72

Гост

преди 4 години

Да се затворят всички граници за известно време. Най-важен е Животът, а не бизнес и др. Все още има хора, които пътуват за щяло и нещяло, екскурзийки и пр. Никой после не спазва карантина.

71

Ддд

преди 4 години

Добре де, като им вдигнат заплатите, рискът ще намалее ли. В клиниката, в която работят рискът е съществувал винаги. Сега се уплашиха. Да напускат, но без право да работят в системата на здравеопазването. Изнудвачи.... То за да получиш, трябва и да дадеш. Колкото работят, толкова им плащат

70

Селяндур

преди 4 години

...дома след заплахата с карантина и изолатор... Искате медицински персонал да се грижи за вас, а на вас не ви пука за самия персонал - такова отношение ще си получите каквото си заслужите... Заради блуждаещите електрони, които само се преглеждат ще се заразят медиците и после тези с нужда от кислород и обдишване ще си се обдишват сами у дома (справка - Италия)...А за пари въобще не се и обаждайте - плащате по 80-100лв за маска, а докторите - на добра воля - ей нагъл народ и БЕЗМОЗЪЧЕН...

69

Селяндур

преди 4 години

Всички знаят само акъл да дават, но никой не спазва никакви указания и своите задължения като отговорен гражданин...Пристигащи от горещите зони вместо да се изолират у дома се лутат от болница в болница да се преглеждат и изследват - че иначе ще вземат да се затрият... А това, че може да заразят десетки и стотици в градския и пред кабинетите - кой го бОли!? Други мухи без глави с лека температура +/- някое друго оплакване държат да се преглеждат денонощно от болница в болница и подпалват към..

68

Далия

преди 4 години

Е как така само те не са разбрали и не са инструктирани...!?! Може би чакат лично от премиера инструкции...?!? От никоя друга болница не се оплакват....

67

Анонимен

преди 4 години

Виж ти колко ни бранят. Ми утре ако стане война аз ще кажа. Ми аз не знам да стрелям с тия автомати. Хора това все едно е военно положение ние ако не си КОЙ ще ни.Чакай да те спасяват точно сега когато трябва.

66

БАРБА Не Ганьос

преди 4 години

70 е прав ! Въвеждане веднага на извънредно положение.Барбата се маха (дали в затвора или другаде е подробност).Затварят се границите.Обявява се пълна мобилизация, иАко някой кръшка - в панделата

65

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега пак да плюете сестрите-колко били алчни и ненужни..А Българския Лекарски Съюз-сега да излезе с адекватна и достойна декларация и да се извини публично на сестрите за гнусното си изявление преди време.Терористки били....нещастници....Браво на всички тях ,че протестираха и казаха истината за здравеОпасната система.На всички вече я ясно и ще става по -зле..

64

Анонимен

преди 4 години

до 72ами не е ясноздр вноски са задължителнни, но могат да ти отказват хоспитализация и да те подмятат между болниците докато пукнеш или да не работят с инфекциозно болни

63

Анонимен

преди 4 години

Предполагам на много хора не е ясно, че лекарите трябва да дадат допълнително съгласие да работят с инфекциозно болни пациенти. На са длъжни. Ако им предложат каквото трябва, може да се съгласят. Може и да не се.

62

Анонимен

преди 4 години

Лекарите и сестрите първи ще избягат от вируса, от работата си. Затова не заслужават заплати.Ментета са, само пари искат, след това бягат от Коронавируса, защото са некомпетентни. Решението е въвеждане на извънредно положение, ако се наложи. Съдене на дезертьорите.

61

Бате Гойко

преди 4 години

"Ами нали досега бяха некомпетентни и корумпирани,а. Сега изведнъж ви потрябваха."Ще ви трябват на вас. Тук лекарите работят без да спират,никой не протестира. Звъниш- екип пристига у вас, вкъщи. Казаха да не се ходи по болници и поликлиники и хората не ходят.

60

Анонимен

преди 4 години

Вирусът е лек и не причинява болест в 99,99%.Дезертьорите и паникьорите по време на криза се съдят по военни закони.

59

Анонимен

преди 4 години

До Бате Гойко--------------------Ами нали досега бяха некомпетентни и корумпирани,а. Сега изведнъж ви потрябваха.

58

Баровеца-СФ

преди 4 години

52 написано от мен. И като завършек: Не визирам лекарите като проблем-напротив ,а логиката на самите директори на болници и начинът им на определяне на заплащането в иерархията на персонала.В ситуация като днешната има силна нужда от съвестен болничен ЕКИП,но загубен през годините от ниското възнаграждение! Нека обаче,който служител се е задържал в болницата да бъде достоен и не се отлъчва от работното си място! Аз ако бях все още на работа в болница ,то нямаше да напусна сега!!! Бъдете здрави!

57

Бате Гойко

преди 4 години

"Има,има.Напр с неколкократно увеличение на заплатите. Ама тиквокомунистите така действат с насилие и заплахи."Не е сега момента. Защо не си тръгнаха досега? Сега са нужни всички от тази сфера. Като мине кризата- да си протестират. Защото това тяхното сега е чисто изнудване.

56

Анонимен

преди 4 години

До Хип-----------------------------Ха-ха,безработни. Те не достигат,той-безработни. Първо вас да мобилизират да си стоите по къщята и да спазвате карантината,и да не сеете заразата.

55

Анонимен

преди 4 години

До Бате Гойко-------------------------Има,има.Напр с неколкократно увеличение на заплатите. Ама тиквокомунистите така действат с насилие и заплахи.

54

анон

преди 4 години

ОТИВАЙТЕ ПРЕД ДОМА НА ТИКВАТА ВЕДНАГА!!! КЪДЕ МИПРОТЕСТИРАТЕ, БЕ?!?! ПРОБЛЕМИТЕ НИ СИ ИМАТ ИМЕНА И АДРЕСИ!!!

53

Анонимен

преди 4 години

Под всяка статия коментарите приличат на плювалник с една насоченост и един стил. Ясно е, че този стил е налаган от един и същи песимистично настроена личност поради болезнената си амбициозност и неосъществена реализация на значимост. Резултата е отдръпване на читателите.