12

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРоднина на 38 годишна жена

11

Анонимен

преди 4 години

простотията завладя света,не са само неолиберастите ,някой вече доволно потриват ръце от печалбите,от началото на декември досега не спряха да пишат глупости ,*** народ ,слаба държава.

10

Анонимен

преди 4 години

38 годишна жена? Нали удряше само много възрастни хора?

9

от Солун

преди 4 години

Събуждам се посреднощ. Нещо се стърже отдолу, по прушината на леглото. Навеждам се да погледна. Един вирус с корона ходи под леглото и короната му се дере по пружината. Набързо грабнах един чук и го пречуках на място! На сутринта - вече всички в Солун знаеха историята.

8

..

преди 4 години

офф с тоя вирус се побъркаха тия хора и какво като си вземеш 3 кила брашно и се барикадираш за 3 дни на 4тия пак трябва да излезнеш да си платиш интернета :Д да прочетат малко инфо и да не се осират.. миите си ръцете и се пазете като за нормалния грип и тва е. в италия си живеят на спокойствие тия в солун от една жена веднага да не работят.. :Д:Д:Д

7

Иван

преди 4 години

Сега гледайте как една АМЕРИКАНСКА фармацевтична компания съвсем скоро ще предложи ваксина и за невероятно кратко време ще я произведе в ОГРОМНО количество. Тогава ще ви стане ясна картинката къде точно е произведен "новия" вирус и с каква цел.

6

a

преди 4 години

Шофьорите на градския транспорт в Солун отказват да ходят на работаТова много по гръцки стои :)

5

Митницата

преди 4 години

Много писане и никакви действия. ЗАТВОРИХА ЛИ ГРАНИЦАТА С ГЪРЦИЯ? ? ? ? ?

4

Народно поверие

преди 4 години

Като купиш 20 кила брашно и 30 консерви, вирус не те лови.

3

лошо

преди 4 години

Така започна и в Италия ..първите два, три дни бяха десетина болните, а седмица по-късно се увеличиха над 400 и десетина починаха.И това в една от богатите страни в ЕС , където се смята , че има нужните средства и подготвени хора

2

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Боко що не отиде с...джипа,да извози българите...закъсали в Солун,какво се...мота днеска в Парламента.Без туй няма...полза от него там.

1

селянин

преди 4 години

до1спокойно Гешев го е арестувал коронясания