75

Анонимен

преди 4 години

До Каскета - До 68Заповядай на софрата ми (сестричке) , наистина ли мислиш ,че обикновенните граждани са толкова плоски , плитки и тЪЪпи? Спри да ги заблуждаваш.

74

Fallschirmspringer

преди 4 години

""Гардовете рискували живота си, за да не стане по-лошо в Партийния дом""И как са рискували,като се подхлъзнат на лъскавият под.

73

Каскета - До 68

преди 4 години

До Анонимен 68 - щом имаш контакт с хакерите на НАП - си 'оперативно интересен' - и ако не ни дадеш контактите = ще трябва да ти поискаме и ip адреса и смоличността.По добре се представи сам - ще си спестиш някои усложнения.

72

До сестричката

преди 4 години

Не се бой за ИП адреса си , тук пишат само шушлеци ,които са велики само в коментатрите си, но на дела ич ги няма.

71

Анонимен

преди 4 години

Цъкащите минуси - вижте на другата страница какво е написала сестричката , че "ще се радва да им бъдем пациенти" . И ако я подкрепяте искрено ви го пожелавам.. Аре стига глупости ! Някои хора трябва да бъдат поставени на място!

70

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен (сестричката) Следващия път като излезнеш в 6 месечен болничен - не се чуди кой е

69

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68 - Явно имаш здрави вени и си освен това мазохист!

68

Анонимен

преди 4 години

Принципите които всеки трябва да има предвид са че ако си се цанил за някаква работа трябва да я вършиш що годе съвестно(но никой не е идеален), ако не ти харесва работата или парите - хващаш пътя. Но практиката показва че там където не играе парата обслужването е мизерно.

67

БЛАГОДАРЯ ИМПЕКСОВА

преди 4 години

ТОЯ НОМЕР , ДА ЛЕЖИШ У МЕКИТЕ КРЕСЛА И НА ПАРТИЙНИЯ ЧЕРВЕН КИЛИМ В ПАРТИЙНИЯ ДОМ....Е МНОГО "ИНОВАТИВЕН НАЧИН НА ПРОТЕСТ"...ХА,ХА,ХААА!ТОВА , ПРЕДВИДЕНО ЛИ Е ВЪВ "ВИЗИЯТА ЗА БЪЛГАРИЯ"---КАТО НАЧИН НА "ПАРТИЕН ЖИВОТ"...??!!ЩОТО , АКО И ПАРИ ДАВАТЕ .....НАПРАВО ГО ВЪЗПРИЕМАМ КАТО ЛИНИЯ НА "ОБЩЕСТВЕНО ПОВЕДЕНИЕ" !ЕЙ...АМА МНОГО МИ ХАРЕСВА , др. ИМПЕКСОВА!?!!

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен (сестричката) Я си провери колко правописни грешки имаш и щом хакнаха НАП , мислиш ли , че няма да им платя да ми предоставят адреса ти? Вървиш по тънък лед , замислям се дали да не инвестирам. Голям кеф ще си направя с теб (който и да си)

65

Анонимен

преди 4 години

Най-големият вирус- ГЕРБ, избиха и изгониха 3 млн. българи и още върлува

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 58Не 'заплашвам' - а Уточнявам! И ще си хакнеш най много разцепеното си отверстие, нищо повече. А следващия път като ти се наложи да ти вземат кръв да речем - се моли за 'сестричка' която ще ти уцели вената поне от петия път, щото ако е от десетия - няма да си ползваш ръката поне месец! Защото тази която 'уцелва' от третия опит - отдавна е вече в Англия...

63

Анонимен

преди 4 години

Сестрите са продукт на беге културата. Тук ги обвинявате, но сигурно и вие се отнасяте по същия начин във вашата работа.

62

Западните Балкани

преди 4 години

Твърда подкрепа за сестрите! Борисов е унищожител на България и е време да си иде.

61

АЛО ИМПЕКСОВА

преди 4 години

Хайде да си прибереш жалките з омбита, че станахте хептен за смях. Не спираш да ме учудваш още колко можеш да копаеш дъното. РЕЗИЛ ПЪЛЕН.

60

Анонимен

преди 4 години

Мале, какви герои, голям риск, голямо нещо! Вижте тоя на 00:33 например - така се действа спрямо хулигани и престъпници, ама там дали не си подвива опашката, ако са въоръжени или ако са повечко?

59

Анонимен

преди 4 години

Тия от НСО започват да пресоляват манджата зорлем са правят на герои, сестрите може да са всякакви. но не са луди.

58

Хахаха

преди 4 години

И какъв е бил тоя риск??? Някоя женица да не ги захапе???? Голямо геройство. А тоя пореден цирк на другарЕте ще свърши съвсем безславно, вече никои не им се връзва на глупостите, защото хората си имат работа, изкарват си паричики ходят си по Гърция, по Пампорово и няма как да съберат повече от 100 души да искат оставки. Сега ще чакат лавров да довтаса та да даде инструкции ама май парЕ няма да дава.

57

анонимен

преди 4 години

какъв смях и какво падение за всички - лекарски съюз ли, пазители на реда ли ,който каквото му хареса

56

222

преди 4 години

До сестричкаА вие сестричките ще се ветреете безполезни, какви всъщност сте. Човек не смее да ви помоли нещо - зъбите се, викате, изобщо ......... първите седем годинки ви липсват. Не забравяйте, че и вие сте човеци алооооо