11

Пижо

преди 4 години

Няма по-*** журналисти от тези в Дойче веле! Не разбрах какво означава Русия да е приятелски отношения със Запада! Най-вероятно и самите автори не могат да го обяснят! Тъй като Русия не е във война с никого, вероятно се има предвид Русия да спре да гледа собствения си интерес и да се превърне в придатък на САЩ! Видиш ли, "лошата Русия" напарвила бази в Беларус срещу евтин петрол. А "добрата България" разрешава американски бази срещу нищо. Ето това значело да си добър и лош спрямо Запада!

10

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега зелка фасулева да сиполучи хонорара за лъжите иинсинуациите.

9

Анонимен

преди 4 години

Този пасквил не е нещо ново. Вековни са амбициите на бюргерите да усвояват руски ресурси, да владеят руския народ и да го използват като роби за индустрията си. По-интересно е, че сами се издават чрез този материал, че искат да разпалват протести из Русия чрез вътрешни платени саботьори. Държа да напомня, че по подобен начин Германия разпали болшевишката революция в Русия. Така че много трябва да се внимава с тези змии и ако е нужно да им се нанесе безпощаден превантивен удър.

8

Анонимен

преди 4 години

Не се притестнявайте от дойче такова, когато дойде времето, начело на Русия ще застане най-подходящата личност, защото Русия е страна със световна мисия.

7

Анонимен

преди 4 години

Илон се метка на теслата и кара за Марс, а в Русия още пият препарат за баня.

6

Анонимен

преди 4 години

Всички постоянно говорат и се вълнуват за Русия. Русия е велика.

5

Анонимен

преди 4 години

Немско издание гърми Румен Радев замесен с мафията - осигурявал чадър на криптофараонката Ружа Игнатова

4

Абдал

преди 4 години

Асва да го не е писал Пасито или АлЙо?

3

Тонката

преди 4 години

Челси-Байерн?:):):):)

2

Анонимен

преди 4 години

мечтииимечтиииимечтите са безплатниа коронавируса настъпва към българия и слугите на банкянския комунист ни занимават с плюн.ките на дойче веле

1

Анонимен

преди 4 години

Германците от дойче веле си мечтаят някоя тяхна слуга да стане глава на Русия и да я разграбят както са се опитали нацистите през ВСВ, но нямаа Русия не е гeрбава България ;)