11

Shark

преди 4 години

Какъв е този домашен отпуск за затворници бе? Това са престъпници, какъв отпуск. Да не са на курорт. Да се забранят тези домашни отпуски веднага! Това е все едно го пускат на свобода, ето и резултата!

10

Възмутен

преди 4 години

Трепане и плитко заравяне... Кастрация и доживотен робски труд в някоя кариера!

9

Анонимен

преди 4 години

Докато се продават все още въжета по железариите и има клони на върби покрай реката, този проблем може да се реши много лесно.

8

Анонимен

преди 4 години

Докато Гешев търси Божков престъпниците си правят явно , каквото си поискат ....!

7

Анонимен

преди 4 години

Значи за такива случаи трябва да има специален закон да се кастрира и после да го съдят !!!!Такъв не трябва да има възможност повече да прави полов акт!Да не говорим,че направо си е за смъртно наказание!

6

Да

преди 4 години

обясня. Имам добър познат, който беше главен надзирател. Разказвал ми е, че за отпуск, работа навън, или УПО (условно предсрочно освобождаване) се уреждат тези които бутат пари на управата. Това поведение, осъзнаване, поправяне са пълна пунта мара!

5

Анонимен

преди 4 години

до 2 Има го в САЩ това с домашния отпуск. Сещам се за един велик филм със Силвестър Сталоун " Зад Решетките". Че той беше затворник и бяха го пуснали за няколко дни на свобода- така започва филма.

4

Анонимен

преди 4 години

Аре сега тоя който го е пуснал да плати лечението на жената и да плати обезщетението от бъдещото спечелено дело на жената.А на затворника едни 20 години още да му лепнат към присъдата.

3

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Нека позная без да съм чел статията. Затворник с няколко дела зад гърба си, между които е за изнасилване, но нашите *** са решили, че е хубаво да го пуснат. В нормалните държави този щеше да е кастриран и да са му направили *** от члена му.

2

Анонимен

преди 4 години

В щатите за това ще го изпържат. Тук трябва да му дадат доживотна.

1

славио

преди 4 години

дали тия отпуски да не се преусмислят???