153

Анонимен

преди 4 години

ФАКТИ от кариерата на косматко (меси). Има ДВА гола в цялата си кариера в официални мачове срещу европейски отбори през 2006г срещу вече несъществуващата държава Сърбия и Черна гора и през 2014г. срещу Босна и Херзеговина. Дайте златна топка - спасете джудже! Още малко да задълбаем в колосалната кариера на косматко. От всичките му 68 гола за Аржентина, 32 или ПОЛОВИНАТА са в приятелски срещи. Реалните му голове вса 36 в 91 мача. Батко му Роналдо от друга страна има 81 гола в 116 неприятелски официални мачове за Португалия. ОСЕМДЕСЕТ И ЕДИН гола срещу мижавите тридесет и шест за косматко. ФАКТИ

152

до 161

преди 4 години

Като започне стрелбата по бежанците, да видиш как ще осъзнаят, че имало армия! А когото българин хванат, че помага на бежанци, първо, съдене за корупция, нали му плащат. Второ, за съучастие в нарушаване на границата, Третото и четвъртото ще го намери прокуратурата и негодникът да отиде в панделата за 20 години! Без милост! Без сделки със съда. За да няма и бежански крак!

151

откъде накъде

преди 4 години

Човешките права в Европа са за европейците, ходенето в Европа е за мен, гражданина на ЕС. Аз не мога да отида в Брюскел, а някакъв ци *** ин от Афганистан се запътил право към Брюксел! Правото да ходя където искам в Европа е за мен, не за пришълци, дето искат да се наредят наравно с мен. Аз прекарах безработен преход, свивах се за пари, и сега вместо да упражнявам правото си да обикалям Европа, идва Ман го от Афганистан и застава пред мен! Я марш обратно в АЯзия!

150

ха-ха

преди 4 години

Армията на границата, а ти шкембе най-отпреде, та да се плашат бежанците!

149

радикално

преди 4 години

А бе, избивайте блежанците при опит за насилствено проникване или при прониквмане в държавата ни! За неподчинение! Стребла по границата и във водата по надуваемите им лодки! Да се научат, че няма да влязат в Европа. Що не идат във "великата" Русия? В богатата Турция, дето се е гоила на наш гръб 500 години? Европа е за мен, българския гражданин, за гражданите на ЕС, не за от репки, артисали от родните си държави и носещи ислям и тероризъм, насилие и фанатизъм.

148

Анонимен

преди 4 години

До *** бе ***. Армията е длъжна да пази родината по ВСЯКО време.

147

Тим

преди 4 години

В мирно време на армията не е работа да охранява границата

146

Анонимен

преди 4 години

До Бай Х*й"Чак тук некви заблудени се репчат и щели да се изправят срещу Турците четвъртата най яка армия в свта"А бе гений. Тея 1400 ще бъдат претени не срещу турцуите а срещу афганците. Ти въобще прочете ли статията? Става дума за мигерите а не за война с Турция.

145

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"полиция пуснала тик-ток клип не ме пипай танцувайки като клоуни"Това беше от Финландия, не Норвегия.

144

Анонимен

преди 4 години

Коя армия?

143

Гаро

преди 4 години

За България бих се бил със всеки....но за всички тия които бяха на власт от 1900г та до днес НЕ.....и за какво да се биеш,тя вече не е наша страна,тя е продадена и подарена....

142

полковник Петров

преди 4 години

Армия от 1.400 човека не е армия....не е даже и една дивизия. Армия имахме преди 1.900та год. Тия са наемници неуспели никъде в живота....

141

Анонимен

преди 4 години

Добре де. Армията като е на НАТО,тогава кой командва Армията? И след като Българската Армия е подчинена на НАТО,как би защитила териториите си,ако ситуацията е в разрез на политиката на НАТО ? Моля Министърът на Отбраната да поясни! А не да гони кадъните с чаветата по баирите.

140

ГРАНИЧАР

преди 4 години

Чакам ги от БАБХ да избият мигрантите, те знаят как да се справят с Африканската чума.

139

Комунист

преди 4 години

Прасетата с АФРИКАНСКАТА ЧУМА вместо да ги загробваме можеше да им ги изпратим като хуманитарна помощ. Що *** избихме то овце , кози , кокошки, патици!!!

138

@к.142

преди 4 години

До Анонимен"Армията" ни е 18 хил. човека при пълен мирновременен състав. Полицията и жандармерията са около 30 хил.души и Маджо Маринов все се оплаква, че са му били малко. Защо дава на Каскета спецполицаи, като има сума ти жандармеристи? Та последните вече няма и кого да бият: българите са покорни овчици, а ромите - електорат на БиБи и поради това са неприкосвени...

137

Предложение

преди 4 години

До КомпетентенПо-добре милиционерите на Маджо Маринов да помогнат на граничните полицаи: те са над 20 хил. души и вместо да разкарват патрулките по улиците и те да свършат някаква полезна работа заедно с оялите се жандармеристи. Станаха смешни с тези автомати по 2-3 души на входа на сградите и 3-5 коли "Жандармерия" паркирани наблизо. Каскета може да арестува заподозрени с цивилни полицаи и прокурора. За какво са им пищовите?

136

Бунгар

преди 4 години

Този *** докога ще дрънка глупости. Избираме издухани ченгета да управляват държавата и после се чудим защо държавата наникъде.

135

Левски

преди 4 години

Армията са чорбари от ЦСКА

134

Левски

преди 4 години

ДОЛУ ЦСКА ЛЕВСКИ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ