19

Активист на БСП

преди 4 години

Сега ,когато руските другари свалиха значително цената на енергоносители,ще има ли намаление на ток,месо,хляб и други съестни продукти ! Или всичко ще окраде Шайката Суджук?

18

Анонимен

преди 4 години

Руснаците до сега са ни крали милярди с високите цени на газта.

17

Анонимен

преди 4 години

Значи ГЕРБ ще забогатеят с 40% от газта, а ние ще продължим да обедняваме.

16

Анонимен

преди 4 години

Поредното забогатяване на олигарсите и управляващите, за народа- нищо.

15

40% за кого?

преди 4 години

И как ще го усетят потребителите? Някой от управляващите ще каже ли конкретно? Хайде да видим как търговецът ще понижи цените с поне 25%! Щото всичко друго под 25% е нелепо. Ние нямаме нужда от хвалби пред медиите, че цената била намалена с 40%, ама печалбата ще е за ония горе по веригата. Какво ме касае, че Дончев или някой друг щял да забогатее още повече!? А аз плащам скъпи стоки, услуги и данъци. След 3 март ще проличи "добрата новина".

14

Анонимен

преди 4 години

България трябва да ни радва, но не Цитат: ...досега сме плащали може би най-високата цена за газ.*Цената сега пак е най-високата. Другите държави от ЕС успяха вече да предоговорят по-голямо намаление от тези 40% на България. Заслугата да има намаление на цената е на ЕС и другите държави се възползваха максимално. Само България закъсня и не договори цена като другите държави.

13

Наблюдател

преди 4 години

Заглавието да се чете: Цената на *** пада...

12

Анонимен

преди 4 години

Винаги с Европа, никога с руския Гулаг.

11

Анонимен

преди 4 години

Опорните точки - потребителите нямало да го усетят, само олигарсите...А бе не знам за тях, но едно е ясно! Троловете ще го усетят веднага! 40% по-малко за коментар, още от днес!

10

СССР2

преди 4 години

По правило, цените на комуналните услуги никога не се намяляват! На печалба ще единствено и само властта. Е, вие може да го усетите с няколко символични лев - два надолу в сметките си, което ще ви го обяснят като "огромен успех" и най-ясното доказателство, че партията се грижи за трудещите се и икономиката върви стабилно напред в следващата петилетка...

9

До 7

преди 4 години

Имаш ли доказателства? Ако нямаш, то ти си поредния лъжец заедно с гусин пРезидента.

8

дърт

преди 4 години

Крайният потребител ще усети падането на цената на газа с поредното повишаване на цените на парно, ток, вода и хранителни стоки!

7

Обективен

преди 4 години

Другите държави отдавна предоговориха цената и я смъкнаха с 50% и повече, България само с 40% и със голямо закъснение. Резултатът е, че пак ще плащаме най-високата цена за газта.

6

Той

преди 4 години

А сега да видите за пореден път, че цените за крайният потребител на газа няма да паднат с 44%, а още по-малко някой ще му компенсира платеното с година назад. 😉

5

Анонимен

преди 4 години

Хе, хе, почва се! "...би трябвало", "вероятно" и накрая редовият гражданин нищо няма да усети. Топлофикациите ще продъжат да го дерат! Да не говорим, че са затънали в дългове, особено Софийската.

4

ЕС принуди

преди 4 години

Монополиста ГъзПром да свали цените с 40%Да живее ЕС и обединена Европа :)

3

Анонимен

преди 4 години

Ще го усети. Малко под кръста. Сметката ми ще стане от 200 лв. месечно на 198.99

2

Анонимен

преди 4 години

Ще чакаме по-скъпата евроатлантическа американска газ.

1

Анонимен

преди 4 години

Председателят на Съюза на тракийските дружества Красимир Премянов също смята, че вероятно намаляването на цената на газа ще доведе до по-ниски цени и за крайните потребители.Eeee голямо крадене, ако не го усети крайния потребител при 40% кой да го усети. Крадциииии