15

Анонимен

преди 4 години

За какво ми слагае минуси бе? Всеки на който му е скимнало нещо да почне да се барикадира и да поставя условия ли? Тази сграда тяхна ли е? Има ли закони в тази държава? 90 000 души полиция и пак никаква работа. Хайде ходете и в БНБ да спите, после може и в президентството!

14

Активист на БКП

преди 4 години

Нищо не са рискували,нито са ги убеждавали ! Дърпаха жената най-безобразно !

13

PERUNIKA

преди 4 години

zASLUJAVAT UVOLNENIE OT RABOTA.VIJDALA SAM PROTEST PRED TOKUDA OT 15 SESTRI NACHELO S MAIA MANOLOVAPO DOBRE DA GI NAKARAT DA RABOTIAT I DA SE DARJAT VAZPITANO S BOLNITEIAVNO ,CHE NIAKOI TRIABVA DA GI NAUCHI

12

Спокоен

преди 4 години

Не, не! Това няма как да е сериозно! НСО си рискувало живота, а? Е, то вярно, че не е като да избутваш хора в коли по пътищата, но нещата придобиват гротесктни измерения. Не ми се мисли ако вместо скапаните от безсъние пет женици, медицински сестри, би имало 100-на здрави комбайнера /примерно/. Дори не споменавам за сплотена група ултраси.

11

nekoj

преди 4 години

Абе що не видях наблизо да се развява някой Каскет, или Пожарникар наблизо? Можеше и някой Милиционер да е от полза - ама не видях! Сигурно са 'ловели' битовата престъпност и не им е било до Народнот Събрание...

10

Анонимен

преди 4 години

Заради грипа е ясно че болниците са пълни, ама и на 4-ти километър ли няма място, че тези женички няма кой да ги прибере на лечение цял ден?

9

1

преди 4 години

До Зози,ако бяха на възрастта на твоята любима тиква,бих се съгласил,че са комунистически изчадия,като него.

8

Денди

преди 4 години

Горките гардове, сигурно са висяли от прозореца или са можели да пострадат от жените.

7

Анонимен

преди 4 години

Абе да ги оставят, или да сложат едно пожарникарско платно отдолу и да скачат. То с откачени не може да се разправяш, особено пък и жени.

6

1

преди 4 години

другарю бригаден генерал,не страхуйте се,сестрите,не са толкова опасни.

5

Анонимен

преди 4 години

Абе не може да се занимаваме цял ден с тези - не искали били да излязат. Какво значи не искали? Тази сграда тяхна собственост ли е, че някой да ги пита? Още снощи е трябвало полиция и с белезниците навън. Служби няма ли в тази държава? Че аз утре може да реша да спя 3 дена в БНБ,, ще ме оставите ли?

4

Зозо

преди 4 години

Уаааахахаааааааа, нимоа... търкалям се от смях................Абре шефе на НСО, ти цяла нощ *** ли ми държа, та не ги изгонихте навън тези жалки комунистически създания?

3

Анонимен

преди 4 години

Цялата държава се занимава цял ден с изчаткали тетки. Браво на НСО!

2

Анонимен

преди 4 години

Май ще има оставки в НСО. Прекалиха.

1

Оле майчице!

преди 4 години

"С риск за живота си и въпреки отявлената съпротива" !!! Ужас ужасен! Цели пет жени срещу НСО! Ужааасссс