56

Битов потребител

преди 4 години

В момента простата сметка показва:Февруари имам 73 кубика и трябва да платя 71.55лв, като извадим такса снабдяване 3.60лв. (тази такса я измислиха от това лято)... 1 кубик е 0.93лв.Преди малко повече от 2г. когато си пуснах газ цената беше 0.73лв.ДА ВИДИМ СЕГА КАКВО ЩЕ СТАНЕ...КАКВО ЩЕ ПОКАЖЕ КАЛКУЛАТОРА , А НЕ ПРАЗНИТЕ ПРИКАЗКИ

55

Никк

преди 4 години

Ей, големи хитреци - все едно до вчера не е имало ддс, акциз, и други най различни такси.Ще връщат пари както връщат и надвзетите си субсидии...

54

Грух

преди 4 години

Хахаха, ще приберат в джоба над 40% разлика + надвзетите, а електората ще го успокояват, че видиш ли няма да има увеличение от 1ви юли; че нали и на скъпо си плащат. ВЕрвайте, това е само началото, ден мина и се почва с кеш интервюта с експерти по всички медии. Ааа, да не забравите, че това не е благодарение на ЕК, а "братушките" ни правели подарък хахахааааа аааа, за 3март мухахааааа, и червения електорат плачат със знаменца в ръцете пред портрета на другаря хахахааа аааа аааа, мъкааа.

53

Сата НАТО

преди 4 години

Причината Просия да се съгласи на 40% е, че всъщност ЕС щяха да я осъдят да ги намали с 60%.

52

kirasirrav

преди 4 години

бла,бла и т.н., в действителност каквото и да се случва в международен план с цени на горива, както и други важни неща свързани с икономика и финанси, до такава степен стресира наши ,,бизнесмени", търговци и финансисти че неизменно техния отговор е покачване на цени, така че в случая автоматично наистина няма да пада нищо, а ще се вдига

51

Анонимен

преди 4 години

Казват ни индиректно ! - тези 150 милиона ще ги върнем на нас не на Вас и 40% намаление пак за нас.

50

хуху

преди 4 години

и да не би да се качи ДДС, акциза, такса пренос, та даже и такса достъп (тази последната е като да прецедиш цедено мляко), че толкова да върпа от цената. Няма такова дялкане като у нас

49

Анонимен

преди 4 години

Ама никой не ще да каже , на каква цена сме го купували преди тоя газ и колко е в момента с тия 40% намаление.А и никой не ще и да пита ! - интересна работа,те могат да кажат ,че и 400% е намалението.

48

Урунгелес

преди 4 години

тая баба яга от къде се пръкна

47

мак

преди 4 години

Разбрахте ли вече, че радостта бе прибързана? Хъбове-мъбове, компоненти, методики, алабала. Не всички ще се облагодетелстват, въпреки че всички са плащали неправомерно скъпо.

46

Св.опашка

преди 4 години

Дрогаре,не отнемайте заслугите Божко за падане цената на газа и заслугите на Орешарски, за нейното увеличение при крайният потребител. Освен това заслугата на Боце за дъжда и снега и повишаване нивото на яз. Студена. Да си имаме уважението!

45

Никк

преди 4 години

Това не е правилно, защото същите ддс, акции и т.н, ги е имало и преди това намаление!

44

ЛЯВ

преди 4 години

А какво е виновна Русия че в България не могат да смятат?

43

Анонимен

преди 4 години

Боко с доматите пак се иска.Казва нещо бързо и след два дни обратното.Не било 40%намаление за българите а за входа на Булгаргаз.Като платиш всичко няма и 20%.Кого и защо лъжете .

42

Пловдив

преди 4 години

Вдигайте се на протест.Искаме 40 процента,пак искат само нашите да намажат...

41

Смешник

преди 4 години

1000 лв кубик газ примерно слагаме му акцизи данаци печалба ала бала да речем 35% нагоре от цената която сме го купили. Тоест 1350лв цена на дрвбно даже едни 50лв+ да им сложем ей така краднати 1400лв.Но -40%+ на входящата цена кажи речи 600лв кат им лепнем и на тях тия 35% за нашата държава идва едни 810лв кубик да им сложем пак тия 50лв далаверка 860лв. Сметки без калкулатор

40

Смешник

преди 4 години

Примера с доматите ко нали простия просто го каза от 2лв -40% колкото е толкова ще е и газта. А правилно смятат хората че при по ниска цена следователно и акциза се начислява на по ниска сума същия %.

39

A

преди 4 години

разбирам логиката ...ако хипотетично намалят утре с 100 процента цената ...крайния потребител ще плаща по-скъпо с 10 процента от преди , защото така !

38

Блядовете ни дерат

преди 4 години

Със 140% Както и турчин не го е правилЛукойл са същите грабители

37

сс

преди 4 години

Голямо смятане ейййй....Таксите (пренос и др.) са на КУБИЧЕН МЕТЪР и няма НИЩО ОБЩО с цената.Само ДДС и данъците са зависими от цената.