111

Анонимен

преди 4 години

Само не разбрах кой от всичките сценарии е оптимистичен (за Русия?)? Виж за Запада може би са оптимистични всичките, щом предвиждат една от друга по-големи кризи в Русия или поне подчиненото й положение. На Запада от векове това му е меракът - да види Русия разпарчетосана, както и коя да е голяма славянска страна.

110

Картофчо

преди 4 години

Тия от край време им се иска да варшируват по червения площад в Москва, но не мисля че ще им се удаде. Вече даже сънуват такива сценарий! Понеже по друг начин не могат, ще трябва с корумпиране и лъжи да се промъкнат там! Първия подобен опит се провали преди 20 години, сега кроят нови коригирани планове в същия стил!

109

Анонимен

преди 4 години

нека този саит да се интересува кои ще е бъдещият премиер на бг да ви искара от ес нато че те са кукловодите набг

108

Егати познавачите

преди 4 години

Не са осъзнали най-важното. Че който и да бъде лидер на Русия, единствената му задача ще са интересите на Русия. Интересите на Русия изискват, тя да бъде силна, иначе ще бъде разграбена.

107

Анонимен

преди 4 години

Тука пише,че губернатор на Красноярския край е някоя си Екатерина Надеж(д)ная, а всъщност губернатор на Красноярския край е проф. Александър Усс . Това всеки може да го провери на сайта на Красноярския край. Явно, това е чист фейк. Недоумявам, но фактите трябва да се проверяват. В Русия няма и милиардер на име Пьотр Преображенски, нито полковник Максим Троицки. Ами аз тогава мога да предположа, че следващ президент на Русия Чудо Юдо от вълшебните приказки

106

Михали

преди 4 години

Дойче Ве;е....пак хвърли геле. Настъплението на Джендърмерията тепърва предстои. Имунизирайте се о време. За бъдещето на "бедна" Русия се загрижили. Ле-лееее - мишоци.

105

Анонимен

преди 4 години

кошмарен сън -мечта на сащ и запад не ли е подобре да се върнат отношенията с москва за да е добре бг колкото по близо до русия ще имаме подобра икономика наще политици го знаят подобре от народа но по заповед на сащ и ес бг се послушни ученици както го каза нашият примиер подобре да сме гладни и боси отколкото да сме добри отношения с русия

104

Анонимен

преди 4 години

гладна кокошка просо сънува бг поговорка

103

мнение

преди 4 години

Това са мокрите сънища на западняците - Русия да закъса и да моли за помощ Запада. За тях Русия е добра и демократична, когато е слаба и се нуждае от помощ, предоставена срещу нейното разграждане на държавността.... всичко останали варианти са лоши.... Въобще са на шопския принцип, не искам на мен да ми е добре, а на Русия да е зле... Не проумяват, че ще имат по-голяма изгода и съответно печалба от развитие на отношенията с Русия.....

102

Щирлиц

преди 4 години

Дойче веле...Нататък не четох,няма смисъл.

101

Карлсон от покрива

преди 4 години

До Сценарий N 5Справедлив , по херувимските правила,сценарий!

100

Анонимен

преди 4 години

Тези западни мишоци си умират да видят Русия на колене, управлявана от пияница, ку..ва, ***..ерас или тра...стит. Понеже европейците и американците ги управляват такива и те не могат да си представят да ги управлява някой различен, някой който да обича страната си... За тях всичко е пари, включително и достойнството им, близките им, страната им..., изобщо всичко.

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 85Не си прав. Макар да не е много по темата, военен парад освен КНДР могат и в Чили.

98

Анонимен

преди 4 години

До юбералесУнтераллес, пак ли ще трябва да строят разрушения Берлин? Ами че сега тамще остане само Паметникът в Трептов, думм Копф!

97

Анонимен

преди 4 години

Тази статия не е нищо друго освен бълнуване на болните ч***футски мозъци които си мечтаят да докопат ресурсите и необятната територия на Русия.Сори хазарчета ще си останете само с мечтите

96

Отново въдичка

преди 4 години

за платените тролчета, нека плюенето започне, иначе няма да има сухо!

95

Анонимен

преди 4 години

Господи прости им, те не знаят какво правят

94

Историк

преди 4 години

Западът имаше своят шанс по времто на Горбачов и Елцин, да покаже че е приятел на Руснаците. За младите тролчета ще припомня, че по времето на горните двама Русия и обикновенните хора бяха затънали в мизерия. Западът изкупуваше заводите и ресурсите на Русия на безценица и въобще не мислеше да оправя животът на обикновенният гражданин. Това и доведе на власт хардлайнерите от КГБ, които национализираха и върнаха в страната част от заграбените предприятия..

93

Анонимен

преди 4 години

Накрая от трите най-дългия за запада.

92

Анонимен

преди 4 години

Мокри сънища