36

Българин 1

преди 4 години

И накрая да не се окаже,че вместо намаление цената се е увеличила!!!

35

Анонимен

преди 4 години

Като я обложат даже ще поскъпне за краиния потребител

34

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

ГЕРБ вече биха отбой и казват не с 40%, а до 40% и че може да е 10%, 15%, 20%,... намалението на цената.

33

Анонимен

преди 4 години

До QwertyМда. Тая "експертка" май е бягала от часовете по математика. Лошото е, че каквото и да се каже в България се използва за повсеместно клепане на другите, а през това време мафията яко ***.

32

русофил

преди 4 години

Еми много ясно че ще и плащаме повече та ние наи си любим руснаците

31

Анонимен

преди 4 години

Е, жалко, зарадвах се че е 40% и за нас.

30

Анонимен

преди 4 години

Все още са ни братушки защото въпреки това намаление пак ще ни е по скъпа с 20% от тази на западна европа

29

Анонимен

преди 4 години

Нали бяхме братушки сега ще купуваме на цени нормални както всички държави я купуват

28

Тръба

преди 4 години

Хихихи! В крайна сметка цената за материалеца ще се повиши с 40%. Това е така, защото ТРЯБВА да се начислят акциз, ДДС, такси, глоби, винетки, гепане и т. н...

27

Qwerty

преди 4 години

Да се връща в 5 клас и да се научи да смята с проценти. Ако нещо струва 100,ддс е 20 ако струва 60,ддс е 12. Така че цената трябва логично да падне с повече от 40%

26

бай ганю

преди 4 години

само не просветен наивник може да повярва че цената ще падне с 40%голямото фукане на правителството ще бъде без покритиеколкото и да падне няма да бъде защото сегашнотоправителство или булгаргаз са се потрудили да го постигнат а идва чрез намеса от западаза мечтателите и вярващите в 40% остава да пият една студена вода

25

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаИстината е, че това е сравнената със Западна Европа, която ще получава по-изгодни цени дори само поради икономически причини: например, обемите, които България купува от Раша са несравнимо по-малки от тези които Германия купува, а навсякъде по света за дългосрочен ангажимент за купуване на по-големи количества води до повече отстъпки. Разбира се, винаги може да се допусне и някакъв политически мотив, но в крайна сметка очевидния такъв с падането на цената на газа също пада.

24

Истината

преди 4 години

Истината е, че ще купуваме на цена 20% по-висока от средната за Западна Европа, т.е. България ще продължи да плаща най-висока цена за газта.

23

Анонимен

преди 4 години

Пак добре че има са от европата. Наш'те тиквеници 10 години не можаха да договорят нормална цена.

22

Анонимен

преди 4 години

НЕ ЗНАМ КОЙ НЕ РАЗБИРА ОТ АРИТМЕТИКА,КОЯТО СЕ ИЗУЧАВА ОТ ПЪРВИ КЛАС. АКО ДОСЕГА СА НАЧИСЛЯВАНИ АКЦИЗИ,ТАКСА ПРЕНОС И ДДС ВЪРХУ ПО-ВИСОКАТА ЦЕНА ,ТО НАМАЛЕНИЕТО ЗА КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ ТРЯБВА ДА Е С ПОВЕЧЕ ОТ 40% СЛЕД КАТО АКЦИЗ,ТАКСА ПРЕНОС И ОСОБЕНО ДДС ЩЕ СЕ НАЧИСЛЯВАТ ВЪРХУ 40% ПО-НИСКА ЦЕНА!

21

Анонимен

преди 4 години

Гербаджии ако можеха, щяха да потулят тази новина за намалението и гная да си плаща като поп по високата цена, а разликата у джобетата.

20

Анонимен

преди 4 години

А цената на метана по метанстанциите дали ще падне?

19

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ МОМЕНТА БОРИСОВ НИ КРАДЕ С 40% И ТОВА СА ЧИСТА ПЕЧАЛБА КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС НАЧИСЛЕНИТЕ ТАКСИ И АКЦИЗИ ВЪРХУ ЦЕНАТА ТЕ СА ОТДЕЛНО!!СЕГА ИСКАТ ДА КРАДАТ ОСВЕН С 40% И С ЕДНО 20-30% ОТГОРЕА НАРОДА ЩЕ СИ МЪЛЧИ ТО Е ЯСНО!

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонименпенсиите ги пратиха в чужбина да не работят

17

пияница мистик

преди 4 години

Всъщност истината е, че чак сега вече купуваме на нормална цена газа. Години наред беше толкова висока, защото когато Тройната Коалиция беше на власт Р.Овч. , тогавашен министър на енергетиката и шефа на Овъргаз заминаха за Москва и след това газта рязко скочи. Това го направиха, за да вземат комисионни. И на мен някой да дойде и да ми каже: Ще ти плащаме не по 10, а по 20 лв за нещо си, но искам благодарност за 20 милиона в сметката ми в Швейцария. Ако ще спечеля милиарди, с кеф ще му ги дам