20

Анонимен

преди 4 години

Гундяев ще чете ли конско на президента?

19

Анонимен

преди 4 години

70% от българите не си познават рода за тях това не е важно мислят само за пари за алкохол разврат и др изродщини Много е важно човек да познава рода си

18

Добри Чинтулов

преди 4 години

Вятър ечи, Балкан стене,сам юнак на коняс тръба зове свойте братя:всички на оръжие!Дойде време, ставайте,от сън се събуждайте,доста робство и тиранство,всички на оръжие!Който носи мъжко сърцеи българско име,да препаше тънка сабя,знаме да развие!

17

Анонимен

преди 4 години

Няма да са малко хората, качили се на Шипка за празника. Освен това отново ще има мощно "Ура" за единствения достоен Президент Румен Радев и още по- мощно освиpkвaне на такива като пекинската!!!!

16

До 17

преди 4 години

Нямам нито един от роднините си който да е бил член на престъпната бкп или да е бил агент за разлика от тебе Вие сте безбожници избихте свещениците взривявахте църкви избихте рода на Иван Вазов Бачо Киро Райна Княгиня затрихте гроба на най-големия български генерал Владимир Вазов и др

15

До 19

преди 4 години

Нашиот премиер слънце, на връх националния празник ще е в Турция, при султана :(

14

Възмутен

преди 4 години

Институт по анализи и оценки в туризма. Боже боже, и такова ли чудо има. Представете си какво се върши там, след като заявяват, че за нашия празник ще дойдат 120 000 чужденци, и то в работен ден, и то с този коронавирус, и то по никое време за туризъм. Каква е ползата от тази измислена структура. Да не се чудим защо събираме капачки за медицинска апаратура.

13

ПенЦия

преди 4 години

Утре е национален празник. И, да да спази традицията, нашиот Премиер-Слънце пак ще избяга нейде в чужбина.И единственият въпрос е - този път къде?

12

Анонимен

преди 4 години

Ай сик с тия комунисте и фашисте.Каквото и да си говорим,винаги става дума кой да държи парата.Дет са вика-Голяма уста иска папа и Голяма *** иска да те перне през ръката и да ти вземе папото.

11

До 15

преди 4 години

Вие още сте на власт какъв е бойко-член на бкп какви са другите управляващи агенти и членове на бкп-престъпници Вие си извършихте преврата от 10 ноември Вие избивахте без съд и присъда вие измъчвахте по затворите и лагерите

10

somebody

преди 4 години

Естествено няма как 120 хил. чужденци да дойдат за 3-ти март в България, защото :- за тях е работен ден;-дата не им говори нищо- рожден ден на един от руските императори, или годишнина на Брест-литовския мирен договор, или годишна на примирие между непрекъснато воюващи империи - турската и руската;- няма достатъчно сняг в планините.

9

До 10

преди 4 години

Ако ние Антикомунистите вземем властта всички вие до един комунистически престъпници ще влезете по затворите където ви е мястото.

8

120 000 чужденци?!

преди 4 години

мдааааа от цял свят чужденците са си взели отпуски и идват в милата ни родина на всенародни празненства....120 000 чужденци идвали....на някой списвач фантазията му е развинтена ама не е на място....фейк нюз до фейк нез мила моя Дайнольо!!!

7

Анонимен

преди 4 години

Защо нас антикомунистите ни изкарвате фашисти и америконофили натофили и др изм***т ние сме български а не национални предатели като вас

6

Петров

преди 4 години

Искам да съм нег***р в щата Алабама - това парче на онзи неадекватник Кръпката издава мечтите на психодесните американофили.

5

Национални ПРЕДАТЕЛИ

преди 4 години

!България спря да съществува на 09.09.1944г.! Превратът на 10 Ноември 1989г. беше извършен от комунистите и след 1989 г. до ден днешен ни управляват чисти комунисти независимо дали са от СДС,БСП,НДСВ, ДПС,АТАКА, ГЕРБ ,Деформаторски Блок , ВМРО,НФСБ и т.н!

4

..

преди 4 години

Как пък всички светли дати за България ги политизирате бе...За да можете вие да живеете са измряли хиляди... оценете го и просто тихичко се поклонете.

3

Анонимен

преди 4 години

Всички утре на Върхът. Времето ще е хубаво, по кафетата може да се стой и друг път.Освобождението от турско робсво и тиранство, трябва да се почете. Както и жертвата на всички загинали за него

2

Анонимен

преди 4 години

Аха..направо 500000 са съберете,точно сега!И 1 болен ви трябва да пръдне между вас-и сме готови!

1

Mr STARBUCKS

преди 4 години

Един от великите български празници, само моля, Не давайте микрофоните на Радев, че язък за празника .