129

Niakoisi

преди 4 години

Zdravnata systems niama pari zashtoto xamerikancite e isto4ixa nashta balgaria s zdelkata-8 samoleta F16 za 4 MILARDA LEVA 4estito na pe4elivshite no mai balgarina ne e sred tax...

128

Джо

преди 4 години

Няма пари за здраве защото здравната система се източва от фирми на Пеевски и Доган

127

Анонимен

преди 4 години

Да се започне статистика... кой вирус е по смъртоносен - корона вируса или кратуно вируса ГЕРБ

126

Анонимен

преди 4 години

Прав е - система има, но здравеопазване няма.Системата е - наши хора да точат парички.

125

Анонимен

преди 4 години

ОТ ЕС отпуснаха 50 милиарда за борба с тоя вирус и той веднага се появи в България.Само,че от тия 50 милиарда един лев няма да ни огрее.Те вече са си ги разпределили между герберастките фирми.

124

Пиян - залян

преди 4 години

Това не е никаква система , а октопод от корумпирани , крадливи герберастки елементи , които грабят и точат като за последно ! А и този министър ще излезе един от най-некадърните ...

123

Анонимен

преди 4 години

Да се срива! Тя тази система основно е в услуга на някакви кръвопиици.

122

Мальчик-гей

преди 4 години

Благодарение на Бащицата на народа, Системата (пък и ние, между другото) ще се справим с почти всичко. И накрая (което ще е сравнително скоро) корона вируса (лично) ще ни изтреби.

121

Аналиев

преди 4 години

Няма страшно, разпоредено е пред всяка болница да има патрулка, за да респектира вирусите.

120

ананиев

преди 4 години

стискайте палци. чукайте дърво. плюйте си у пазвите. метайте сол и салфетки и живейте като за последно. аз така правя. разходете на църква, малко индулгенция, даренийце, че не се знае какво е от другата страна. системата е вече мъртва. на сичко ше удържи. един труп и 1000 вируса да му поръсиш по умрел нема да стане. ей ся че звъннем на племеннику, да видим колко пара ше сме на пичалбичка тая година от спестените пенсийки.

119

малко фактче

преди 4 години

току-що случайно попаднах на рейтинга на здравеопазването по страни на Световната Здравна Организация:- Италия е на 2-ра позиция- България е ня 102-ра позицията сега като виждате какво става в Италия, правете си сами извода какво с държава на 100 позиции назад спрямо Италия като здравеопазване ще се случи

118

Анонимен

преди 4 години

Трябва, ама няма. Както с всичко в тази пародия на държава.

117

Тодор Живков

преди 4 години

Ама системата вече сдаде фронта. Това е една изключително закъсняла реакция. Системата не може да намери реално заплащане на медицинския персонал. Сега медицинска сестра с 600 лева заплата, ще се излага на риск ?

116

Учудена

преди 4 години

Ама Премиерът нали отиде в Турция за бежанците да се договаря. Сега се оказва, че отишъл и маски договорил. Нещо тоя човек като едно божество предвижда нещата предварително. Ех мъка.....

115

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонимен121съгласен!..Айде сега цитирай просташките обиди,които твоя "женерал" си позволява към държанките от Харема си,към журналистите и към сътрудниците на "другите ведомства".Моля!

114

Анонимен

преди 4 години

Сички ки умрем.

113

Анонимен

преди 4 години

Колко удобно за властта да ни заключи по къщите, да не стоим по площадите и да не говорим за неудобните тайни къщи, жени и деца на властта.

112

Ром"с

преди 4 години

Момчета ,нека оставим настрана целият негативизъм към власата,управляващите,системата...и да сме малко по-толератни към тях в близките няколко месеца,докато се справят с този "короновирус"-това никак не е шега или детска игричка.Вируса е много опасен-има данни които едва ли и у нас още ги знаят ,включително и Ананиев...просто не искам да Ви плаша-нещата са сериозни .Нека се сплотим срещу този вирус и да спрем да се занимаваме с критиканство поне няколко месеца.

111

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТочовека е прав,а това с обидите е присъщо на вас по- ПроСтиТе хора

110

Анонимен

преди 4 години

Тя, системата все някак ще издържи коронавируса, но теб народът вече не те издържа!