214

Анонимен

преди 4 години

Вируса не е дошъл, а маски вече няма по аптеките. Само с дисциплина не става и маски трябват. Премиера какво прави по въпроса?

213

Бахур Бахар

преди 4 години

Приветствам идването на коронавирусът който ще освободи от лошия материал много жизнено пространство за нашия богоизбран народ! Така казаха шефовете! Шалом!

212

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи кой мислиш че дърпа конците на т.нар. "европейски партии"? Хамериканците, разбира се. Европейския съюз е кукла на конци, управлявана от атлантиците, които на свой ред са кнтролирани от ционисткия елит.

211

ОСВЕДОМЕН

преди 4 години

До 8 :МИ ЩОТО БЪЛГАРСКАТА "ПРОКУРАТУРА" Е БАЛОН ПОД НАЛЯГАНЕ И НЕ Е ПРОКУРАТУРА...

210

8

преди 4 години

До НЕОСВЕДОМЕНЗащо още не е задържан ? Нали е разследван ?

209

6

преди 4 години

Няма маски , няма лекарство ...но дисциплината решава всичко ! по един *** навссяко мероприятие и въпросът е решен . Забранени са мероприятия на закрито , а на площада на 3-тимарт като сме един до друг ? Глупости на търкалета !

208

Редник

преди 4 години

Бат Бойко тука е прав - желязна дисциплина с ракия и чесън ! Здравето е по-важно от миризмата !

207

SPAIN NEWS

преди 4 години

ТИКВА ТИ СИ КОРУМПИРАН КРАДЕЦ

206

НЕОСВЕДОМЕН

преди 4 години

ТИКВА В ИСПАНИЯ КАК Е

205

за парите МРЪСНИТЕ

преди 4 години

- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъщата ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на нея кой ги дава - пак пита следователят. - Аз и ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита следователят. - От скрина....Та къщата, тъщата, брт'чеда РАДИ, офшорката тук, офшорката там..... абе ШМЕНТА КАПЕЛА!!!!!! Ама май Баце ....ОТТЕЧЕ У КАНАЛА!!!!!

204

за парите МРЪСНИТЕ

преди 4 години

Та за парите иде реч, де.... за МРЪСНИТЕ ПАРИ!!!!! И за резИлтата разбира се, очакваният.... от проверката на БАЙХУ!!!!А къщата то е ясно, че е на тъщата!!!!Да си спомним за ЦВИНОКИО и тъщата... и парите му, а те с Баце нали са от едно котило, еднояйчни братя са!!!!!- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъщата ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на нея кой ги дава - пак пита следователят. - Аз и ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита след

203

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

БОКО ТИКВАТА и думата ДИСЦИПЛИНА са думи-антиподи!!!!!!

202

Анонимен

преди 4 години

глупостта герберска край няма

201

Анонимен

преди 4 години

Демек - оправяйте се

200

елементарна справедл

преди 4 години

Що за човек трябва да е някой да направи детенце на въпросната манекенка и да откаже да се впише като негов баща? Който и да е той. Ако се прави разследване на случая би трябвало да се направи и тест за бащинство, та народът да разбере кой е такъв баща.

199

за парите...МРЪСНИТЕ

преди 4 години

Та за парите иде реч, де.... за МРЪСНИТЕ ПАРИ!!!!! И за резИлтата разбира се, очакваният.... от проверката на БАЙХУ!!!!А къщата то е ясно, че е на тъщата!!!!Да си спомним за ЦВИНОКИО и тъщата... и парите му, а те с Баце нали са от едно котило, еднояйчни братя са!!!!!- Г-н Цветанов, от къде взехте парите? - пита следователят. - От скрина - отговаря Цветанов. - А там кой ги слага - продължава следователят. - Тъщата ми ги слага - отговаря Цветанов. - А на нея кой ги дава - пак пита следователят. - Аз и ги давам - казва Цветанов. - Добре, а Вие от къде ги взимате - пита

198

Анонимен

преди 4 години

Всеки народ е мъдър, нашия - особено.

197

Анонимен

преди 4 години

Не сваляйте герберите,защото ще дойдат англосаксонските партии и може да ни извадят от ЕС насила,за да станем тяхна собственост!Хора не сваляйте ГЕРБ и ОП,моля ви!Искат да извършат преврат и да сменят европейските партии с англо-американски!Нинова е предател,мисли само за партията си и как да оцелее БСП,но не и за България!

196

Анонимен

преди 4 години

Хора,мамят ви,ще паднат европейските партии ГЕРБ и ОП,а ще ни турнат аглосаксонските и ще има кървава разправа с българското население,ще стане втора Украйна!Хора,не сваляйте ГЕРБ И ОП!

195

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПогледнете статистиката на измрелите и изчезнали хора в България,на първо място сме в света на глава на населението,откакто герберите са на власт!...............................................................-----------------Това аз го написах,но не е вярно,сега видях,че е точно обратното,оказва се натиск върху ГЕРБ и населението,за да паднат ГЕРБ,ОП,които са европейски партии ,а да влязат във властта англосаксонските партии!