217

БАРБА ГАНИОС

преди 4 години

НЕ ЗНАМ КАКВО Е ПАНДЕМИЯТЪРГУВАМ С ВЛИЯНИЕ

216

Спеца

преди 4 години

Американския специалист - Доналт Тръмп каза , че април - май и ще изчезне тоя коварен грип /навярно САЩ знаят , защото са го разработвали/ . Българския спец - Бойко Борисов заяви че ще продължи до септември и косур/ той пък са надява да се напечели с болестта и страха на хората/!Така че ,разни специалисти и разни интереси!

215

КОМУНИСТ

преди 4 години

КАПИТАЛИЗМЪТ Е ЕПОХА НА КРИЗИ ВОЙНИ ПАНДЕМИИ И СМЪРТ.ЧЕТИ КАПИТАЛЪТ.НАЗРЯВА НОВА СВЕТОВНА РЕВОЛЮЦИЯ.ПОЗДРАВИ ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ!

214

въпросче

преди 4 години

В София бъка от чужденци. Ние кога ще затворим границите?

213

Анонимен

преди 4 години

Никой не може да се качи на малкия пръст на японците. Взеха ПРЕВАНТИВНИ мерки и сега имат само малък брой заболели, ако че са една от най-гъсто населените страни в света. Затвориха училищата за един месец още края на февруари до април. А нашите ги затвориха за грипа, а ги отвориха за короната! Балканска дeбилщина отново!

212

дедо от село

преди 4 години

Сзо са същите тикве.ни.ци, които искат да лапат само пари като нашите управляващи ***.Психозата и карантината , които са създадени сега в България нарушават човешките ви права на свободно придвижване и социален живот бе хораа! Мънкащите и неубедителни доводи на боковци целят да ви държат в страх от нещо незначително и преходно.

211

писна ми !..

преди 4 години

Стига с този ***, стига! Просто ми писна от негативни псевдоновини. Живота е кратък и ако не се разболеем от едно, до ще ни лепне други. Заболявания в природата бол, вируси, бактерии и всякаква друга гад в изобилие. Ако нямаше болести, то тогава щяхме да живеем поне до 999 си година. Да, ама - НЕ! Бъде оптимисти и се радвайте на дните си. Приятен ден !

210

Я па ти..

преди 4 години

До ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ! 232 Айдеее, и за корона вируса Бойко е виновен.Ама вашата няма да стане. Бъди сигурен.

209

Анонимен

преди 4 години

Кой е министърът на образоването в момента? Кой е тоя който е отменил грипната епидемия за днес и децата да ходят на училище от днес? Кой е тоя....? Вече ми писна и да обиждам.А, Красимир Вълчев бил ....Ей, Красимире,*** за разстрел си!Няма си пусна детето докрая на учебната година. Другата година, ако трябва ще повтаря пак класа заради неизвинени и изключване, бoклуk!

208

Евреиските Банки

преди 4 години

винаги организират по една "пандемия" преди да започнат поредния си грабеж който те наричат "икономическа криза"така беше и с "пандемията" от свински грип през 2009 !евреите просто търсят оправдание да изкарат танковете по улиците, та ако стадото се разбунтува срещу "икономичеката криза" да могат да вземат мерки

207

...

преди 4 години

СЗО обяви пандемия, всички държави на балканите и в ЕС затвориха училищата, Италия заттвори всичко без аптеките, Ню Йорк е блокиран от националната гвардия ...това са част от новините по света, а в България, децата днес са на училище????!!!! Това е геноцид!

206

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

преди 4 години

Искахте ГЕРБ - на ви ГЕРБ !Дано му се наситите и нарадвате на Бойко Борисов !След 11 години управление държавата ни е с банананово здравеопазване.Италия и Китай ще се оправят.Ние няма да се оправим !След две-три седмици, когато болните започнат да умират по улиците, дано се усетите, че изборът на човек, който управлява държавата не е забавление, а въпрос на живот и смърт.Вие избрахте смъртта !Не само вашата, а тази на БЪЛГАРИЯ.

205

Аз

преди 4 години

До 226Ххаха много са ми смешни тези интернет учители по български...Може да падне астероид и да отнесе цялата планета, но на него пак проблемът му ще е неправилното членуване. Олекна ли ти сега като посочи правописната грешка. Ще можеш ли да спиш спокойно...

204

ББ

преди 4 години

Политическата ни класа последните 30 години затваря училища,държат хората необразовани с единствената цел да манипулират и крадат хората лесно,в кървавата ни История няма такъв геноцид,убивали са ни физически,но такова духовно убийство на един Народ не е имало...шепа алчни *** възползващи се от "мътната вода",членовете ни са си..ок,неграмотни...Андрешко и той...но сме силен и справедлив Народ и накрая винаги оцеляваме и въздаваме справедливост...Бог да пази България

203

до сзо и ес

преди 4 години

маски кога? ще се продават?

202

Неграмотна работа

преди 4 години

Е, хайде научете се да пишете, бе! Стига с тези пълни членове на допълнения! КоронавирусЪТ ли обяви СЗО за пандемия???

201

бг

преди 4 години

Това е един обикновен вирус. Медиите всяват ненужна паника. Хората са зомбирани от телевизорите и вярват на това което им казват там. Повечето медии и правителства са обсебени от Илюминатите, които ще станат още по-богати след предстоящия икономически срив.

200

Селянка

преди 4 години

Чесънът мори ли го този вирус? Нищо не казват. Няма и да кажат, защото преди внасяха чесъна от Китай, сега няма откъде.

199

kaputt

преди 4 години

от 2002ра год вървят тези вируси и повече изкуствено се фокусира вниманието от медиите, но това е както му казват "прозореца на овертон" едно подготвяне към информацията , тази година стигнахме нещо като кулминация но според мен това е една "тренировка" за държавите за това какво предстои, може би идните години ще пуснат вече наистина смъртоносен вирус защото населението на китай и индия,бангладеш,и т.н. пренаселени държави трябва да се редуцира, толкова голямо население унищожава планетата

198

Анонимен

преди 4 години

топлото време ще направи вируса по-малко разпространяем,понеже повечето вируси виреят само във влажна среда,а влагата се запазва по-дълго в студеното време,при температури над 22гр всичко изсъхва за 2-3 минути а на слънце за секунди,определено ще чакаме лястовичките като спасители,дано да дойдат скоро.Така,че грешно е,че температурата го мори,сушата е,а тя се причинява от темп.