18

Анонимен

преди 4 години

Спрете самолетите на Нато - САЩ да ръсят зарази. Престанете да ни правите на луди,все едно не знаем кой и защо ги пуска всяка зима тези гадости,но сега вече прекали. Трбябва премиера и президнетът да говорят с тях за това,и ако не спрат да се омитат от бг небе и земя.

17

Анонимен

преди 4 години

17-иАми питай любимия си велик вирусолог под чехъл какво да правиш,че белким си опазиш червената празна кратуна.....А и той се изходи и каза-МАНИПУЛАЦИЯ - няма такова животно!Сега за чий ку. ревеш..- нали е гений..?

16

Анонимен

преди 4 години

Махнете го това войнишко зелено, че направо го намразих този цвят.

15

Анонимен

преди 4 години

Много са адекватни. Няма маски по аптеките, лекарства, дезинфекция тече с пълна сила. кметовете на повечето общини мълчат и нищо не правят. Това са страшни адекватни мерки.

14

Анонимен

преди 4 години

няма стратегия за нищо, гербавите се носят по течението и чакат да отмине.. ама тоз път може и да не стане. Неам на идея кой пусна тва, че децата не се заразяват, ама не вярно. Вярвам повече на китайските комунистически медии отколкото на простотиите на гарбавите интелектуални инвалиди

13

Анонимен

преди 4 години

Наскоро пак мина хеликоптер около нас. Казвам скоро ще има случай на грип, а фр. а глупости говориш. Мина се малко време след това почнаха да се тръшкат от грип. Случайност не мисля. Умишлено заразяват хората за да им се купуват лекарствата.

12

Анонимен

преди 4 години

Има нещо позитивно в цялата работа - Плевен ще си върне старата слава на развъдник на бацили и бактериологично оръжие. Самолетите да спрат на Плевен, явно са останали още плевенчанки там :))

11

пийпопаъпий

преди 4 години

В Бългaрия имa пoвeчe oт 4 зaрaзeни. Ceгa хoрaтa кaрaт кoрoнaвируca нa aнтибиoтици. Нo иcтинaтa e чe aнтибиoтицитe нищo нe прoмeнят кaтo тeзи aнтибиoтици ca прeднaзнaчeни зa бaктeрии в oргaнизмa. A КoрoнaВируca кaктo другитe вируcи aтaкувa имуннaтa cиcтeмa пo друг нaчин a нe кaтo бaктeриятa. Тoвa ca eлeмeнтaрни знaния вceки грaмoтeн чoвeк кoйтo мoжe дa чeтe мoжe дa ce бoрaви в интeрнeт. Aйдe чao

10

Анонимен

преди 4 години

Затова сме на това положение - няма стратегия за действие за всяка ситуация, има работа на паpче!!!! Нас, както и снега, всичко ни изненадва!

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1, за червените не знам, *** гербавите много сте активни гледам. По изписаната простотия си личите.

8

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да затворят летища, гари и пристанища още щом обявиха, че в Италия има случай на корона вируса. Сега вече е късно.

7

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Тук има италиански, руски и китайски туристи.За какви затворени граници говорите ?

6

Анонимен

преди 4 години

Италия да си затвори границите и да не пуска никой да излиза и да влиза в страната по суша, въздух и вода. Това е адекватна мярка.

5

Николас Мадуров

преди 4 години

А бей уенния що не си със скафандър както ти нареди тиквуня бе човек ???

4

Годжи

преди 4 години

Ти ли ще ни излекуваш? Кой ти е дал тази генералска униформа без китара?

3

ГРИПНА ВАКАНЦИЯ ?

преди 4 години

Ученик се прибира в къщи след като е обменил вируси със свойте съученици. Здравейте Бабо и Дядо, Мамо и Такто, нося ви един Корона Вирус от училище. Туй като за мен няма опасност според мъдреца Борисов сега го носа и на вас да се запознаете отблизо с вируса. Няма причина да удължаваме грипната ваканция на учениците. Все пак като се видят с бабите и дядовците или те дойдат да ги вземат от училище или с родителите си, то нищо няма да се случи...на децата ....

2

мнение

преди 4 години

Да отричате наличието на заразата и да успивате населението не е точно "адеклватна мярка". Според мен, първо трябва да обявите определени задължителни ограничения на придвижване, а не препоръчителни.

1

Анонимен

преди 4 години

Червени неудачници спите ли?