172

XXLegion

преди 4 години

Който гласува за ГЕРБ е национален предател!

171

Анонимен

преди 4 години

Няма некорумпиран член на шайката!

170

Дракул

преди 4 години

Добре че беше ревността на Лили Павлова и нейните касички у нас че да разкрият барселонската афера. Тя все се надяваше и за нея едно къще там да изпадне но уеи. А и като си в Брюксел и хората ти тук огладняват.

169

Въх бре

преди 4 години

Абе, Донче, Бойко има къща в Барселона точно толкова колкото Горана плаща наем. Това е ясно на всички. Собствениците са други хора с офшорки и така. По-важното е има ли Бойко връзка с ползвателя на къщата и как са придобити и заделени тези милиони евра. Това се нарича пране на пари, а не пребоядисване на къщи.

168

за парите МРЪСНИТЕ

преди 4 години

А къщата то е ясно, че е на тъщата!!!!Да си спомним за ЦВИНОКИО и тъщата... и парите му, а те с Баце нали са от едно котило, еднояйчни братя са!!!!!- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъщата ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на нея кой ги дава - пак пита следователят. - Аз и ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят. - От скрина....Та къщата, тъщата, брт'чеда РАДИ, офшорката тук, офшорката там..... абе ШМЕНТА КАПЕЛА!!!!!!

167

да бе

преди 4 години

Тоз пък да не му е светил. Ако си е купил Бойко къща, точно ще го раздуха на Томиславчо, че го раздава осведомено.

166

Няма къща ма ББ

преди 4 години

В Барселона - който не вярва да провери градския регистър И разследване стещу ББ няма в КаталуняКолко пъти ви го казваха ама вие си ВЕрвате :)Блажени сте верващите че *** Решетников е наместник на *** по тез земи :) Амин!

165

Койчо

преди 4 години

Този откакто е на власт не е изкарал и 5 лв. за държавата

164

Анонимен

преди 4 години

Това което не ви изнася е стара манджа.Гробари такива.

163

33

преди 4 години

ТРЯБВА ДА СИ ГОЛЯМ НЕГОДНИК ДА НИ ВНУШАВАШ ТЕЗА КОЯТО ТИ ПАЗИ ТОПЛОТО МЕСТЕНЦЕ .КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ КАЖЕ ПОЗНАВА ЛИ БОРИСОВ ЖЕНАТА ОТ БАРСЕЛОНА. МОЖЕ ЛИ ДА ГО КАЖЕ. ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е СЛЕДСТВЕНА ЛОГИКА.НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ВЕЧЕ НА КОЙ Е ЗАПИСАНА КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА

162

Анонимен

преди 4 години

Новина: "Съдът освободи от ареста и четиримата нападателите, съблекли 14-годишно момче в градския транспорт."ДЪРЖАВАТА ЦИРК и после защо сме били на този хал.

161

стара манджа

преди 4 години

Стара манджа, ама блажно ..вече 11 г. безнаказани кражби.....Проклети да са крадците и тези, които ги подкрепят.

160

селски

преди 4 години

А и да попитам кой български журналист има куража да иде и да снима и къщата и хазайката й,та да видим за какво иде реч?

159

Ще се нареди и то

преди 4 години

До АнонименИ ще се нареди детенцето в колонката на репресираните.

158

дядо

преди 4 години

А бре момче, що си хабиш приказките да крепиш къща на клечки? Цял свят видя и разбра за излагацията на бат бойко с неква си фуста и сал ти ли са яви най-големия защитник на таз меко казано конфузна ситуация.И още да кажа една приказка на гениалния дядо Славейков че ''който много приказва и се оправдава или казва истината ,но най-вероятно лъже като дър ***! ''

157

Борисоff

преди 4 години

Верно е! Ама аз цар ли съм, или неква тиква?

156

Анонимен

преди 4 години

А вярно ли е, че работливата дама е КОМАНДИРОВАНА от министър Трайков в Барселона, "безсрочно", с 300 евро дневни или 9000 евро на месец ЗАПЛАТА от нашия джоб!?!?!?!!?Питам не за друго, ами защо не са повече ДНЕВНИТЕ?Как ще издържа дете, детегледачка, къща, тати и целия си род в БГ с 300 евро на ден?!?!?А, и гориво за "Поршето"?....а магазина....Уф, мноооо разходи!

155

Бойко Гешев

преди 4 години

Tомислав Дончев за къщата в Барцелона: "Стара манджа"! Ама детето е малко, нали, и дамата за един ден изнесе луксозните стоки от бутика и го затвори. Томи,ти защо се забъркваш в кашата, да не сте баджанаци с таткото? Интересни хора сте вие министрите и депутатите от ГЕРБ. Работата, която трябва да вършите, не я разбирате, но започне ли скандал с някой от вас веднага тичате да го защитавате като Матросов! Непрекъснато кабинетът е замесен в скандали, гл.прокурор тича като конник без ..... из БГ...

154

Анонимен

преди 4 години

Някой ден детето на Бойко ще разправя, че комунистите са взели къщата на майка му в Барселона.

153

ПроСоТо

преди 4 години

Провинциалното вестниче е надраскало този пасквил по поръчка на Цветан Василев по идея на руските служби. Аз вярвам в невинността на Борисов и заставам твърдо зад него. Все пак не на него казват г-н Лъжа.