15

Анонимен

преди 4 години

Европарламентът е едно от местата където ако всички се разболеят от корона вирус, малко хора ще жалеят.

14

Анонимен

преди 4 години

Тя манджата прегоря вече и злато да й слагат, все си е изгоряла манджа.Цяла Европа пламна от жабарите.

13

Анонимен

преди 4 години

"Поставил се сам под карантина.."Поставил се,щото се поsrал от страх,като една мишка,затова се "поставил"!?Защото чакаха 3 месеца,докато решат да спуснат карантините!ВЕЧЕ Е КЪСНО!!Ако бяхте реагирали на време-щяхте да имате 1 заразена държава!СЕГА ТРЯБВА ДА ПОСТАВИТЕ ПОД КАРАНТИНА 1 КОНТИНЕНТ!?

12

Анонимен

преди 4 години

Е и?Дреме му-има кола с шофьор,всичко му се носи в къщи,сигурно има и човек,който му дърпа ...... при запек?Заплатката си върви,няма кой да му каже"Болничен ли?!?!Търси си друга работа!!"Сам се поставил под карантина-БРАВО..ГЕРОЙ НЯКАКЪВ!!КЪДЕ СПАХТЕ 3 МЕСЕЦА?!ЗАЩО НЕ СЛОЖИХТЕ ЕВРОПА ПОД КАРАНТИНА?!ЗАЩО НЕ СПРЯХТЕ МИШКИТЕ ДА ЦЪКАТ СЕЛФИТА ПО РАЗНИ ПЛАЖОВЕ И КАМЪНАЦИ?!ЗАЩО НЕ ЗАПЕЧАТАХТЕ ГРАНИЦИТЕ?!

11

Анонимен

преди 4 години

Някой трябва да сложи под карантина и нашата Тиква, че да си отдъхнем малко от него, ако може да го заключват в къщата в Барселона, дето не била негова, че там испанците да се оправят с него

10

Анонимен

преди 4 години

И какво излиза пенсионер да си в този случай седиш си в къщи и поне едно е сигурно, че вируса може и да те подмине, ако не се гътнеш от друго, от глад да речем.

9

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

С 30к евро и аз ще се карантиниране сам.

8

До 6

преди 4 години

Айде стига рева! Макак с макак! Човека ви дава личен пример точно на такива като тебе дето ходите до Италия баш в чумата и се връщате и из Моловете - да заразите повече хора "щото съм здрав Бай *** и нямам симптоми" Марш и да си миеш ръцете след тоалетна

7

Иво

преди 4 години

Лежи си у дома пред TV, пуснал си е поорно с хомосексуалисти и маа чикийки, а заплатката си върви..

6

чудесно!

преди 4 години

Предлагам Държавните чиновници, те също да си стоят в къщи, поне до пенсиониране и много-много да не ходят, освен да отскачат до Църквата или до гробището. бъдещето на България е при пенсионерите, затова трябва и тях да ги защитим. Всяка сутрин трябва да им носим провизии за един ден, списания и вестници, оф, ама то нали вече такива и не излизат ... кабелната да бъде с повече канали, повече турски сериали, да има рев, интриги, любов и семейни драми ..

5

Анонимен

преди 4 години

Е... пак рано се сетил.Можеше и след 1 година да се сети.

4

Анонимен

преди 4 години

Боже колко благородно! През това време на пост и молитви ли ще кара или понеже е шеф ще му доставят всичко необходимо.

3

Анонимен

преди 4 години

Цяла София да е под карантина и койтоняма храна да му носят по три пакетаюфка и така до лятото.

2

Анонимен

преди 4 години

А нашия бунак кара джипката и бара нено и горанката по баджака.

1

Анонимен

преди 4 години

И аз искам да се сложа под карантина, ама трябва да ходя на работа, защото ако такива като мен не работим, скоро няма да има какво да ядем.