68

Men

преди 4 години

Факана държава с факани шефове с купени дипломи или наследили парите на корумпираните им родители възползващи се от хората и трупат богатство на техния гръб.Трябва тотален запор на тъпата държава всички да спрем да работим.Никой не иска прекалено много,но такова пренебрежително отношение към професиите в отрасъла е нямало.Най неблагодарната работа е нашата.Да им го набия на всичките там мениджъри ИТ ***,ако не сме ние в какво ще работят в обор ли или в офис,по какво ще върви по калта ли,

67

Анонимен

преди 4 години

На днешно време, един средносръчен фаянсаджия, ако работи по 4 часа на ден, без събота и неделя, си докарва едни 3000лв месечно. Чисти! А сега отидете на сайтовете с калкулатори и изчислете колко му е брутната заплата. Найс, а!? Ами ако работи по 8 часа? И за това не му е нужно да има дори средно образование. Но няма на днешно време фирма в БГ която да му даде тази заплата. Те затова работят само частно, и затова цифрите на журналята не са верни.

66

Анонимен

преди 4 години

Чесането на езици по всякакви теми от всякакви хора без капка понятия от темата по която дращят, ми изглежда по-заразна от COVID-19. Доста "разбирачи" са се заразили, и я гледай как се изявяват тук. Добре, искате пари, но какво и как можете да работите? И като искате 80, 100 или 120лв надница, ясно ли ви е как да си ги заслужите? Те парите се дават за интензивно и качествено работене от 8 до 18ч, без да похабяваш материал. А не защото си присъствал. Точка. За толкова работа- толкова кинти!

65

Анонимен

преди 4 години

Виц: Мигрант бяга срещу двама български граничари, крещейки БРЕКЗИТ , с вдигнати ръце бежанеца спира. Единия граничар казва: - Какъв Брекзит бре, ние тука сме ЕС. / Другия граничар казва: - То каква е разликата дали ние или те са в Брекзит. Като човека от това бяга.

64

Кольо

преди 4 години

До пияница мистик 59Господине/госпожо от номер 59, много искам да ме наемете аз да работя на вашия обект следващия път. Виждам, че добри пари плащате. Стискаме ли си ръцете?

63

Анонимен

преди 4 години

Пробвахте ли да увеличите заплатите?

62

info205

преди 4 години

Строителната камара да пише една декларация до /бг/майсторите в Англия, да се пребират, щот там са обикновени работари.

61

Анонимен

преди 4 години

От 2007 работя в строителството и под 3000-4000 не съм изкарвал тогава, сега нормално си е 5000/6000лв. Но се иска много работа и разбира се професионализъм. Незнам кой нормален ще работи в строителството за под 2000лв.

60

Истукан

преди 4 години

Как да стане. Първо не дават възможност на хората без опит на високи позиции, второ заплащането е ниско, трето техниката е остаряла. Никой няма да иска да работи.

59

Анонимен

преди 4 години

Мечтаната обява за Българските пишман работодатели. Търсят се работници с две висши образования , даговорят три западни езика, възраст до 30 години . Заплата по договаряне , но не повече от 600 лв. за седем дневна работна седмица, предимство има тези, които са съгласни да работят без пари.

58

пецата

преди 4 години

30 лева надник за арматуристи в бургас , без опит , но и не се знае кога ще придобиеш опит , никой от опитните с високите надници няма да си го дели с теб

57

Неразбирам

преди 4 години

Герб нали вкарват Индийци от Андра Прадеш какъв е проблема!?

56

akud

преди 4 години

аз обвинявам бг чорбадцийчетата къде са готови да харчат милиони за силикон и показност, но за образовани и можещи кадри, НЕ, еми да ама докато го има ЕС ние ще ходим да си работим на алтернативни места. това е и причината да се говори , че еврото е лошо и , че трябва да излезем от ЕС

55

пияница мистик

преди 4 години

ХАхахахаха :))) Доказано в тая държава всички са луди от браншовете. Ами няма строители, защото вече всички си работят на частно под титлата "майстор". И дерат яко, ама яко. На мен за шпакловка на 89 квадрата апартамент викнах на оглед 3-*** различни майстори и една фирма и все едно си бяха плюли в устата. Всички казаха сходни суми с+ - 200лв. Към 7000 лева. За 40 мин работа смяна на 3 метра тръби 2 майстора от 1 фирма ми взеха 660 лв и фактура не ми дадоха. Кой ще ти бачка за 1000лв? Луди гъби

54

До 56-факти

преди 4 години

Като ти гледам поста,за този ти мозък,доста са ти дали.1,500 мизерни!?!?Ти на колко годинки си бе юнак?Какво хможеш? Какви са тези съчинения? Баща ти колко взима?Кой те храни?....Решил той да пробва ,д.р.и.с.л.ьо! На кой му пука за теб бе пубере!Пълно е с такива мушмороци

53

До49-Масовифалити

преди 4 години

А ти какъв си и колко искаш да взимаш, за твоята престижна професия?Ами научи се да смяташ и стани продавач.Ако научиш език и си умен и физически здрав ,стани ръководител полети.Там началната е 2,500 след година -две става на 10 ,000.Ама за това се иска мозък,желание и здраво дупе......А иначе ,,че си копаш" или зидаш за 60-80 лева и няма да имаш нужда да си ползваш мозъка-рахат работа.....Има и още доходни професии ама за всичко е нужно ,,пипе",старание и труд на мозъка!!!

52

факти

преди 4 години

Реших да пробвам да потърся работа в Бг.Направиха ми интервю на немски от София.Очевидно тия двамата там имаха доста лош немски.Заплатата! 1500лв. ЛЕВА! Плюс някакви ваучери за храна! :) т.е. купони!Все едно сме 1990г.Реших,че мога да пробвам благотворително за няколко месеца,защото очевидно парите са мизерни,но като видях разбитата улица пред офиса и задръстването на момента се отказах.

51

Анонимен

преди 4 години

За грубият строеж не знам, но за вътрешният и баните, масово действат с пари на ръка и изкарват много повече дори от ИТ-тата, друг е въпросът, че се осигуряват на 500-1000 лева... Той като е на 10 обекта в месеца ходи го следи къде колко и какво е взел/правил...

50

Анонимен

преди 4 години

До 50 Че то вече има внос на " работници" бе аркадаш! И индийци има вече по строежите в БГ. Ама те Не само че ще работата в БГНо и ще си пуснат семето Тук! Схващаш ли къде отива проблема? Какви " българи" сте Вие бе?! Повръща ми се от такива като Теб!!!

49

Анонимен

преди 4 години

В България въпроса за заплатите стои пред всички работодатели. Другарите смятат, че трябва да работиш без пари за да има за фолкаджийките и за Мерцедеси. Да ама не. Сега ще си работят сами.