16

Курти

преди 4 години

Защо руснак?! Последната ми рускиня ми каза, цитирам: - "Вие българите, щом не ни слушате, за Вас само Глад". В този ден нейната уста остана празна. На руснаци Нищо не дължа. П. С. Свети Киприан като отива в Киев, започва да им превежда Евангелието от гръцки на Български език. Ленин не е бил роден тогава за да им напише буквите, както руснаците си "мислят" и твърдят.

15

дунав и лом

преди 4 години

Храм са гради на свято място с парк да се вижда от далече не в подлез на метрото между две стъклени сгради и хипермаркет.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 15Това е богоугодно и благородно дело от християни . Респект и успех!Богоугодно е това което не възхвалява варосаните гробници и лъжите/мерзостите около тях! Християнските дела не се измерват по храмове а по СЪРЦЕ!

13

Анонимен

преди 4 години

Това е богоугодно и благородно дело от християни . Респект и успех !

12

Анонимен

преди 4 години

Серафим е вид ангел.Няма висши и нисши ангели.Всички са част от Бог.Както има различни видове светлина така има и различни видове ангели.Смехотворно е да се смята че имат полиьейска,пожарникарска или военна йерархия.Още малко и ще кажат че ще има униформи

11

Ристу

преди 4 години

Вижте на какво прилича Пирогов и Александровска болница в 21 век. А тия пари за църкви щели да ми дават. Лекувайте коронавируса в църквата тогава.

10

Анонимен

преди 4 години

До офис на ГРУНикой не го интересува мнението ти!Като не искаш църква,бягай при *** и не ни се меси в държавата!

9

офис на ГРУ

преди 4 години

всяко попче е агент, бяха на ДС сега рапортуват на руските служби и чакат агент на КГБ/ГРУ симеон курчобурготов да ства цар та да ги повиши в службатаУдряй балтията на православната църква, тя е чингиджийско свърталище, а те се молят на Путин, той им е бога.

8

.

преди 4 години

Слава на Господа! Благословен да е свети Серафим и храмът строящ се в негова памет!

7

Анонимен

преди 4 години

После нямало пари за това и онова. Пари има, но отиват за безсмислени строежи, на религиозни обекти, например.

6

Копейки

преди 4 години

Какъв е тоя Серафим Богучарски? Някакъв ***, домъкнал се тука да прокарва чуждо влияние. Да му строят църкви в Сибир, не тук.

5

Анонимен

преди 4 години

Нов доходоносен източник за тия дяволи от снимката.

4

Анонимен

преди 4 години

Слава Богу!!Велик молитвеник пред Бога за нас е Св. Серафим! Много сме благодарните за молитвеното му застъпнечество, любов и грижа! Многократно е помагал на мен и мои близки. Благословено дело са подели, дано с Божия помощ да го завършат успешно за общо спасение и радост!

3

Анонимен

преди 4 години

Нещо сте се объркали, свети Софиянски се казва Стефан. Но преди това ще направят будистки храм в чест на Буда Борисов.

2

Анонимен

преди 4 години

Вярно е!След извънматочна бременност на жена ми, там се помолих за дете.След три месеца отново забременя и сега имаме прекрасна дъщеричка -Ирина.Благодарен съм......

1

Анонимен

преди 4 години

Името Серафим е било на ангела на всички ангели,нещо като шефа на ангелите.