8

еколог

преди 4 години

Браво!!!ГРЕТА - ПРЕЗИДЕНТ.

7

А сега сериозно

преди 4 години

Каквото и да ти говорят, става дума за пари!!!И дране на кожи на хората, от едни загрижени чичковци дето измислиха Пророчицата Грета. А тя им се кара люто, че те не дерат достатъчно и те възторжено и ръкопляскат и я разкарват като мечка по целия свят , за да не и пропусне някой шоуто.

6

Анонимен

преди 4 години

Големи глупости ейй, аман от гретенизми!! Нагли станхте вече, не ви ли стигат трилионите, които отхапахте от ЕС. Или тях оправдавате с тези глупотевици!!

5

Е много ясно

преди 4 години

Бая *** вика "глупости". Той знае всичко. Повече от всеки друг. Разбира от изкуство, политика, автомобили и разбира се от глобално затопляне и световни проблеми. Естествено, той има решение за всичко. Само трябва да прочетете малко коментари в БГ сайтовете. *** бол.

4

Анонимен

преди 4 години

Пълни лъжи

3

Анонимен

преди 4 години

Това е пълна манипулация на населението. Правят ни на маймуни.Транспорта предизвиква 14% от СО2 произвеждан на планетата. От този 14% дял на авиацията се падат 13% на корабите 13% на автотранспорта 73% и останалия 1% е влакове и други.Тоест от общото замърсяване авиацията и корабите произвеждат САМО по 1.8 % СО2 от целия произвеждан на планетата (14х18/100=1.8%). Голямо намаление ще падне като спрем да летим , нали!. Слушайте още оня дeб*л Грета дето за това не летяла.

2

Анонимен

преди 4 години

Аз не ги подкрепям.

1

Joe

преди 4 години

Глупости!