282

По-смели

преди 4 години

5 медицински сестри се оказаха по-смели от коментиращите тук.Както и от Баце.И докато медицинските сестри мизерстват ,Баце подарява къщи в Барселона на модели по бикини.А БСП са една жалка опозийка ,която отдавна не може да хапе.

281

Искаме квот дадете

преди 4 години

Нагли чучки - има лекари, които работят за по-малки заплати, при положение, че са учили 6 г. повече и носят и съдебна отговорност за действията си. За какво носи отговофност една сестра? За пукната вена - едва ли!!?

280

Сестра

преди 4 години

Защо да ни изнасят публично възнагражденията?Какво значение има колко пари сме си заработили с труд? важно е,че основните ни заплати са малки.Иначе мога и няколко хиляди да изкарвам,но то е с къртовски труд

279

Анонимен

преди 4 години

МАЯ МАНОЛОВА ДА ОБЯВИ КОЙ ФИНАНСИРА ПОДГОТВЕНИТЕ ПРОВОКАЦИИ!

278

Анонимен

преди 4 години

НЕКА РЪКОВОДСТВОТО НА "ПИРОГОВ" ПУБЛИЧНО ДА ПОКАЖЕ КАКВИ ПАРИ РЕАЛНО(ПО ВЕДОМОСТ) Е ПОЛУЧАВАЛА ЛУДАТА СЕСТРА ДЕТО ЩЕШЕ ДА СКАЧА ОТ ПРОЗОРЕЦА

277

Тонката

преди 4 години

Лоши времена а другари?:):):):):)Само пет лелки на протест и никой не им се вързва,цената на Руската газ падна наполовина,Перник вече има вода:):):)Какво правим другари?:):):):):)

276

Анонимен

преди 4 години

хора,ако това са медицинските сестри на България,то не трябва да ходим по болниците,тия са абсолютно луди и лъжливи

275

Анонимен

преди 4 години

абе днешните партизани вече по прозорците ли се крият? Срамота 10 човека лъжат и тероризират цялата държава по нареждане на *** и Маямата,срамота

274

Анонимен

преди 4 години

288- ПЛАМЕН ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ УГАСЕН, Е ДА ДЕ АМА НЕ- ТАКА УМРЯЛ Е ПО УДОБЕН ЗА КАУЗАТА НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ, КАКВО ТУК ЗНАЧИ СМЪРТТА НА ЕДНО БЕДНО МОМЧЕ- АМИ МНОГО- КТБ ПОЛЕГНАЛА, ВРЪЩАТ СЕ ПАРИТЕ НА ЕДНИ ЕДРИ СПОНСОРИ ЗА ЗИМНИТЕ ПРОТЕСТИ 2013Г А ГОЛЯМА ЧАСТ ОТИВАТ ПРИ РУСКИТЕ БРАТЯ, ЗАЩОТО СМЕ РУСОФИЛИ. НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ НА УЛОВКАТА"СКАЧАЙ, СКАЧАЙ" И "ЩЕ ТЕ ИЗГАСИМ"- ТАКА ПОГРЕБАНИ СТЕ ПО ВЪЗДЕЙСТВАЩИ А И ОБЕЩАЛИТЕ НЯМА ДА ВИ ПЛАЩАТ, ИЛИ ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ ОБРАТНО.

273

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 4 години

ТОВА С НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА . ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ИЗКАРАТ ПУБЛИЧНО ЗАПЛАТИТЕ НА ВСИЧКИ ЗАЕТИ В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО,НО НЕ ОСНОВНИТЕ ЗАПЛАТИ,А РЕАЛНИТЕ ПОД КОИТО СА СЕ ПОДПИСВАЛИ ВСЕКИ МЕСЕЦ .ПРИ ОСНОВНА ЗАПЛАТА 900 ЛВ РЕАЛНО СЕ ВЗЕМАТ НАД 2000-2500ЛВ С КЛАСОВЕ,ДЕЖУРСТВА,ОБЛЕКЛА И Т.Н....КРАЙНО ВРЕМЕ Е В БЪЛГАРИЯ ДА СЕ СЛОЖИ КРАЙ НА ЛЪЖИТЕ-НЕ Е НОРМАЛНО В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР ПРИ ОСНОВНА ЗАПЛАТА 1000ЛВ ДА СЕ ВЗЕМАТ РЕАЛНО 3000ЛВ С ВСИЧКИ ДОБАВКИ,А СЛЕД ТОВА ДА СЕ ТВЪРДИ ,ЧЕ СЕ ПОЛУЧАВАТ ПО 1000

272

ПроСоТо

преди 4 години

До ТонкатаСкрий се бе нapкоман!

271

Тонката

преди 4 години

БТВ а и не само предават на живо цял ден за лудите сестри,а после реват,че нямало свобода за медиите:):):):):):)Номоа:):):):)

270

Тонката

преди 4 години

Очаквам довечера и Просото да го покажат по БТВ покатерен на някой прозорец и заплашващ,че ще скочи,ако няма оставки:):):):)

269

Дръндер

преди 4 години

Света вече е футбол. Никой не се занимава с дребните провокаций с който се опитват да ни отклоняват вниманието от престоящото Европейско първенство.

268

Анонимен

преди 4 години

Бетонният тепегьозлък на управляващите може да докара всеки до ръба.И в буквалният смисъл също.Вече имаше самозапалвания.Сега докарват хора до ръба на перваза.Ако докопат още един мандат ... сигурно ще се давим ...

267

Тонката

преди 4 години

Това е прецедент:):):):)5 повтарям 5 жени да искат оставка на министър:):):):):)Сега като ги подкрепят на Костя и Корни хората заедно с Президент Радев ще станат някъде около 200 човека и дано да не се покатерят всички по разни прозорци и да започнат да заплашват,че ше скочат,защото Бойко като нищо ше вземе да хвърли оставка:):):):):):)

266

ДАНС

преди 4 години

Една община с минимални заплати на мед сестри е Смолян в която престъпницата от БСП Бадева роднина на БКП депутат Дора Янкова и Николов разпределят и крадат парите на мед.сестрите отпуснати от правителство и така ни лев от мизерни увеличения не достигат до сестрите заради кражби.Материалите са в NOVA btv прокуратура ДАНС.Всеки момент крадците на БСП ще бъдат арестувани като Иванчева.В другите общини подавайте сигнали в ДАНС и прокуратура.

265

Анонимен

преди 4 години

ГОЛЯМ ТЕАТЪР БЕШЕ ЗАМИСЛЕН, ОБАЧЕ НЯКОЙ РАЗМЕСТИ АРТИСТИТЕ И ТАМ СЕ ОКАЗАХА ПОДЧИНЕНИТЕ НА ПРЕ..ТА, А КОГАТО ПОПИТАХА ГЕНЕРАЛА КОГО ОТ МВР СА МОЛИЛИ ЗА ПОМОЩ, ЗАМЪЛЧА. ГОЛЯМ ТЕАТЪР СЪС СЛАБИ АРТИСТИ И ЛОША РЕЖИСУРА- ОТИШЛИ СА МНОГО ПАРИ ЗА ТОЯ ТЕАТЪР, ОЧАКВАМЕ ДА ВИДИМ КАК ЩЕ СИ ВЪЗСТАНОВЯТ ВЛОЖЕНОТО, ТОЯ КОЙТО ДАВА ПАРИТЕ НЕ ОБИЧА ГАФОВЕ- В БЛИЗКИТЕ ДНИ ЩЕ РАЗБЕРЕМ.

264

до 281

преди 4 години

Кой в действителност се уплаши? Лудите протестърки, които ги е страх да не им отнемат част от помощите, затова протестират задочно, преди да са предложени и приети каквито и да е промени в закона. И дотолкова са бесни за парите, че са готови и дапоголят пред всички болната си писхика - катерят се по прозорците и от алчност за пари готови да скачат. Затова си има лудница и усмирителни ризи.

263

има граници

преди 4 години

Отгоре на всичко, журналистите сутринта разпитваха шжефа на НСО дали бил постъпил правилно! А какво да направи? Да преговаря с луди?! Научете хората, че ако се правят на луди, законът не важи за тях, и ще видите епидемия от луди! Тия откачалки - от первазите и направо в лудницата! Те преминаха границите на мирния протест и на позволеното! Кой се катери по первазите и заплашва? Лудите. Има граници на позволеното!