31

Българин

преди 4 години

Няма състав на т.нар. "народен съд", в който да няма поне един евреин. Най-жестокият следовател садист след 9 септ. е Изидор Зеев. "Нежният" поет Валери Петров/Меворах пише в Р. дело от 25 септ., 1994 г. "Стреляй верно и забивай ножа дълбоко". Написва и поемата "народен съд". Убиецът на ген. Луков е еврейката Виолета Якова и на нейното име има улица в Люлин. А дядо Вазов е написал стихотворението "Жидов гроб". Хайде да го прочетем!

30

Еврей-миньор

преди 4 години

Паметникът е чудесен, само дето малко прилича на ...

29

Анонимен

преди 4 години

Ъхъ.... Гледайте Монито, и компания и празнувайте...........

28

До 27 и 28

преди 4 години

Божи народ са християните, а не евреите. Исус Христос е казал на юдеите: "Ваш баща е Дяволът!". Евреите разпнаха Божият Син, а Пилат Понтийски каза "Нека кръвта на този невинен човек лежи върху вас и децата ви." Евреите не признават Исус Христос за Господ и Месия, а това означава, че няма как да са Божи народ.

27

noFreeman

преди 4 години

плюя и на евреи и на ционисти и на всички де що си измислиха да се наричат така... несъществуващи същества.... тия са донесли най-много мъка на земята!!!

26

Вечна Истина

преди 4 години

Слава на Господ за всеки спасен евреин от лагерите на смъртта организирани от управялявани от дявола корумпирани нацистки тероритси врагове на Бога и врагове срещу човечеството и нека Божието възмездие за техните престъпения и всяка жертва бъде скоро. Да бъде благословена паметтаа на 6 000 000 невинни еврейски жертви на нацистки геноцид в това чило и на 11343 бг евреи убити от нацистите. Господ да утеши изцели спаси благлсови оцелелите и всички пострадали семейства от нацистите врагове на Бога

25

Justice Defender

преди 4 години

До Анонимен Ако одобрявате антисемитите-асирийци,филистимжи, вавилонци, римляни,инквизитори,турци, нацисти,комунисти,ислямсски терорити котио са идолопоклонници,лъжци, клеветници, крадци,окупатори, убийци и други лодейци уравлявани от дявола и врагове на невинни хора и то от Божия избран еврейски народ и на Бога и също сте под Божия гняв проклятие и идващ съд и назание в ада ато всики злодейци ако не с епокаете, азато Израе е избания народ на Бога за спасенти благолсовени на цялото човечество

24

Shark

преди 4 години

Това не беше ли тема по всички медии и сайтове в началото на годината? Нещо доста в повече ми идва. Неблагодарни са евреите, не знам дали е трябвало.... Атентата в Пловдив защо никой не отбеляза......

23

Анонимен

преди 4 години

Нямало ги родителите, за да ги защитят. А държавата, къде е била? Полиция, армия?Каква държава, полиция и армия в Германия след загубата на Втората Световна война? Там в градовете от цели квартали камък върху камък не е бил останал, било е пълно с бездомни, включително връщащите се войници, всичко още стоящо е било разграбено. А домовете на евреите още с транспортирането им са били раздадени на германци. Преработването на историята на Третия Райх започва реално десетилетия по-късно.

22

sofeto

преди 4 години

За благодарност една израелска"Гад"Зеви успя да обезличи името "BALKAN AIR"... завинаги!!!

21

Анонимен

преди 4 години

браво

20

Анонимен

преди 4 години

от благодарност, Зееви груп разви Балкан, която му бе дадена от заврения зет за 1$, че още летим от радост!

19

муспи

преди 4 години

До Анонимен - Много си прав за Христос и Хитлер, и ето за какво: Единия слиза от Бога, другия е човешкия дълг към Бога.

18

муспи

преди 4 години

Във връзка с това душещипателно събитие, ще се достави на изсраил половин тон българска кръв, като за огромната диаспора в BG ще остане другата половина. Също така, ББ е поел ангажимента, да продължават изплащанията на обезщетенията на този геноцид, който по популистки причини святия Синедрион редактира като спасения. Доставите на свинско и за изсраел и диаспората си остават в рамките на споразумението. Ашколсум!

17

Totenkopf

преди 4 години

"Нямало ги родителите, за да ги защитят." А държавата, къде е била? Полиция, армия? Престанете да ни разправяте измислиците си за действителност. Приказки от 1001 нощ.

16

До 14

преди 4 години

Комунистите не са българи, а национални предатели. Финансирани от Кремъл, ръководени от международни елементи, извършващи антидържавна дейност, пропагандиращи някаква комунистическа световна държава, как очакваш да бъдат третирани? Най-големият терористичен акт в българската история е дело на БКП, факт!!!

15

смок

преди 4 години

даааа

14

смок

преди 4 години

Стига чоплихте тез евреи отпреди 80 години. Отбележете нещо дето вие сте го направили.

13

Анонимен

преди 4 години

Много повече българи и комунистит са избити от демократите преди 1944 г. но никой не ги отбелязва.

12

Анонимен

преди 4 години

Гонени от Египет, Вавилон, Персия, Рим, Франция, Свещената римска империя, Испания, Португалия, Полша, Германия, Англия, Русия, мюлманските страни, и т.н., и т.н. Където и да отидат, следват корупция, кражби, лъжи, войни. Знаете ли кои са най-мразените хора от евреите? Исус Христос и Адолф Хитлер. За никой друг не са изписани толкова гнусотии и лъжи, колкото за тези двамата.