61

пфффф

преди 4 години

Управляват ни прости и много алчни ***,като този екземпляр.

60

минувач

преди 4 години

Тъ*пако, каква паника ???Спряха полетите до Италия, а.................... си купиха билети за рейсове, я до Милано, я до различни места в Сев.Италия или с преминаване, през карантинираните области. Как може да ги пускат??? Нали ще се върнат оттам, след някой и друг ден, и ще натръшкат десетки хилияди хора!

59

Възмутен

преди 4 години

Стига! Стига вече сте всявали паника сред населението! Вече няколко дни се тръби за този вирус! Вчера и днес БР програма "Хоризонт" през 5 минути само за коронавируса! Няма ли друго в тази държава? Кореспондентка от Солун за презапасяването на гърците с продукти, и следствието и нашите започнаха! Кому е нужна тази информация? Ако е за запълване на ефирно време-запълнете го с друго! Стига!

58

Анонимен

преди 4 години

Карантина само за хора с хронични заболявания или склонност към инфекции----------------Демек, населението на цяла БГ, ве!!!!!!Бая съ постарахте да снижите имунитета на народа!Я влез в едно училище да видиш колко деца са с признаци на хронични заболявания, косата ти шъ настръхне - то алергии, астми, бронхити, сърдечно съдови заболяванияАбе, отде *** изкопаха тоз Тю. фЛек

57

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Управляващите от ГЕРБ, чак сега започват да се усещат какви са последиците от коронавируса и тяхното некадърно и крадливо управление. ГЕРБ очушкаха всички резерви наследени от тройната коалиция още през 2009-2011 години и сега викат оле-ле, няма пари.

56

Пижо

преди 4 години

До МендаЕдин след друг управляващите се надпреварват кой по-голяма глупост пред медиите да каже! Първо, няма как да глобяваш ЗДРАВ човек, затова че отива до аптеката, за да си вземе лекарства. Това в никой съд, дори български, не може да мине! Второ, как го следиш - слагаш полицай пред всеки вход, за да видиш дали излиза ли?Самият факт, че за 2 дена чухме 100 глупости означава 1) че ЕДИН МЕСЕЦ след заразата сме тотално неподготвени; 2) никой не разбира от нищо; 3) управляват ни ***!

55

браво

преди 4 години

Тоя па още по-гениален. Щото не може някой с корона вирус, които не е от предложените от него рискови групи, да предаде вируса на такива, защото не си е стоял под карантина.Какъв е този конкурс за депутати и министри, че все гении избират?

54

Менда

преди 4 години

предлага да се глобяват ако са извън дома си по 1000 лв., всички пристигащи от страни в които е регистриран корона вирус. Така няма да има нужда да се слага карантина и приходите за държавния бюджет ще се преизпълнят.

53

Анонимен

преди 4 години

Аз предлагам карантина за народните представители те шетат по света да ги каратират в народното събрание пък може и да поработят

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Плосък ти е мозъка,и не можеш да го ползваш по предназначение.

51

Анонимен

преди 4 години

Защо са останали само 460 милиона? Ревизия и строги наказания за крадците от НОИ.

50

Predlojenie

преди 4 години

Аз предлагам карантина та да бъде в парламента, понеже там Храната е евтина и хората понеже ще бъдат в неплатен отпуск, поне ще хапват на ниски цени, няма да плащат за ток, вода а и сметките за парно ще са по-ниски, понеже за парно няма как да не плащаш. А и за тоалетна хартия ще спестят и така, предлагам на дебелите чичовци от парламента да гласуват моето предложение. Също може и резиденции те да се ползват за същата цел

49

Боб

преди 4 години

До Waffen SS: Разбира се, че е пуснат нарочно вируса! Вижте къде удари - противници и конкуренти на САЩ - Китай, Иран, Южна Корея, ЕС... Вижте Ухан къде е - много удобно разположен в голямата китайска равнина с възможност за разпространение на вируса във всички посоки, и в много добър момент - точно преди големите пътувания за Китайската НГ! Вижте и Северна Италия къде е - почти централно разположена в Европа, важен туристически район! Хмммм

48

Василев

преди 4 години

Добър ден селяни прости!!!Това са съпътстващи неизбежни жертви на Новият Световен Ред, ако не искате да има жертви, тогава си вземете възелинче, защото идва радикален ислям и китайските шовинистични интереси, те си партнират много успешно, както го прави Китай и Иран, и Китай и Турция!Царицата майка иска жертвоприношение от невинни човешки създания , защото тя така се зарежда с велика вселенска енергия!Велики и всемогъщи са англосаксонски корпорации и банки!Бойко е пич!Агент Джонатан!ЦРУ!

47

Анонимен

преди 4 години

Да крадете има пари, а когато пари трябват за здравето на хората няма! Много нагли типове сте! Добре, че матряла е лош и спи!

46

до Waffen SS

преди 4 години

е, ясно е че сащ са го направили. те вече имат и ваксината ,спокойно. Просто Китай станаха много силни

45

Waffen SS

преди 4 години

Все не мога да се отърва от чувството,че този вирус е изкуствено синтезиран на базата на някой от съществуващите.Дали случайно или умишлено е разпространен ,това е загадка.Лошото е ,че България няма почти никаква система за противодействие на пандемии.Бравурните декларации как сме готови за справяне с вируса, са просто за повишаване на политическият рейтинг.Както се казва в една поговорка:"Бай бабо да не те стига

44

Анонимен

преди 4 години

Партийни *** на ГЕРБ не пишат нещо.... Що така бе? Усещате ли бурята? Потъва кораба, мишоциии...

43

Анонимен

преди 4 години

до 43 - напротив, вируса няма да вирее в Софиския въздух, в такава замърсена среда само булгаро- питекус оцелява.

42

Анонимен

преди 4 години

В НОИ всеки месец влизат около 1 милиард лева от осигуровки, от които 105 милиона лева са за общо заболяване и майчинство, от които пари предполагам, че се изплащат болничните. Отделно НОИ би трябвало да има и резерв за подобни случаи. Къде са ни парите? Пак ли ГЕРБ ги присвои?