19

Анонимен

преди 4 години

Икономика по герберски - или как 30% от 2,20лв. прави 10 - 15 стотинки, когато трябва да се защитят интересите на гербавите олигарси!Честито гербави другари!

18

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Голям...празз,аз карам на...газз.

17

Това е съд

преди 4 години

дайте да пуснем жалба-тез пируват по време на чума

16

HeinrichHimmler

преди 4 години

Цената на барел падна с повече от една трета , а те ни хвърлят прах в очите , че ще го намалят с 10-15 стотинки, което реално е около 5 процента от текущата цена .. нещо не ми излиза сметката.. пак ще правят пари на наш гръб тези мошеници и ще чакат следващото увеличение, когато няма да чакат до края на месеца да смъкнат цените , а ще го направят мигновено !

15

Анонимен

преди 4 години

При борсови цени на петрола 65-70$ за барел 2019 година,каква трябва да е цената на Горивата при днешни цени на барел 30-35$ и по евтин Долар спрямо Еврото с 4-5%

14

ИЗМАМА

преди 4 години

Вие представяте ли си на уж това намаление каква огромна печалба реализират спрямо световните теенденции?Това не е ли за ПРОКУРАТУРАТА ??До кога ще бъдем мачкани??

13

ГРОБ

преди 4 години

цените на горивото като в Австрия и Люксембург, а заплатите като в Ангола и Конго! Тиква *** разсипа и оглозга държавата. Костов, Царя и Станишев изглеждат жалки в сравнение с Тиквонио що се отнася до кражби и далавери!

12

Анонимен

преди 4 години

Покрай короната да не стане така, че изнервени хората започмат да палят бензинджии!

11

OPEK

преди 4 години

Боже, какво драстично намаление в оазиса.

10

ББ

преди 4 години

Не купувайте ,братя !!!

9

Пак

преди 4 години

да припомня. Преди време по една ТВ един петролен бос, на въпроса защо когато цените на петрола се вдигат, веднага цените на горивата у нас скачат, а когато цената на петрола пада, никой не бърза да ги сваля, тоя съвсем арогантно отговори к,во да ви обяснявам като не разбирате!

8

Анонимен

преди 4 години

Тези се подиграват, тяхната печалба при тези ниски цени на петрола ще нарастне много кратно. 10-15 стотинки надолу си е чист картел.

7

Да им паднат ушите

преди 4 години

Спада трябва да започне от 20 стотинки, миш-киии, от 20 стотинки, не от 10 стотинки. Стига скубахте народа, дайте глътки въздух, чук-ундури.

6

Monopoly

преди 4 години

Петролна и газова асоциация?!!!Живодер Терзиев?Сериозно?!?

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Мошеници !При цена на петрола 150 $ за барел и при цена 30 $ за барел само 10-15ст разлика на литър на бензиностанцията.Мошеническа държава !Дала е възможност на монополистите да дерат кожи, а дребния и среден БЪЛГАРСКИ бизнес го убива.

4

Анонимен

преди 4 години

Излиза, че нашиО лев е по-скъп от долар за чий ни еврото. Барела падна с над 30$, а литъра у нас със стотинки.

3

Ферли

преди 4 години

март 2342 ли?

2

Ууууу

преди 4 години

И защо само с 15 и то до края на март?! Като скочи цената на петрола веднага го вдигат а сега пада с 30 на 100 и само 15 ст.! Мизерници долни!

1

Азис

преди 4 години

Чакам с нетърпение!!!