7

Елемаг

преди 4 години

Сега па и на 30 ли криза? :) Аман с измислени понятия,бачкане здраво му е майката!!!

6

Малко преди сватбата

преди 4 години

на негодника, баща му направи онзи мръсен номер в службата, като ограби труда на дъщерята на приятеля си, за да даде възможност на друго лице да получи по-висока степен.Питам се дали в случая е имал значение фактът, че бащата на това момиче вече се беше пенсионирал и нямаше предишните си възможности, можеше да бъде пренебрегнат? Служебните мерзости станаха точно преди 30-ия рожден ден на моята позната.Досега не ми се е случвало да видя човек, повече смазан душевно от нея.Не знам как ще се оправи

5

Вампирина

преди 4 години

След триста, спрях да броя.

4

Анонимен

преди 4 години

На всичкото отгоре синът на този некоректен приятел на нейните родители много харесваше въпросното момиче и успя да стане нейно гадже още когато тя се дипломираше. Беше първата й сериозна връзка. Това продължи 7-8 години. Тя беше на 29, когато той й намекна, че вече мисли за брак. Тя разбира се прие, но това си беше само разговор между тях.След няколко месеца негов приятел го запозна с една грозничка, но щерка на Някого. И онзи веднага се преориентира и след половин година се ожени за другата.

3

От 1

преди 4 години

Момичето, за което споменах е доста хубаво и същевременно свястно. Родителите й настояха да започне работа на престижно място, където шеф е човек, на когото те в миналото доста са помагали. Момичето се хвана здраво за работа и разчиташе на напредък. Аз си я знам от студентските години, че е умна и организирана. За беда, когато привършваше онова, което беше подхванала, шефът-приятел на родителите й буквално подари резултатите от нейния труд на друго лице, чийто близък роднина е шеф на сина му.

2

Анонимен

преди 4 години

Важното е да сте живи и здрави пък това кой колко е успял... На светът има милиони хора които са успяли а не се чувстват добре,не са щастливи..

1

Замислих се

преди 4 години

Познавам няколко жени, при които се забелязват някои от типовете душевен дискомфорт, които са описани в статията. При останалите няма такова нещо, а само майтапчийски обобщения относно наближаването на "трийсетака" или празнуването на 30-ия рожден ден. Почти всички мои познати, навършили 30 г., направихапо-тържествено честване на този свой рожден ден в сравнение с предишните си рождени дни.Знам само един много неприятен случай и ми е жал за тази моя позната,която си изпати заради наивността си