58

Vip

преди 4 години

Тези фирми трябва да имат достатъчно ресурс от недекларирани доходи и би следвало да издържат два месеца. Ако нямат заделена част от печалбата за такива ситуации за какви фирми говорим. В САЩ Тръмп твърдо отказа да им помага. Риска на професията!

57

Анонимен

преди 4 години

Публичният сектор - съда и други държавни институции хлопнаха кепенците за следващия един месец. Журналята си мълчат все едно не знаят Частниците сакън да не загубят някой лев продължават работа, а работниците кучета ги яли...

56

56

преди 4 години

59? Аз?! Аз нищо не разбирам, не. Знам само 1 дума там японски свещи и бърз кредит. Това са всичките ми финансови познания. Просто предположения дадох, но не съм подготвен. Виждам, ти си финансист и си на ти с материята. Абе ако е удобно, може ли твоя снимка с автограф?

55

Анонимен

преди 4 години

Селото е истината. Пресен лук, козичка. Лятото баня със слънчева вода и най важното да нямам телевизия. Тези новини ме побъркаха.

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Мисля че вие, "разбирачите", всъщност сте тия, които не разбират за какво иде реч. Осъзнаваш ли, че ако системата крашне, БМВ-то на тузара ще струва по-малко от 5 кг свинско или 10 л прясна, чиста вода? Да, икономиката безспорно ще затъне в редица направления. Но в условията на тотален хаос нямащите хора озверяват до крайности и насилствено взимат от имащите. Така че имането е до време. Ако сценарият стане апокалиптичен, лачените къщички на мутрите ще са първи в дневния ред.

53

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Хи-хи-хи, мутрата ще продаде БМВ-то и ще има за хлеб!? Смех ! Ще го продаде най-вероятно на Марс или на Юпитер, щото тук няма да има кой да му го купи. И кинти за маро, нанай ! А простият бачкатор дето е бачкал на мутрата за подаяния ще вземе от мазата бурканя с лютеница и ще преживее, щото знае да живее с малко!

52

анонедин

преди 4 години

Реално погледнато повечето жертви са над 70 годишна възраст с белодробни проблеми или пушачи, а до колкото знам тези хора не двжат икономиката, в която и да е държава по света, защото просто са вече пенсионери, но и те могат да бъдат излекувани чрез командно дишане, стига да има достатъчно налични здравни заведения, които да предлагат този вид "лечение". Паниката и кликбейт статиите на нашите "новинарски" сайтове е по-опасен от коронавирус.

51

Анонимен

преди 4 години

54 -тиТе все още нямат капацитет да схванат за кво иде реч. За тях морето е мутри... толкова могат.Морето е летищни такси, храни, ддс-та, услуги и т.н. вече е висока материя. И като никой не дойде у нашият батак и ще цъфнат. Мутрата ще продаде БМВ-то, все за хляб ще има, ама тея мишоци тука с 700-800 лв и 5 кредита на кво се радват не знам.

50

Анонимен

преди 4 години

Добре де...Какво искате повечето за да сте доволни?!Да миришем всички на пот, да псуваме на майка и да взимаме всички по 1000 лв?! Тогава ли всички ще са довони в БГ-то и няма да има мутри и т.н.?По високи заплати? Някой от вас даже не знаят колко струват, за заплати говорите.

49

Финансист

преди 4 години

Очаква се огромен спад в туризма .Над 50% В търговията 40% .Това се сектори които работят с крайни клиенти .От там се получава ефекта на доминото .Строителство ,индустрия най-вече производство .Сериозен спад на имотния пазар.Сероизни съкращения очаква производството .За първи път от 2009 г ще има понижение на заплатите придружено с поскъпване на живота!!!На печелившите честито !

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48По принцип не. И не става въпрос за хората с повече пари, а за хората с много пари. "хора с повече пари" в България са много малко, защото практически средна класа няма. Има бедни и богати и това е. Що се отнася до повечето "бизнесмени", всички знаем как и кога за започнали бизнеса си - началото на 90те, когато нямаше държава и едни тънеха в лукс/куршуми, а други в немотия. Пределно ясни сте ни. Историята обаче се повтаря и в един момент "пролетариата" се вдига и помита изедниците

47

единак

преди 4 години

до АнгелРаботих за мутрите и се опарих.Сега, сам съм си шеф.Няма да слyгувам на никого, за мизерна заплата !На вълка му е дебел врата, защото сам си върши работата !

46

Анонимен

преди 4 години

Дреме ми за фалита на някакви мутри и ***, които се правят на бизнесмени. Черно море тази година е OUT!!!

45

Ангел

преди 4 години

Същите вие ,които сега плюете по бизнеса и не ви пука за него .Същите вие най-много ще страдате !Ама нямате мозък да го проумеете .Хората с бизнес няма да останат гладни .Редуцират разходите,уволняват такива като вас .Все ще се оправят .Ама вие ще духате супата .Мутрите дето им викате ще им се молите !!!Запомнете го!

44

Анонимен

преди 4 години

Аз си седим на вилата и си жъкаме лигата!

43

Анонимен

преди 4 години

Като ви чета... излиза, че всеки с малко повече пари от вас е мутра или крадец... :))Бедни душици... с такова мислене по-бедни само ще ставате. Тей де... ракия, салата и кючек да има.

42

До 38

преди 4 години

Ми то теб кат те гледам за нищо не ти пука .Не ти пука ,че нищо не става от теб .Не ти пука ,че взимаш 700лв.Ама въобще не ти пука за това че бездейсваш и се задоволяваш с жалкото ти съществуване .Аз теб те разбирам !!Но ти разбери ,че много хора не са като теб и на тях им пука !!!

41

Психодиспансер

преди 4 години

Това са преките жертви. Има и косвени и те са кажи-речи всички бизнеси........ Държавата трябва да помисли много серизно и отговорно по този въпрос, инак има голяма вероятност сама да затрие донорите си

40

Анонимен

преди 4 години

Скоро много хора ще разберат,че по-хубаво от родното място няма.И най-вече българите,които като най-големите главанаци тръгнаха да дирят Елдорадо по света.Ако скоро не се върнат у дома,после горещо ще се молят за това,но ще бъде късно.А много си и продадоха бащините имоти,та да преживяват в чужбина.Тяхното бъдеще ще е най-сложно.

39

Бай 100ян

преди 4 години

СЗО трябва да бъде основно реформирана .Китайци и американци създадоха ваксини още преди 20 дена НО трябва месец и половина на СЗО да ги одобри .Всичко е една бюрокращина !Тотални глупости !!Китайците се оправиха защото не чакат на някаква прогнила организация да им диктува живота .Почнаха да използват откритите препарати без много да го мислят,без да губят месеци в тестове и при тях всичко е ОК!