38

Анонимен

преди 4 години

ПРЕДЛАГАМ ДА ПРОДЪЛЖИ ПРОТЕСТА НА МЕДСЕСТИТЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА, ДА СЕ КАЧИ ПАК ОНАЯ НА ДЖАМА, ДАНО ПЪК ДА СЕ ОКАЖЕ И ЗАРАЗЕНА...

37

Анонимен

преди 4 години

Купувайте само стерилизирани буркани и консерви,избягвайте чуждестранната продукция,не купувайте никакво прясно месо!В Китай част от заразата се е разпространила от вносно свинско месо!

36

Анонимен

преди 4 години

до 34 Само че на тоя Генерал му беше мнооого угодно да не спомене, че в Италия за последното денонощие са починали 160 човека!!!!! Удобно е донякъде с Китай, нали Годжи?

35

Алов

преди 4 години

Късно е вече Боко е с корона_ и заразява ли заразява

34

Анонимен

преди 4 години

Сладурчета, още ли не са си гласували пролетно-великденската ваканция?

33

Анонимен

преди 4 години

Соня, оня униформения Годжи нали го чу в съседната статия в клипа к'во изръси???" В Китай за денонощие само 24 починали" Смятай какъв идиoттт...П.С. Извинявам се на истинския Годжи, не визирам него!

32

Анонимен

преди 4 години

В Западна Европа от 6 случая до над хиляда се стигна за седмица. А в Италия от 1000 до 10 000 за още няколко дни.

31

Соня

преди 4 години

Всички философстват само, вече 6 случая...Да обявят карантина в цялата страна и всички по домовете ако зачастят случаите...

30

Анонимен

преди 4 години

до 30 Е как да няма журналисти- Боби Ваклинов?

29

Анонимен

преди 4 години

Те и без това не ходят там, какви мерки, какви глупости? *** ли ще предпазват вътре?

28

Анонимен

преди 4 години

защо се разпространява толкова бавно, надявах се да е плъзнал по-бързо да минава. Още половин година ще четем за настинка

27

Анонимен

преди 4 години

до 27 Някои казват че издържал до 35 градуса, други до 27 градуса...кое е вярно не знам.

26

Анонимен

преди 4 години

Сега слушам ББ по тв,че специалистите били казали,че пика на тази гадост ще е септември?!?!? Лятото на слънце всички знаем колко градуса е,как ще издържи този вирус,ако не е лабораторно направен устойчив?

25

Анонимен

преди 4 години

Стига паника! Това е дребно пролетно вирусче. Депутатите да тръгнат да се целуват с избирателите като противодействие на паниката и да им покажат колко ги обичат.

24

АТАКИСТ

преди 4 години

до 21Те така са се запритесили депутатите, ако им снимаш празните работни места, че чак рак ще хванат РАЗБИРИШ ли от притеснение.

23

гост

преди 4 години

Това е провокация за да не можем да благодарим на Русия! Радев трябва пак да призове народа да не се плаши от вируса,а да отдаде почит и благодарност на съветските войни на 09.05 пред паметниците.Така навремето ни изкараха на 01.05 да благодарим на БКП,след аварията в Чернобил

22

Анонимен

преди 4 години

Българският патриарх Неофит разпореди богослуженията в страната да не бъдат прекъсвани заради епидемиологичната обстановкаПочвайте да обви явате църквата паникьори и потурнаци.

21

Анонимен

преди 4 години

До АНТИКитай демонстрира чудеса на потентност и висока организация за борба със заразата и я победи. Китай с най-голямо желание и от добро сърце е готов да информира всяка държава, която го попита. Китай е готов да помогне безвъзмездно, а будалата - ката час ръси абсолютно безумни умнотии.

20

ognyanz

преди 4 години

Защо ли си мисля, че журналистите, а не вируса е това, което притеснява повече депутатите. Току виж някой щракнал с фотоапарата и показал колко празна е залата.

19

Пижо

преди 4 години

До МАТЕМАТИКЧетох разказ на лекар от Бергамо, Милано. Човекът казва дословно: "Когато видите интубирани млади хора във спешното, или по-лошо, всичката самоувереност, че сте млади ще ви се изпари". Що се отнася до депутатите - ***! Тяхна задача е първо да се погрижат за хората, а не за себе си! Да наложат мерки на работодателите!!! На големите вериги магазини, които печелят милиарди, но не са осигурили елементарни условия на работещите - няма маски, няма дезинфектанти на ПОС-терминалите..