Все се убеждавам, че в тая държава само *** останаха, всички други мълчат, слушат и нищо не правят. Толкова простотии пишете, че немам думи. А всичко си е сериозно и то много!

22

Анонимен

преди 4 години

България е разграден двор.

21

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Виновника за тази криза САЩ пръв се изолира.

20

Бате Гойко

преди 4 години

"Чехия - Част от границите на страната са затворени."Не актуално. Чехия е затворена изцяло от понеделник.

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСАЩ не са пускали биологично оръжие на Иран. Спрете се вече с тези конспирации. САЩ няма проблем с обикновенните иранци, а с ислямисткия терористичен режим на Иран. След като Иран насъска ислямисти да нападнат посолството в Багдад, Тръмп показа тoпки и директно ликвидира иранското генералче. Посланието беше повече от ясно. Не си правете игрички с Щатите в противен случай света ще ви се види тесен. И чалмapитe млъкнаха. А вируса тръгна от лабораторията в Ухан.

18

до 10

преди 4 години

а у нас - до като бяха само бабата и дядото - от двама заразен87775и, единият си отиде, другият казват,че е по него............та такава ми ти статистика, ако тябва да е истинска.

17

Фанатик

преди 4 години

САЩ пуснали вируса, а луната е куха и някой ни гледа....я се стегнете бе ! Факт, е че границите трябваше тотално да се затворят още преди 2 месеца. Пиле да не може да прехвръкне, а не обявиха епидемия в Италия и всички гастербайтери айде обратно тука.

16

Хммм

преди 4 години

Тоя пак за политика говори. Значи според теб американците са пуснали биологично оръжие срещу Иран в отговор на няколко политически търкания. Дори някой нарочно да е създал вируса той цели масова смърт не само на опредена държава, колко ти е мозъка, дори първолак ще се сети че подобна болест рано или късно ще попадне и при тях, боже колко кухи хора има на тоя свят. В тях няма 2 лв за дъвки но му дай за политика да говори и акъл да дава.

15

Анонимен

преди 4 години

Германия лобира никой да не си затваря границите. Френските елити отдавна са им в джоба и слушат Германия за почти всичко, дори се съгласиха да си затворят реакторите. С отворени граници ще има повече заразени, но немския износ няма да пострада. Германия забрани да се изпращат маски на Италия, което беше чист цинизъм. Германия беше в истерия като разбра, че САЩ си затварят границите за германци, нищо че граждани на ЕС пътуващи до Щатите пренесоха вируса там. Германската наглост няма край.

14

Анонимен

преди 4 години

А дръндарите от БЧК и Международния Червен Кръст нещо помагат ли с доставка на защитни облекла, маски, лекарства някой да е чул ?!

13

1908

преди 4 години

Смъртоносните епидемии, тръгнали от Китай, са Африканска трипанозомоза, Вирус Херпес B, Птичи грип, Свински грип и сега коронавирус. Останалите са от Африка и Индия. Към това като добавим страстта на цветнокожите към криминални престъпления и изнасилвания, а на чаршафите към взривявания в името на Аллах, как да не си расист или ксенофоб?

12

Анонимен

преди 4 години

До 10САЩ не може да е сред най-засегнатите държави ,защото са огромна по територия държава и е с население от 320милиона!