40

Анонимен

преди 4 години

396 лв на вечер - тия от Велинград да се взеха за Карлови Вари

39

Анонимен

преди 4 години

Кой спаси комунистическите престъпници от въжето? Не бяха ли комунистите от СДС?

38

Урааааа

преди 4 години

България никога не е била независима страна!45 години България беше лопата на СССР,днес пък на ЕС.България като самостоятелна държава може да оцелее 24 часа.Слаба държава,беден народ.

37

До39

преди 4 години

На тоя поп и Боко му целува ръка и доста други, но тази чест не е всяка година, виж обаче ще имаш честта да видиш пак първото бълг. бойно знаме Самарското:)

36

До33

преди 4 години

Ами нали и независимостта ти и тя е платена от Русия, бе умник:))

35

едно и също дрън

преди 4 години

До АнонименПрестъпници всъщност са тези,които са го обявили за такъв.Най-върлите ***,яхнали новата вълна.Дет са вика жени на всички времена.Ясно ни е за какво иде реч.Живели сме по малко и в двата периода.

34

Анонимен

преди 4 години

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕНОбн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г.Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция.(2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа.Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Бълг

33

Анонимен

преди 4 години

Слава Царю освободителю!

32

Историк

преди 4 години

На 3 март руската империя подписва поредното - петнадесето или шестнадесето - примирие с османската империя, след като е окупирала част от Балканския полуостров.Според редварителното споразумение с европейските велики сили руската империя е принудена да си изтегли окупационните войски, благадарение на което България се възползва от ситуацията и си възвръща държавността и независимостта на 22 септември.Ето защо Денят на Независимостта - 22 септември - трябва да е Национален празник на България.

31

IYI

преди 4 години

Българския Национален Празник е на датата 22 септември!

30

Анонимен

преди 4 години

Празнувай народе руското си робство. Турците поне не са си правили такива извращения с нас да им празнуваме празниците.

29

Сорос

преди 4 години

Да не са бежанците? Че и те тръгват.

28

Анонимен

преди 4 години

От коментарите разбирам, че българския народ е племе.Кога короната (вируса де) ще очисти тази територия, че да се върнем!Поздрави на останалите нормални от Австрия.

27

Какво празнуваме?

преди 4 години

От всички национални празници най ме впечатли, оня на който московския поп начука канчето на безмълвния ни президент. За първи път видях как генерал трепери от поп.Този злополучен 3-ти март ми повдигна българския дух на макс и завинаги ме отврати от московщината.

26

Анонимен

преди 4 години

Русофилство=комунизъм =българофобия

25

Анонимен

преди 4 години

На 3 март Московията потурчи България !Националния празник на България е 22 септември Денят на незанисимоста.

24

Анонимен

преди 4 години

Русофилите ще посетят Мол'овете на Истамбул на 3 март

23

Shark

преди 4 години

Огромна част от българите приемат тези национални празници като повод да ядат и пият. Сега ако не бяха бежанците пак щяха да се хукнат към Гърция. И изобщо не ги интересува, че някой някога е загивал, за да може те да гуляят на воля. Е ми неблагодарен народ сме, това е! Ако чак пък толкоз ни е трън в очите да почетем руските войни, загинали за нашата свобода, то поне нашите си, българските да почитаме.

22

а

преди 4 години

До АнонименНе празнувай,ама защо са интересуваш и споделяш.Дреме ми за твоите настроения.

21

Анонимен

преди 4 години

Национални празници на русофила не празнувам. Нека ходят там да си плющят кебапчетата и да се поздравяват с победата в Сирия.