22

Анонимен

преди 1 година

И двете са за затвораедната за криминална измамадругата за криминална простотия

21

Анонимен

преди 1 година

Още им държи влага от Чочоолу. Дори се опитват да отрекат, че това се е случило."Услужливите" безродници от "Глас" се опитаха преди 1 година през януари да изкарат, че хората бъркали случая от Пазарджик, с който се занимаваше Арлин Антонов.Който се интересува, да пита по-възрастни пловдивчани, ще му кажат истината.Друго е важно в случая - някои толкова ги е страх, че се опитват да отрекат реални факти, а други услужливо лъжат, та НПО-тата да им кажат "браво". Пуста тояга дрянова ...

20

До В миналото

преди 1 година

Няма защо да се връщаме чак хилядолетия назад, за да дадем пример как се постъпва с такива.Нали всички знаете за случая с Чочоолу? Тогава, когато под негово командване униформени са влезли в ромската махала, за да търсят убийците, някои ромки започнали да ги кълнат. Е, получили са си и те порцията пердах, каквато си заслужили и онези мъже от махалата, които се опитали да се бият с милиционерите.С две думи, и тогава са се опитвали да правят махленско опълчение, но е нямалоНПО-та да ги бранят.

19

така и баба Ванга

преди 1 година

проклеа Русия защото подкокоросала Сърбия да избива българите в Македония и Западните покрайнини, а понеже баба Ванга отдавна е мъртва няма кой да развали магията и Русия е обречена на разпадане на съставните си части и освобождение на поробените от миризливия руски ботуш народи, волжките и кримските българи включая.Руската пропагандна машина се опитва чрез фалшиви новини да преписва разни небивалици на баба Ванга и Путин, но старицата е проклела не само Русия но и всеки руски диктатор, точка.

18

анонимен

преди 1 година

ФАКТА, ЧЕ И ИСКАТ ТАКАВА КРУПНА СУМА БИ ТРЯБВАЛО ДА И ЧУКНЕ ЧАСОВНИЧЕТО ЧЕ ТОВА Е ИЗМАМА. АМА СУЕВЕРИЕТО Е НЕЩО СТРАШНО.

17

Хахахахахахахаха

преди 1 година

Как пък не ми се обади на мен една такава, веднага ще я пратя в ада при Луцифер да се разберат кой е по-голям магьосник и на кой проклятието е по-силно!

16

Анонимен

преди 1 година

като си помисля само каква нова ниша им се отваря......ако не прилъжат поне 500 - 1000 човека с лекарства против корона вируса....

15

Анонимен

преди 1 година

Не се ядосвам на врачките аз. Имали глупавите бол пари - дали им. На даващите се чудя. То разбирам някоя баба да я излъжат, че внучка й катастрофирала -това са все пак възможни сценарии, макар че повечето хора не им се връзват. Но да се вържеш на някаква врачка...Ми не е виновна врачката.

14

11,

преди 1 година

Ти и сложен не си, ама поне да четеше...Къде в първия пост пише и се обсъжда точно жената, която е звъннала на МВР? Глупави са хората, които вярват и плащат. И тях никой не може да ги спаси. Понеже ако някой зачисти една врачка, на нейно място още 10 ще се нароят.Сега по-ясно ли стана?Чети де...

13

До РусенецЪ

преди 1 година

Пич, да не би пък и ти да си я проклел? Кажи си :)Заядливи и злобни махленки има навсякъде, човек не бива да им обръща внимание. В съседство имаме една, която мрази всички и всичко. Когато съседи строиха в двора си нова жил.кооперация, защото имаше място, тази лелка място не можеше да си намери от злоба, макар че те с нищо не й пречат. Обаче тя винаги започваше кавга, когато някой от тях мине покрай нея, винаги с думите "Докога ще го гледаме това грозило отсреща?", макар че сградата им е хубава

12

Анонимен

преди 1 година

Психическият тормоз е наказуем."Врачката" може би не си дава сметка за това. Нека старшините от РПУ да я "посъветват" колкото е възможно по-убедително друг път да не прави така. За всичко си има начини.Някои индивиди са толкова нагли и агресивни, че е наложително полицията да има повече правомощия, за да ги "превъзпитава" и респектира. Такива от добра дума и логичен довод не разбират.

11

РусенецЪ

преди 1 година

Хихи, едно такова лудо бабе в блока, пред свидетели, включително дъщеря си заяви, че ме е проклела. Е, има няма няколко месеца и мъжа и пукна :) Пък аз на този етап се държа :) Минаха няколко години. Лудата Стратева трябва да си потърси гаранцията от боговете и :)))

10

ало,сложния

преди 1 година

До Анонимен 1Значи е глупаво да потърсиш(и намериш) помощ от МВР,така ли!?А ти,многоумнико,я кажи как би постъпил!?

9

Анонимен

преди 1 година

До 2Човек хората още вярват в богове... какво се изненадваш, че вярват в гледачки и магии?

8

Анонимен

преди 1 година

Таз да дойде ми го каже това на мене ще и избия всичките магии и от празната глава... такива шамари ще яде ще си забрави хиромантията...

7

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е защо прокуратурата не се заеме с другите телефонни измамници дето всяка нощ от много години налазват по телевизиите ,лъжат народа че са гадатели,магьосници,шамани ,предсказатели и други такива шарлатански "професии"!?И лицата им са там,и лъжите им са явни!Защо няма един осъден за измама?

6

До 5

преди 1 година

*Присъда.

5

В миналото

преди 1 година

Мислете 1000г назад. Хората дето са проклинали други, са получавали смъртната призъда.

4

Анонимен

преди 1 година

Какви врачки ?! Това са телефонните измамници с нов репертоар, защото другият вече не върви. Преди се представяха за лекари и уж някой катастрофирал и имал нужда от пари за операция.

3

Анонимен

преди 1 година

На кладата, нейната кожа. Играят си с проблемите и страданието на хората. Такива дето си играят с аурите и енергиите на хората са за средновековен площад.