302

Medsestra

преди 4 години

Na6iat kolektiv ne gi podkrepia - nie dori ne gi poznavame !

301

анти-гръмоотвод

преди 4 години

Проблемът е не в гръмоотводите, а в този, който ги поставя и насочва.

300

Ej

преди 4 години

Подлудей ли народа става меле.

299

Do

преди 4 години

Sestrite begajte taka vi kazvat.

298

пациент

преди 4 години

трябва да има здравна реформа.... не може доктори и сестри да са като търговци и пациентите да сме като касичка..Ами на дъщеря ми сложиха диагноза тумор в мозъка за да ползват клинична пътека и да плащаме..А знаете ли какви притеснения прекарахме.. Добре че всичко се оказа наред и за парите ...махнах с ръка. И как може такива лабилни-луди сестри да се допускат до болни хора.. Ами аз не мога да им имам доверие.. И ТЕЗИ ЗАПЛАТИ ИМ СА ГОЛЕМИ!!!!! всичко е организирано от БСП...кого заблуждават

297

Анонимен

преди 4 години

ТАЗИ БЪЛГАРСКА МАЙКА СЛОЖИ ВСИЧКИ МЪЖЕ В ДЖОБА СИ. МЪЖЕТЕ НА ВЛАСТТА В ЗАЛАТА СИ БРОЯТ ПАЧКИТЕ А МАЙКИТЕ ОТ ЗОР ОТ НУЖДА БЯГАТ ПО ПАЕРВАЗИТЕ ....И КЪДЕ Е БАРСЕЛОНСКИЯТ МЪЖКАР ?

296

Анонимен

преди 4 години

Крайно неприятни са хората,които са на первазите,говорят силно и ангажират повече от колкото е необходимо слушатели,карат ни да се чувстваме неудобно,налагат напрежение,да участваме неохотно и да се стремим към по скорошен край на общуването.Неприятно му е да го кажа,но е мъчително всичко това след двадесет годишно мълчание на мед сестри,които се правеха на слепи и глухи.

295

makedon

преди 4 години

Bravo za med. sestra Bojka Atanasova..... samo taka treba

294

!

преди 4 години

Живеем в нормална държава като не им харесва да работят като мед. сестри заради ниско заплащане да работят нещо друго. Това да не им е комунизъм, не това е в нормалните демокрации. Всеки може да работи за по добра заплата.

293

Анонимен

преди 4 години

Как тия платени циркаджийки са влезли в сградата на БКП а.к.а сега Народно Събрание????Кой ги е пуснал,това да не е аврамов дом и кафешейтан бе, кой ги пусна???Кой плати на охраната ДА ГИ ПУСНЕ??Маяма Нолова и Корнела,Слафчо учиндолски/зад завесата/,ЙОЛО ДЕНЕВ,КОЛЬО БОСИЯ И некъфф си убиец от Австралия ги подкрепяли!!КЪДЕ СА ГАДЕВ И КОПЕЙКИН??Отчаян опит пореден на опозицията да създава ДИВЕРСИИ,вместо два шута,да ги хванат за косите и с по два шамара да ги пращат на майн..ната им се лигавят!!!

292

Юсеф

преди 4 години

Кара перваз, медик олсун бабаит, чок кютек чавуш!

291

ДАНС

преди 4 години

Една община с минимални заплати на мед сестри е Смолян в която престъпницата от БСП Любка Бадева роднина на БКП депутата Дора Янкова и Николов разпределят и крадат парите на мед.сестрите отпуснати от правителство години наред и така ни лев от мизерни увеличения не достигат до сестрите заради техните кражби.Материалите са в NOVA btv Ппрокуратура ДАНС.Всеки момент крадците на БСП ще бъдат арестувани като Иванчева.В другите общини давайте сигнали в ДАНС и Прокуратурата.

290

Анонимен

преди 4 години

Какви медицински сестри?Четири парцала от инициативния комитет на Мая Манолова Общата играят некадърно театър.

289

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да се барикадират в настоящия партиен дом- не в бившия!

288

Тонката

преди 4 години

"Меня завут Атанас Стефанов""Я приехал из Булгарии":):):):):):)Весело беше това изпълнение:):):):)

287

Тонката

преди 4 години

До АнонименНаистина ли е от Шумен Просото бе?Само един път съм го виждал по БТВ кога подаряваше на Путин иконата:):):):):)

286

Анонимен

преди 4 години

Аз ги подкрепям

285

7

преди 4 години

ама много хубаво това моме в Барселонаа ,бебаш е секси мамата3 милиона евро за къща,.....халал да са и,,,на момата

284

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоO-o-o пикливото маргиналче от село Шумен изпълзяло от тоалетната

283

пациент

преди 4 години

другия път да скочат... мама им алчна... като идеш при тях ти обръщат джобовете да не ти останала някоя стотинка..