81

Анонимен

преди 4 години

До 84В Русия има 20 заразени...

80

Анонимен

преди 4 години

Никакви мерки не са взети, нито от държавата, нито от хората, след като жената на собствен ход, отърквайки се в най-малко още 300 човека отива в болницата, за да припадне там от тежка пневмония, а през това време мъжът и е в отделението с още най-малко 50 болни от 3 дни с пневмония и на никой не му идва на ум да го провери за коронавирус!Пълно малоумие и безхаберие на всички по веригата, ами да се затриваме най-накрая и да се сложи край на мъките ни!

79

Анонимен

преди 4 години

В РУСИЯ НЯМА КОРОНАВИРУС- ИЗВОД:ИЛИ ВОДКАТА Е ЛЕКАРСТВОТО ИЛИ ПУТИН ГО Е ПУСНАЛ!!!

78

ЖАЛКО

преди 4 години

МНОГО ЖАЛКО КАК РУБЛАДЖИИТЕ ИЗПОЛЗВАТ ПАНИКАТА НА ХОРАТА, ЗА ДА СИ ПРОБУТВАТ ВННУШЕНИЯТА!А ЗАЩО АПРОПО В РУСИЯ НЯМА ЗАРАЗЕНИ???а?

77

Bungar

преди 4 години

Не разбрах колко пациенти са готови да поемат частните болници и колко теста са извършили досега. Явно няма далавера,а е и рисково. Друго си е по тънките клинични пътеки да ограбваш касата.По време на криза става ясно кой колко струва....

76

Пижо

преди 4 години

До до Информационен мраБоледуват и младите. Целта да не се всява паника е лоша услуга, защото хората и младите най-вече, игнорират заплахата. Лекар от Бергамо, Милано: "Когато видите интубирани млади хора в спешното, и по-лошо, всичката самоувереност, че сте млади, ще ви се изпари".Единствено у нас се налагат две много погрешни тези: Че това е "грип" и че не засяга младите!

75

до Информационен мра

преди 4 години

Значи по последни данни, заразата я разнасят младите! Те не боледуват, но възрастните ги прави мармалад! Дано не е така!

74

АНТИ

преди 4 години

Италия моли Китай за помощ.Къде се е чуло и видяло, капиталисти да молят комунисти ?Нали спечелиха Студената война ?Победителя да моли победения.

73

Инфо!!

преди 4 години

до #76 в ВСЯКА ЕДНА Болница кадето има заразен възрастен е заразена цялата болница !!!Как няма да разберете никога !!

72

спрете заразата

преди 4 години

След като не се знае как са се заразили това семейство, бабата от Габрово и младият мъж от Плевен, няма контрол над ситуацията. Колкото и да ми разправят как имали приготвени маски и легла, как били ограничени масови мероприятия, след като не знаем пътя на заразата и не можем да и пречим да се разпространява, ще има нови заразени, а аз не искам това!

71

Инфо !!

преди 4 години

ХЕМ ГЕНЕРАЛ ЛЪЖИ ЛЪЖИ.ХЕМ ДОКТОР ЛЪЖИ ЛЪЖИЩО Е ТО ?

70

информационен мрак

преди 4 години

Ама много ми е интересно откъде пенсионерите у нас хващат коронавирус. Много шавливи тия бг пенсионери! Да се не надяваш! От общо 6 души заразени, трима са над 66-годишна възраст. Още никой не е отговорил - откъде са се заразили 75-годишната ббаба от Габрово и 27-годишният мъж от Плевен. Сега не знаем и откъде заразата е дошла при пациентите на "Пирогов".

69

Анонимен

преди 4 години

Според мен трябва да се търси нулевия виновник за това че няма нито завод за защитни облекла и маски, нито набавяне на време с такива!

68

gf hf mf :>

преди 4 години

Корона вируса доказа едно нещо на правителството в сянка - че един грип, който все още не е убил дори стотици хиляди, да не говорим за милиони, чрез медиите вся паника, смут и страх у хората толкова лесно.Това означава, че биха изпълнили плана за Новия Световен Ред с лекота... :)

67

ЖИТЕЛСТВО!!!!

преди 4 години

И защо дойдоха в СФ, с трамвая и в Пирогов?! Синчето не можа ли с кола да ги закара в Инфекциозна?! А гетата пламнат ли сме пътници всички в БГ - без здрвани ще лекуват тях а нас кучища ни яли!!

66

Анонимен

преди 4 години

до 68 Ами май е голяма спекулата с тия маски. Аз не съм запознат- несъм си купувал, но чета че имало маски от 2 лева имало и от 9 лева...уж там с филтри милтри..

65

Анонимен

преди 4 години

В Китай за една седмица направиха две болници а в България един цех за маски не могат да направят и да задоволят 6 милиона души! В Китай само един град е толкова и има маски и очила за всички!

64

Анонимен

преди 4 години

Кики, за горе няма ред! К'вото ти е писано!

63

Спече се

преди 4 години

на управляващите. Как да откраднат парите, като трябва да се лекуват хората?

62

Анонимен

преди 4 години

маските по-скъпи от златото, няма такъв народ, да използва момента и да ограбва сънародниците си