31

въпрос

преди 4 години

за етноса да питам ли, или отговора е ясен?

30

Тодар Правешки

преди 4 години

До анонимен 26Кой убиец не е влизал в затвора, другарю?Ако питаш "Америка за България", ще ти отговорят, че законите се спазват. Явно не си запознат съм правото в Америка. Ако си осъждан два пъти за кражба, при третата присъда за кражба всеки съдия в Америка ще каже, че си рецидивист и ще ти даде 20 години строг тъмничен затвор! Това е в Америка. За Русия не знам. Питай Николай Малинов!

29

роб на влаЗта

преди 4 години

Сега който го е пуснал отпуск заедно с него на подсъдимата скамейка и в затвора без отпуск и обжалване.

28

Нострадамус

преди 4 години

Такива само разстрел.

27

1

преди 4 години

Този ще бъде назначен за "булка" в пандиза!

26

АнонимеН

преди 4 години

КЪДЕ ТОЧНО В САЩ ТЕ ПУСКАТ ПОД ДА СЕ ПРИБЕРЕШ В ОТПУСК ПРЕЗ ГОДИНАТА ДОКАТО ИЗЛЕЖАВАШ ПРИСЪДА!!!!ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО НИ Е ПЪЛЕН ФАРС НО БОРИСОВ НЕ ГО ПРОМЕНЯ ЩОТО ТАЗИ ПРЕСТЪПНОСТ МУ ХАРЕСВА ТАКА СЕ ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ КРАЖБИТЕ МУ НЕПРЕСТАННИ И ФИНАНСОВОТО СКАПВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ И НАСЕЛЕНИЕТО И!

25

Анонимен

преди 4 години

Този който го е пуснал в отпусск също трябва да носи отговорност.

24

Анонимен

преди 4 години

Какво значи домашен отпуск за осъдени престъпници?! Следващия път какво, ще пуснете масов убиец в домашен отпуск ли?Осъдят ли те, край! Докато не си излежиш присъдата никакви отпуски, разходки, купони и т.н. Другото е направо да си търсим белята!

23

до Тодор Правешки

преди 4 години

А кой да питаме? Америка за България, Отворено общество или БХК? Да ги питаме как убийци да не влизат в затвора и как да стават хора на годината?

22

Справедливост

преди 4 години

Смърт!

21

до 19–20

преди 4 години

Ей аман от профани! Какво да измислям бе? В САЩ, осъден за федерално престъпление може да излезе в отпуск (но не сигурно, решава съдът) САМО при смърт на близък роднина, САМО за погребението и то под полицейска охрана и в присъствие на ШЕРИФА или негов помощник! Каква СК или СА!

20

Тодар Правешки

преди 4 години

До ЕлемагАми питай "форум България - Русия", "русофили" и други НПО - та.Ще те подкрепят за камъните и ще ти напомнят, че по време на най-справедливия строй имаше лагери, пардон, трудови общижития за такива неблагонадеждни елементи на обществото.Тези общижития продължават да съществуват на територията на РФ, но няма данни, че съществуването им възпира други граждани от извършване на същите престъпления!

19

Анонимен

преди 4 години

Jenata ima saschto vina

18

Елемаг

преди 4 години

Дайте ми причина,да не *** камъни по Канала Русе-Варна в продължение на 30 години след това престъпление?Искам някое НПО ,да се изкаже....

17

Анонимен

преди 4 години

до 21 Само няма си измисляш, брат! Сега ми кажи Северна Корея и Саудитска Арабия и ще те призная! ))))

16

до 21

преди 4 години

В коя го няма?

15

До 18

преди 4 години

Не е точно в цял свят!

14

Любопитен

преди 4 години

а отговорност на този дето е разрешил така любезно домашната отпуска на затворника дали ще бъде потърсена? Аз за един преател питам.

13

Анонимен

преди 4 години

до 16 В цял свят го има този домашен отпуск, бе! Да не сме го измислили ние? Вие от Луната ли падате? Номер 10 ви го обясни най- добре!

12

Николас Мадуров

преди 4 години

Преди 30 години този *** щеше да е дал фира , но сега ще има човешко отношение с опит да му дадат ценности и превъзпитание по либерастки европейски модел до следващото насилие