154

Щерю

преди 4 години

Бойко си няча представа дори за каква напаст и масов мор иде реч, ако тоя вирус плъзне...

153

Анонимен

преди 4 години

Най-силното бойно изкуство е простотията.

152

Анонимен

преди 4 години

БОКО ПРАЩА МИЛИЦИЯТА ДА ЛОВИ ВИРУСА, КАТО ЕДНО ВРЕМЕ БАЙ ТОШО ПРАЩАШЕ МИЛИЦИЯТА ДА ЛОВЯТ ВИРУСА НА КАПИТАЛИЗМА.

151

Анонимен

преди 4 години

ЗА ЕДНИ ДИСЦИПЛИНА ЗА ДРУГИ ПАРИТЕ.

150

упс

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!***! Ако си мислиш, че ще си по-червен труп, от останалите, понеже рекламираш някакви глупости тука, много се лъжеш. Само статистика ще си. Както и всички останали. Ама продължавайте с дърлянето.

149

Анонимен

преди 4 години

Ахтунг!Ахтунг!Внимание!Внимание!Излизайте от фейсбуците!"КАБИНЕТЪТ БОРИСОВ В ДОГОВОР С ФЕЙСБУК ВКЛЮЧВА ДАНС КАТО АДМИНИСТРАТОР! РЕЗУЛТАТЪТ Е ТОТАЛНА ЦЕНЗУРА!"

148

Тонката

преди 4 години

Все се чудя Бойко дали може да им навре шланга по-на дълбоко на другарите отколкото е в момента:):):):):)

147

...

преди 4 години

мале мила... като чета тия неадекватни бръщолевения ... страх ме хваща

146

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До упсТя Корнито конгреса си го е спечелила още отсега. Вирусът идва дюшеш за твоя идол Тиквата.Тъкмо Бай Ставри от Централния Софийски взе да пита за него и хоп ... коронавирусът ще отклони вниманието на всички.Боцко пак ще отърве кожата, но докога не се знае ...От много места са го взели вече на мушка. Много поразии и мръсотии направихте ...Видовден ще дойде, така че си налягайте парцалите.И още един съвет - не се прави на аполитичен, защото си личи, че си от платените драскачи на ГРОБ

145

упс

преди 4 години

Вируса ще оправи всички, без да гледа партийна принадлежност, ама още не сте го разбрали. А вие продължавайте да си се дърляте партийно и да рецитирате лозунги.Между другото, доста дюшеш идва на Корни, ще има повод да отложи избора на нов председател на БКП-то и конгреса за неопределено време.

144

вън от ЗооТКЗСто

преди 4 години

нека здравният министър да му ябясни че цъфналите му хемероиди не са вследствие от О-коронавирусоняването а от бъркотията в последната порция на хранопреработвателната му система когато всеки виръс му се струва че е несмлян морков, който наместо отгоре надолью се заклатил отдолъ навътре с въртеливи движения на мъжко грухсе

143

дядомраз

преди 4 години

Пийте витамин C. Той укрепва имунната система,която зимата отслабва поради липсата на пресни плодове и зеленчуци. Имунната ни система е нещото ,което ще ни помогне.

142

Анонимен

преди 4 години

Няма работа тук COVID-19,тук шета колегата му ГЕРБ!

141

Анонимен

преди 4 години

Тринитите на Тиквата са Корна-Корана-КратунаОсталото е фукнция на аспиринения мозък

140

Отчето

преди 4 години

Борисов от кой вирус и от коя зараза си опазил България?Трепа кокошки , трепа юрдечки , изтрепа овцете и козите из Странджа и Северна България!Ликвидира свиневъдството ....е след тези грехове какво следва?Следва хората да отнесат Божието наказание , че те търпят все още !Но иде краят на диктатурата ти и беззаконието!Тъй като нямаш страх от Бога е време да си платиш!

139

ама има укус вирноса

преди 4 години

ако него фане вируса значи е ошел у катаЛунатикия да сменява ДНКато на детето, болта на Поршето и да занесе армаган на тоя де неноси кепетоВ Испания го чакат мъдоторите да га догендерират от им завел неква по бекини разираш ли мъ и га пуща да оди по нормални келоти

138

огън се гаси сгасене

преди 4 години

вирусът е силаНа всяка сила с противо силаНа всеки вирус с противо вирусНа Коранавирус с Кратуновирус

137

Пиян - залян

преди 4 години

Дай Боже в Банкя да дойде вирусът !!!!

136

Анонимен

преди 4 години

На бате БАТМАН му казвам за метрото Браво, но северната тангента прилича на селски неподържан път с тия избушени огради и неравности и изходи без изход и смешната маркировка с островите,цялото изпълнение е под всякаква критика типично по Ганьовски и Тимуровски.!

135

немое кое си нетребе

преди 4 години

нема начин това да не е завъшили биофирузоглогия на средните дихателни пътища. Само да не за фъди некой по тека вирус, че ойде им и ГЕРбо и гърбо ..а че умрем от мъка ако се изцъкли оная подцинкована кофа с кофовото название "Еднобитова метлокофова единица от групата с льопатите"= Зеца Каращата танкчетата