16

Анонимен

преди 4 години

До До Койчо 1Не коментирайте обучението по математика в Германия! Преподавам математика в гимназия в Германия. Учат се диференциали и интеграли, аналитична геометрия и теория на вероятностите и статистика, линейна алгебра... Това ли учат българските деца в училище?! В Германия произвеждат коли...в България няма вече и селско стопанство...

15

Ученик

преди 4 години

Моля не говорете простотии. Много почивка, да им махнат лятната ваканция, нямат интерес. Елате учете в училище за 1 година и ще искате ваканции. Спрете да хленчите и се поставете в обувките ни.

14

До Койчо 1

преди 4 години

Ами Койчо,ако погледнеш какво изискват от българското дете да знаеш и ти ще затвориш учебника и няма да искаш да го отвориш повече. За сведения в Германия например задачи по математика решавани в обикновена гимназия при нас, там този материал го учат в университетите. Изискванията тук са космически и затова резултатите са нулеви. МОН обаче продължава да измисля все нови изпити. Българските деца са сякаш опитни мишки в лаборатория.

13

анонимен

преди 4 години

ИМА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА. ПРОЛЕТНАТА ВАКАНЦИЯ СЕ ОТМЕНЯ ЗА СМЕТКА НА ГРИПНИТЕ. И МАТЕРИАЛА ЩЕ БЪДЕ НАВАКСАН. ПА ТЕ И МНОГО НЕ ИМ СЕ УЧИ. ПА И УЧИТЕЛИТЕ САМО ЗА ЗАПЛАТИ РЕВАТ НО ЩОМ УЧЕНИЦИТЕ НЯМАТ ИНТЕРЕС ОТ УЧИЛИЩЕ ЗНАЧИ УЧИТЕЛИТЕ НЕ ПРАВЯТ НИЩО ЗА ДА ПРИВЛЕКАТ ИНТЕРЕСА НА УЧЕНИЦИТЕ ДА ПОСЕЩАВАТ УЧИЛИЩЕ. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.

12

Истината

преди 4 години

Направо се оляха с тия "ваканций" от министерството. То не бяха дървени (защото било заваляло сняг)Не бяха грипни (защото някой се изкашлял)Заради избори, балотаж, поради матури, изпити, да слеяд празниците и след всеки сезон, патронни празници и т.н...Понеже на учителите не им се работи и системата го позволява учебните дни стават все по-малко !?

11

Анонимен

преди 4 години

С или без ваканция, учениците никога не наваксват материала. Материала винаги е на космически години пред тях. ХА ха ха

10

6

преди 4 години

От декември до сега на месец са учили не повече от 14 дни !?Нищо не се наваксва !

9

Анонимен

преди 4 години

ако вместо в класна стая матеряла се наваксва в някои по голяма дискотека смятам че всичко ще бъде точно

8

даскал

преди 4 години

ше наваксат бе, нали за това е фейсо 😂

7

Анонимен

преди 4 години

Ще наваксат ли учениците материала заради грипната ваканция?Те две седмици допълнително да учат, без грипни или дървени ваканции - пак няма да наваксат. ОбразУванийету е пълен лешшш. Единствено ги държат там за някаква форма на контрол, че как се озаптяват, ако по цял ден са свободни и без ангажименти? Мильо не мое да насмогне.

6

Анонимен

преди 4 години

Много ми е чудно защо само в България има грипна ваканция. В Германия в един град Rellingen poguтел на едно дете от едно основно училище има корона вирус.Затвориха училището за 2 дни и пак го отвориха.Днес здравният министър тук каза, че няма как да затворят заради корона вирус всички училища, детски градини или университети.

5

наваксал

преди 4 години

Какво значение има, те и без друго не учат. Да им махнат лятната ваканция и да учат на лято! По-добре ли е да са болни и сополиви? Те, ако имат толкова желание ще използват това време да учат вкъщи, а не да се мотат по моловете.

4

Анонимен

преди 4 години

Учениците не ги мислете, навсякъде и по всяко време има матриал. Някои дори продават!

3

Valeri

преди 4 години

Няма страшно, даже грипната ваканция е кратка можеше и до се включат и последните два дни от следващата седмица.

2

Генийчета малки

преди 4 години

Ако сложат в менютата на заведенията по моловете няколко страници математика и литература, може и да не изостанат чак толкова.

1

Койчо

преди 4 години

На нашите ученици не им трябва да наваксват защото те и без другото не им се учи