181

Анонимен

преди 4 години

Полицията практично бездействаше и чакаше да се случи нещо лошо. Такива бяха инструкциите. Ако това лошо беше станало, медиите Му щяха да заграчат "грозно, зловещо", че НСО не си е свършила работата и причината е в това, че нейният началник е назначен на поста по силата на решение, подписано от президента на Републиката. Само че НСО не влезе в подготвения капан.

180

Рубнелия

преди 4 години

Пак ме изложиха, тая недоплатената дигна ръцете в тях 2 айфона Х 2000 лева, дето й ги бех дала за връзса с мен и Майчето /Радев. Изложихме се пак , а уж немала пари.

179

Анонимен

преди 4 години

От 30 години вече няма партиен дом там. Няма да се зле журналята да започнат да живеят в 21ви век.

178

Не стана

преди 4 години

Не им се получи замисленото! Номерът не мина!НСО ги пуска в парламента, оставя ги вътре след работно време и следтова се опитва да намеси МВР с цел те да излязат виновни.Да, ама не им сеполучи! Стана както в оная известна фраза от романа "Спартак" -"Птицеловецътпопадна в мрежата си".

177

анонимен

преди 4 години

Спомняте ли си голямата стачка на учителите по времето на Орешарски? Тогава имаше ли такива изстъпления и учители по прозорците? Един месец стачкувахме и не получихме увеличение на заплатите, даже и заплата за месеца не взехме, защото не работихме! Не искам такава сестра да ме лекува! Съжалявам, да заплатите са малки, но знаете ли колко хора с образование работят каквото намерят, за минимална заплата, т.е. за 500 лева чист доход! Почти 80 % от работещите са на МРЗ и много от тях са образовани!

176

Те са от народа

преди 4 години

големи обиди към мед.сетри.Ако са луди няма да са там.

175

bb

преди 4 години

Пак се уакаха мая и пет медицински глупачки !

174

Анонимен

преди 4 години

Долу скапаните и платени майки и медицински сестри

173

ХАХАХХАХА

преди 4 години

До Мохамед Алиднес пред джамияяата в центъра на София видях много пришълци от средните векове с дивашки погледи наклякали по едни килимчета, които горещо си друсаха главите и така кълчеха телата си че дто им беше най-възвисената точка на организма. Те бяха най-нестабилните.

172

Анонимен

преди 4 години

До Мохамед АлиЗа разлика от теб видях реакцията на жената на видео и считам че тя е доста по-стабилна от някои коментиращи ги журналисти и политици.

171

Анонимен

преди 4 години

Дни преди да съобщят за това намаление, министърката на енергетиката Теменужка Петкова гордо съобщи от посещението си в САЩ, че до края на тази година ще намалим с 50% доставките на руски газ и ще внасяме азербайджански и втечнен американски. Въпросът е кой ще е по-евтин? Откъде да има пари за медицински персонал...

170

Мохамед Али

преди 4 години

По-правилния въпрос, е кой допуска психическо нестабилни хора, да стават медицински сестри и да лекуват хора. Положението е болен - здрав носи. Вярно, че нямат кой знае какви рискови отговорности с пациенти, но утре може една от тези да се събуди и да реши в знак на протест, да инжектира въздух във вената на някой пациент. Ако разбира се, по случайност я уцели от първия път.

169

Анонимен

преди 4 години

Ще купува ли Поробена България половината си газ по-скъпо, само за да не е руски, кажете гербави слуги как ще диверсифицирате газа?

168

Анонимен

преди 4 години

Сестрите, които бяха прекарали цялата нощ в сградата, сутринта направиха отчаян опит обществото да чуе гласа им, защото властта отдавна не ги чува. Една от тях - Бойка Атанасова, успя да излезе на перваза на един от прозорците и заплаши да се хвърли. Служители на Националната Служба за Охрана буквално я издърпаха вътре.

167

Анонимен

преди 4 години

Гербавци, а колко милиона вашата власт отмъкна от община Смолян след като загубихте изборите заради хич некрадящото ви управление там?

166

Анонимен

преди 4 години

АКО ИСКАТЕ КАДРИ ОТ ПРОТЕСТА ОТ КОИТО СЕ ВИЖДА Е УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ПО-НЕСТАБИЛНИ ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ - БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ ОНЛАЙН. АКО ИСКАТЕ ЛЪЖЕТЕ НА ПРОПРАВЕТЕЛСТВЕНИТЕ МЕДИИ, ФИНАНСИРАНИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДАНЪЦИТЕ МУ ЕТО ТУКА ИМА ДОВОЛНО ОТ ТЯХ. ВИДЕО ЛИПСВА. На протест от 1000 човека тука написаха че са 60.

165

Анонимен

преди 4 години

Троловете на ГЕРБ с многото имена тук многопрофилните болни ли са от ШИ ЗО ФРЕНИЯ ИЛИ ТАКА ИМ НАРЕЖДАТ ДА СЪЗДАВАТ ФАЛШИВИ ПРОФИЛИ И ДА ВДИГАТ ПАРЛАМА ЗА МАСОВ НАРОДЕН ВЪЗТОРГ С КОЙТО ДА СЕ ОПРАВДАВАТ ПОРОЧНИТЕ ИЗБОРНИ РЕЗУЛТАТИ?

164

Анонимен

преди 4 години

В този парцалл на олигархията, мафията и властта от години се води прогербава пропаганда. СЕМ защо не ги закрие, заради пълната необективност на сайта? Щото и СЕМ е същият зависим слугинярски орган.

163

Анонимен

преди 4 години

Другари коменисти-журналисти на ГЕРБ имаме един въпрос - всички ли протестиращи са луди? Давайте, вземайте проправетелствена страна, раздавайте диагнози, присъди, давайте и с париците от заработеното свещи да си купите за най-милото!!!! С парите за изтритото да си финансирате собствените панахиди!!!! За вас журналистическа ЕТИКА и човешка етика са непознати понятия!

162

Анонимен

преди 4 години

До ДАНСДа, да, ние от всички телевизии най-вярваме на телеВИЦията на гусеин Домусч. Съсипа Лудогорец сега иде ред и на телевизията. Иде краят на шайчеството управление за целия народ сте ясни. Народа се присмива на купените ви медии.