78

Плевен Бижу

преди 4 години

Болния ако е бил в контакт с плевенчани в клуб Канапе, Анаконда, Ъндър-а или Хаваната, трябва да затворите целия град.

77

Анонимен

преди 4 години

До До ТатоТо пък едни лекари, с цялото ми уважение към такива които го правят правилно.Баща ми е възрастен човек, не пие, не пуши но има някакво притеснение.Не знам, може би е заради мен, все го успокоявам че всичко е наред.Накрая като си платих естествено, въпреки че съм осигорен, казаха че е здрав просто повече желязо трябва да приема в храната си.

76

РЕШИХМЕ ДЕМОГРАФИЯТА

преди 4 години

САМО ДО КОЙТО СИ Е ВЗЕЛ ПЕНСИЯТА -ДРУГАРИ, ОТКРИВАМЕ ЛАЗАРЕТ НА ПОЗИТАНО 20!!! ВСИЧКИ КАШЛЯЩИ ДА ЗАПОВЯДАТ! НОСЕТЕ СИ СВЕЩИ, ПАМПЕЕРСИ И МАСКИ, МОЖЕ И ПРОТИВОГАЗИ!

75

ЗАПОЗНАТ

преди 4 години

ЕДИН ОТ БОЛНИТЕ КАЗА, ЧЕ иска Бойко лично да иде и да провери как му върви лечението, па да му стисне ръката и щял да се излекува.Бойко да си разпореди и да отива да лекува хората.

74

Анонимен

преди 4 години

Щаба,призовете хората да ходят с шалове,или да си направят маски от плат защото ходят без маски в Плевен,и заразата си ходи с тях.

73

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН 87Добави и ЕС към обвинените,защото и те съдействаха да изпаднем всички в това положение.

72

АнонимеН

преди 4 години

СУПЕР НЕАДЕКВАТНИ МЕРКИ!!!МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ДОМЪКНАХА ВСИЧКИ ОТ УХАН ТУК! НАЧИ КАТО ЕДНО МЯСТО Е ПОД КАРАНТИНА ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА НАПУСКАТ ТОВА МЯСТО!! Е БОРИСОВ ГИ ДОМЪКНА ВСИЧКИ ТУК И БОЛНИ И НЕБОЛНИ!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЪЩАТА ГЛУПОСТ СВЪРШИХА И ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕС!!!МОЖЕХА ДА ЖЕРТВАТ ПО 100 ДУШИ В ИМЕТО НА ДЪРЖАВАТА И ДА ГИ ОСТАВЯТ В ЗАРАЗЕНИТЕ ЗОНИ НО ТЕ ГИ ДОМЪКНАХА ТУК ЗА ДА ЗАРАЗЯТ МИЛИОНИ !АБСОЛЮТНО ОБВИНЯВАМ СЗО И БОРИСОВ В НЕКАДЪРНОСТ И ОТКРИТ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО НА НАС!

71

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаТонче,душо,карай са на твоята женщина от Пекин.И тя се качи на Шипка.Ние ше се разправяме с нашия Радев.Ай сопри се,че тъ пееш.

70

Анонимен

преди 4 години

Шоуто на Годжи не спира.

69

Анонимен

преди 4 години

Корона вирусът в Габрово не е страшен!Габровци са стиснати и няма да го дадат на никой.Корона вирусът в Плевен е страшен,защотоплевенчанки дават на всички.

68

Тонката

преди 4 години

Само преди седмица президент Радев"коронавирусът е незначителен,но щамът на Шипка бил много опасен"или нещо подобно му бяха написали на листчето:):):):):):)Народе елате колко може повече на Шипка:):):):)Са се скри като мишле:):):):)

67

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Почнаха с "вицовете"........

66

Анонимен

преди 4 години

До морскиАз понеже съм от "морето" мога да ти кажа че миналия сезон беше слаб, поне за Варна, разбира се в това число включвам Златните, Албена и територията на пишман кмета ни...

65

9

преди 4 години

Кое им е адекватното ? Само приказките ! Няма маски ,дезинфектанти, легла , не се дезинфекцират публичните завадения и транспорта ...!

64

морски

преди 4 години

Мислят по-нататък, но другия месец започва сезона на морето, със мнооого туристи.Тях и да искат, не могат да ги командват !

63

ГОДЖИ

преди 4 години

Питай Слави Трифонов! Генералската униформа много ти отива!

62

Анонимен

преди 4 години

До ПижоХа ха ха хах улавям нотка на сарказъм, това е добре, не всички да викат йес сър да сър....

61

ЦИНИК

преди 4 години

Жа са мре бря! У бг секи са спасява кой кък може.Няма маски бря,ората одът така,едно че няа друго че иц не ги еня за опасностъ.Га земи да стане масово ча тогава ша са усетът,че раутата е дибела,ама късно чадо!

60

БГ

преди 4 години

За какви закъснели мерки ревете ,бре????Когато отмениха честванията на Шипка и призоваха да се избягва масовото събиране на хора на едно място-то беше рев...то беше плюене ,върха на всичко беше онова чучоло наречено президент,който каза,че вируса е само в главата на ББ и няма никаква опасност .Е сега...кой е виновен????Моловете пълни с хора ,за кръчмите да не говорим...погледайте само за минути чуждите ТВ канали и вижте нормалните народи каква самодисциплина имат......

59

кой ще спечели?

преди 4 години

третият!- кой е той? Отговорете! - Световният ционизъм или Боко-бандита?