42

Анонимен

преди 4 години

Най-великата страна е ФРАНЦИЯ, а сащ са една огромна биомаса от джeндъри с ниско IQ.Европейския съюз е най-великия икономически и политически проект.

41

do 44

преди 4 години

АБЕ ФАШИСТ КОНФИСКАЦИЯ НЕ ИМА НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НО ЛЮБИМИТЕ ТИ ШЕЛ ОЕНВИ РОМПЕТРОЛ ПЕТРОЛ И ДР.КАКВО ШЕ ГИ ПРАВИШ ТЕ ЩО НЕ СВАЛЯТ ЦЕНАТА ?НАЛИ УЖ КАПИТАЛИЗЪМ И КОНКУРЕНЦИЯ ПЪК ВСИЧКИ С ЕДНАКВИ ЦЕНИ ЩО БЕ КАПИТАЛИСТЧЕ?

40

Гадна сура

преди 4 години

Не се вълнувайте за България няма да се сринат, даже може и да се покачат и вие само ще полаете малко в нета, ще псувате Тиквата от дивана, най-много жената да изяде някой шамар и това ще е. От утре ще си зареждате колата дори и на 3 лв ако кажат, ще си платите данъците, ще си вземете заплатата от 800 лв и пак всичко отначало

39

Изедници

преди 4 години

Незабавна конфискация на Нефтохим и преминаване на евтин петрол. Докога ще ни доят от Лукойл без да плащат един лев печалба по-вече от 15 години? Сигурно са едиствената петролна рафинерия откакто съшествува тази индустрия да за на загуба 15 години подред.

38

Анонимен

преди 4 години

До 38Твоята реакция е първична !Помисли върху това че Русия след сделката която отказаха да подпишат в момента нямат ограничения на добив !

37

Анонимен

преди 4 години

Браво на чичо Сам, а воайорите и рогоносците от ЕС да си затварят човките и да обгрижват нашествениците.

36

Гошо

преди 4 години

До Анонимен37Така даже те там доларите си ги получават е така ,а ние трябва да си ги купуваме

35

Гошо

преди 4 години

До Анонимен36Вече не

34

Анонимен

преди 4 години

Не мож се разбра каква е връзката между туй ограничение и цените на петрола сякаш гражданите от Европа ще се втурнат да прекарват барели чрез транспорта по видове щом ще има облекчения в цената с данъчни такива с митнически такси,че акцизи по време на корона епидемия внесена-изнесена и обратно с продукта за преработка на ишлеме що му викаха до бази разни по ред за използване до последен потребител как транспортни средства и собствениците им заради производствените отношения и средства запазени..

33

Анонимен

преди 4 години

Скоро Прoсия ще издyха супата с поевтиняването на суровините скоро Путин ще бъде свален от власт от народа, който доведе до просешка тояга.

32

Скептик

преди 4 години

Ура, спираме пътуванията до УК и ФАЩ.Петролът поевтиня зарсди намалената консумация на Китай, но и заради голямото свръхпроизводство. Най-засегнати са САЩ. Себестойността на техния нефт е 40 при сегашни цени 30. Пуякът вече не носи оранжевата провокативна вратовръзка. Сега се облича като погребален агент. Май Путин и Принцовете му го набиха. Путин си го върна заради спрения СП2. А акциите на корпорациите са плонжирали.

31

Анонимен

преди 4 години

Цената на газа трябва да бъде актуализирана с нови 40 процента надолу. Нали цената е свързана с котировките на петрола.

30

Анонимен

преди 4 години

Незабавна конфискация на Нефтохим и преминаване а евтин петрол!

29

Наблюдател

преди 4 години

ПутяНастъпа мотиката. Капката преля чашата когато Путин е отказъл да вдигне телефона на Мохамед бин Салман преди фаталното решение да се откаже от сделката с ОПЕК.

28

Анонимен

преди 4 години

Пичове..газ падаНефт пада..Я тези..дето рИват винаги, че вдигат хляба и прочие.....Що не рекат колко ще свалят цените??Или ще го пишат сега на тола на маските за лице??

27

Анонимен

преди 4 години

МдаааКато стане нефта 10$ бензина ще е 1.70..Като се вдигне на 20 $ после...отиде на 2 лв. При нас няма пазарни неща. Вчера в македония нафтата бе 1.80!!!!Ще ходим там , както едно време те при нас! Като акциза е константа..направете таблица..дето ще е видно веднага при колко нефт, колко е горивото!!Ноооо....някой има метреси да издържа..

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 27В СА петрола сам си извира, докато в Русия трябва доста да се помпи, така че тия за еднаква себестойност на добива в СА и Русия ги разправяй на бабичките с червените партийни книжки. По руските закони от всеки барел 9 долара отиват за акциз на държавата, олигарсите също са си измолили от бащицата по 9 долара и няма да отстъпят и цент пък ако трябва и да утрепят любимия си вожд, така че руския петрол още преди да бъде изваден от земята струва 18 долара.

25

Московские новости

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТАрабите отдавна са се еманципирали от петрола. Направили са инвестиции по цял свят и получават сериозни печалби и дивиденти. Твоите познания товарищ, също са равни на нула.

24

Анонимен

преди 4 години

Става неудобно за другарката Нинова да пътува до САЩ за да носи буркани на синчето си. Ще трябва да се прикачва в Хийтроу на британски самолети. Общо взето мярката на Тръмп е да даде едно рамо на Борис Джонсън че при него работите започнаха много да се смирисват след Брекзита.

23

Чиновник

преди 4 години

Покрай тоя вурус, поне цените на горивата ще паднат значително. Очаква се бензин по 1,70-1,80 лв.