21

Анонимен

преди 4 години

И Адемов настъпи мотиката.Значи наистина ,Касата е окосена ив момента придърпват завесата, да не им се видят отпуснатите сухожилия.

20

ЧУДАК

преди 4 години

СМИСЪЛА НА КАРАНТИНАТА Е ДА СЕ ОГРАНИЧИ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ЗАРАЗАТА!Не може да се прави компромис с карантина бе кухари такива.... ДОЛУ БЕ УУУУУУУУУ!!!!!!!!!КРАДЦИ! КРАДЦИ! ДОЛУ!!!!! КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА НОИ??? ЗА ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА ТРЯБВА ДА СА ВНЕСЕНИ ПОНЕ 10 МЛРД ЛВ!КЪДЕ СА?? ЗАЩО САМО 460 МЛН ИМА ЗА КРИЗИ? ТРЯБВА ДА ИМА 2.5 МЛРД, А НЕ 0.5 МЛРД! !!!!!КЪДЕ СА ПАРИТЕ????? ДА НЕ СА В НА БОЙКО МАГИСТРАЛИТЕ САМО? ? ? ? ?

19

Те хората

преди 4 години

*** като мухи а онези отгоре за парите се притесняват - "хуманисти".

18

T

преди 4 години

Едното перо, по което е опразнен НОИ е раздаването на социали и какви ли не инвалидни пенсии на хора, които не са внесли една стотинка. Събират нашите пари от данъци и осигуровки, и ги раздават на хора, които не допринасят. Сега ще настъпи момент да ни трябват на нас и няма да ги има. Това говорят от сутринта. Опоскаха ни парите и за нас няма да има. Тези представят ли си какви бунтове и ексцесии ще настанат. Как няма да има за мен, който съм внасял, а е имало за невнасяли?!

17

Анонимен

преди 4 години

Хората по света гледат как да намалят щетите при загубата на населенето,да спрат разпространението на заразата, организират така целия живот,само у нас пак става дума за ПАРИ,болнични и други такива тъпотии. Паниката ще расте с такива хора на чело. Някой,който вдъхва доверие трябва да ръководи щаба и държавата. ЕК също не вдъхва доверие след като допусна заразата от 1 държава в цяла Еворпа за няма и 1 седмица. Само Путин вдъхва доверие,не ми се иска да го призная,но е така,и Тръмп защото явно им

16

Ф.С.В.

преди 4 години

България както винаги -пак е неподготвена - ВИДИТЕ ЛИ --ПАРИ ПАК НЯМАЛО !!! УДЖАС!! ОТКАЖЕТЕ ВЕДНАГА 8 ТЕ НЕНУЖНИ САМОЛЕТА И ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ПАРИ ДА ВЪРНАТ ОТ САЩ !! НАМЕРЕТЕ ЛИЦЕТО БОЖКОВ И МУ ОБЪРНЕТЕ ДЖОБОВЕТЕ НАОБРАТНО -ПОНЕ 10 МИЛИАРДА ЩЕ ИМА ТАМ!

15

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 6, който пита дали могат да се ограничат пътуванията на българите в чужбинаСъс сигурност ще се намалят, ако Борисов спре да обикаля Европа, помъкнал над 100 души със себесе си!

14

Ванката

преди 4 години

И къде в наредбата за мед. експертиза, КСО и КТ са поставени тези условия? Не само, че ги няма, ами реално и един от къщата да е пътувал, цялото семейство минава под карантина! Защото какъв е смисъла един да стои вкъщи, а цялата фамилия да щъка между хората?

13

Анонимен

преди 4 години

Умници,разболяват се и млади хора без никакви хронични заболявания.Легендата,че морило само стари мъже,е ,за да не се всява паника. Маски има ли в държавата,къде и колко струват? Защо държавата още не езаредила с маски,да сложи лимит на семейство,и да бори спекулата с маските?! Дезинфетанти,да се ръсят улиците,метрото,автобусите има ли вече?

12

Анонимен

преди 4 години

Режима Борисов е по опасен от всеки вирус

11

АНТИ

преди 4 години

Окрадахте държавата, сега искате да затриете и населението. Идеално е просто!-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Разчиства се територия(та) за господарите сатанисти !

10

Анонимен

преди 4 години

бачкаш докато не паднеш иначе няма болничен,

9

D

преди 4 години

Окрадахте държавата, сега искате да затриете и населението. Идеално е просто!

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ТЕ ОТ ДПС ОТ ВСИЧКО РАЗБИРАТ

7

малкия кашличко

преди 4 години

До До 2Сигурно е пушачка със задръстен бял дроб.

6

Анонимен

преди 4 години

Не могат ли да намалят пътуванията в чужбина българите питам?

5

До 2

преди 4 години

Украинка на 26 години е в критично състояние в болница в Италия с корона вируса. Така че...прибързваш с изводите

4

АнонимеН

преди 4 години

КИТАЙЦИТЕ ЛЪЖАТ С ДАННИТЕ!!!30% Е СМЪРТНОСТТА !! СПРАВКА ИТАЛИЯ, ИРАН, ЮЖНА КОРЕЯ, КОРАБА ДАЙМЪНД ПРИНЦЕС!

3

Ох

преди 4 години

само като ги слушам, какви ги обсъждат и направо си мечтая да се разболея от заразна болест и да ходя на работа като самоделна био-бомба и да заразявам наред. Имате ли някъде коронавирус да си захвана малко?

2

Всичко ще е наред

преди 4 години

Грип, като грип. По-слабите правят усложнения, ама те си ги правиха и миналата година по време на грипа, но нямаше медийно внимание. Не се тревожете, просто се пазете и най-вече възрастните покрай вас.