22

Анонимен

преди 10 месеца

И двете са за затвора

едната за криминална измама

другата за криминална простотия

21

Анонимен

преди 10 месеца

Още им държи влага от Чочоолу. Дори се опитват да отрекат, че това се е случило.
"Услужливите" безродници от "Глас" се опитаха преди 1 година през януари да изкарат, че хората бъркали случая от Пазарджик, с който се занимаваше Арлин Антонов.
Който се интересува, да пита по-възрастни пловдивчани, ще му кажат истината.
Друго е важно в случая - някои толкова ги е страх, че се опитват да отрекат реални факти, а други услужливо лъжат, та НПО-тата да им кажат "браво". Пуста тояга дрянова ...

20

До В миналото

преди 10 месеца

Няма защо да се връщаме чак хилядолетия назад, за да дадем пример как се постъпва с такива.
Нали всички знаете за случая с Чочоолу? Тогава, когато под негово командване униформени са влезли в ромската махала, за да търсят убийците, някои ромки започнали да ги кълнат. Е, получили са си и те порцията пердах, каквато си заслужили и онези мъже от махалата, които се опитали да се бият с милиционерите.
С две думи, и тогава са се опитвали да правят махленско опълчение, но е нямало
НПО-та да ги бранят.

19

така и баба Ванга

преди 10 месеца

проклеа Русия защото подкокоросала Сърбия да избива българите в Македония и Западните покрайнини, а понеже баба Ванга отдавна е мъртва няма кой да развали магията и Русия е обречена на разпадане на съставните си части и освобождение на поробените от миризливия руски ботуш народи, волжките и кримските българи включая.

Руската пропагандна машина се опитва чрез фалшиви новини да преписва разни небивалици на баба Ванга и Путин, но старицата е проклела не само Русия но и всеки руски диктатор, точка.

18

анонимен

преди 10 месеца

ФАКТА, ЧЕ И ИСКАТ ТАКАВА КРУПНА СУМА БИ ТРЯБВАЛО ДА И ЧУКНЕ ЧАСОВНИЧЕТО ЧЕ ТОВА Е ИЗМАМА. АМА СУЕВЕРИЕТО Е НЕЩО СТРАШНО.

17

Хахахахахахахаха

преди 10 месеца

Как пък не ми се обади на мен една такава, веднага ще я пратя в ада при Луцифер да се разберат кой е по-голям магьосник и на кой проклятието е по-силно!

16

Анонимен

преди 10 месеца

като си помисля само каква нова ниша им се отваря......ако не прилъжат поне 500 - 1000 човека с лекарства против корона вируса....

15

Анонимен

преди 10 месеца

Не се ядосвам на врачките аз. Имали глупавите бол пари - дали им. На даващите се чудя. То разбирам някоя баба да я излъжат, че внучка й катастрофирала -това са все пак възможни сценарии, макар че повечето хора не им се връзват. Но да се вържеш на някаква врачка...
Ми не е виновна врачката.

14

11,

преди 10 месеца

Ти и сложен не си, ама поне да четеше...
Къде в първия пост пише и се обсъжда точно жената, която е звъннала на МВР?
Глупави са хората, които вярват и плащат. И тях никой не може да ги спаси. Понеже ако някой зачисти една врачка, на нейно място още 10 ще се нароят.
Сега по-ясно ли стана?
Чети де...

13

До РусенецЪ

преди 10 месеца

Пич, да не би пък и ти да си я проклел? Кажи си :)
Заядливи и злобни махленки има навсякъде, човек не бива да им обръща внимание. В съседство имаме една, която мрази всички и всичко. Когато съседи строиха в двора си нова жил.кооперация, защото имаше място, тази лелка място не можеше да си намери от злоба, макар че те с нищо не й пречат. Обаче тя винаги започваше кавга, когато някой от тях мине покрай нея, винаги с думите "Докога ще го гледаме това грозило отсреща?", макар че сградата им е хубава

12

Анонимен

преди 10 месеца

Психическият тормоз е наказуем.
"Врачката" може би не си дава сметка за това. Нека старшините от РПУ да я "посъветват" колкото е възможно по-убедително друг път да не прави така. За всичко си има начини.
Някои индивиди са толкова нагли и агресивни, че е наложително полицията да има повече правомощия, за да ги "превъзпитава" и респектира. Такива от добра дума и логичен довод не разбират.

11

РусенецЪ

преди 10 месеца

Хихи, едно такова лудо бабе в блока, пред свидетели, включително дъщеря си заяви, че ме е проклела. Е, има няма няколко месеца и мъжа и пукна :) Пък аз на този етап се държа :) Минаха няколко години. Лудата Стратева трябва да си потърси гаранцията от боговете и :)))

10

ало,сложния

преди 10 месеца

До Анонимен 1

Значи е глупаво да потърсиш(и намериш) помощ от МВР,така ли!?А ти,многоумнико,я кажи как би постъпил!?

9

Анонимен

преди 10 месеца

До 2

Човек хората още вярват в богове... какво се изненадваш, че вярват в гледачки и магии?

8

Анонимен

преди 10 месеца

Таз да дойде ми го каже това на мене ще и избия всичките магии и от празната глава... такива шамари ще яде ще си забрави хиромантията...

7

Анонимен

преди 10 месеца

Интересно ми е защо прокуратурата не се заеме с другите телефонни измамници дето всяка нощ от много години налазват по телевизиите ,лъжат народа че са гадатели,магьосници,шамани ,предсказатели и други такива шарлатански "професии"!?И лицата им са там,и лъжите им са явни!Защо няма един осъден за измама?

6

До 5

преди 10 месеца

*Присъда.

5

В миналото

преди 10 месеца

Мислете 1000г назад. Хората дето са проклинали други, са получавали смъртната призъда.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Какви врачки ?! Това са телефонните измамници с нов репертоар, защото другият вече не върви. Преди се представяха за лекари и уж някой катастрофирал и имал нужда от пари за операция.

3

Анонимен

преди 10 месеца

На кладата, нейната кожа. Играят си с проблемите и страданието на хората. Такива дето си играят с аурите и енергиите на хората са за средновековен площад.