10

Адвокат

преди 4 години

Магдалинчев да си ходи.

9

добре

преди 4 години

Само че излизат в неплатен отпуск. Ние, данъкоплатците, трябва да имаме думата за това кое ще им се плаща и кое не. Когато държавната администрация спре работа това се отразява и на частния бизнес като води до излизане в неплатен отпуск на доста работещи в частния бизнес, откъде ще им съберам пари, за да им плащаме на тях заплати за неизработено време, когато спира производство...

8

Анонимен

преди 4 години

Без значение дали работят или не.От тях полза никаква. Важно е накрая на годината да има 13 - та заплата и бонуси към нея!

7

Анонимен

преди 4 години

В някои съдилища изобщо не са пръскали, нито са раздавани маски, гелове и тем подобни. Кога....питаме...???

6

ааа

преди 4 години

А БОЛНИЦИ, ДКЦ-та и други...--- ?КОГА? ще се затварят за месец-два??????

5

Анонимен

преди 4 години

Хахахахха, значи няма да се разследват крадените пари! Ние помним за вилата в Барселона!

4

В.Узунов

преди 4 години

Ако има без вина задържани в ареста ще чакат делото там още месец.

3

Freeman

преди 4 години

"Депутатите спират с командировките" - мъка! Човешка мъка! На един депутат спреш ли му командировките, спираш творческото му начало!

2

Анонимен

преди 4 години

И някъде накрая на статията лежерно се споменава как ще си раздадат предпазни средства. Ами браво. А ако трябва да си заведа детето на преглед, откъдв да купя маски, за да не отидем с едно и да се върнем с 5 неща? Май 50те хиляди от турция няма да отидат по болниците, а за родата

1

Елемаг

преди 4 години

Те щото много ги и решаваха.Ама заплатката тече :) Я ми кажете,колко частника са се притеснили и са пуснали работниците и ще им платят заплата?Щото в държавния надника си го има и да не бачкат ,заради КОРО на вируса?