24

Абе

преди 4 години

Да чакаш евродепутати в Брюксел да оправят България, е все едно да чакаш еничари вОсманската Империя да освободят България.

23

Хитрите се изсулиха

преди 4 години

Ние да му мислим. "Зелена" сделка = край на Европа. Малко хора се усещат, че тази съсипия не само ще срине жизненото равнище в целия Евросъюз, но и ще погребе за десетилетия напред, ако не и окончателно всякакви илюзии за конкурентоспособност на европейското производство. И не защото евробюрократите са изперкали и вярват на екоталибаните. Напротив - просто работят не за нас, а за интересите на други икономики. Затова британците, колкото и да им е трудно, ще потриват ръчички - избягаха навреме.

22

Бледоликият Джон

преди 4 години

Че англичаните са умни и се измъкнаха от немският диктат е ясно.Че немците са умни щото само те печелят от ЕС също е ясно.Въпроса е френските миHeTчии що са толко *** че са все преевани.

21

За Европа, против ЕС

преди 4 години

Каква е логиката? За ЕС да заделят по 1,07 процент от брутния национален доход, а за НАТО да заделят двойно повече - по 2 процента? Здравеопазването и образованието ли са по-важни, или дрънченето на оръжие?

20

ПЕГИДА

преди 4 години

Баба Меркел заплашва да спре фондовете за непослушните ученици. На Орбан и Качински хич не им пука. Вчера полската LOT купи германската самолетна компания Condor, което потвърждава, че Полша е вече доста силна икономически. А за Орбан запазването на идентитета на нацията е много по-важно от някакви си временни парични помощи. Защото промяната на идентитета е необратим процес. Как ли се е държал нашия хубостник на тези разговори, като иска да угажда на всеки.

19

Валентин Тодоров

преди 4 години

О,ще се разберат.Общото на всички Европейски политици е,че никога не са създали принадена стойност дори с размера на един евроцент с труда или интелекта си,което ги прави безкрайно знаещи и можещи да харчат парите изработени от други.В случая данъкоплатците.

18

А НАШИЙО ГЛАВАНАК

преди 4 години

Главен Преговарящ с мандат от село БАНКЯ що свърши. Ний на него разчитаме да оправи света, а ОН един ЕС не може оправи

17

Анонимен

преди 4 години

Донорите решили да пестят. Но защо от нашите пари? Правим се на послушни само заради парите. Няма да търпим унижението постоянно да ни мачкат и обиждат всеки ден, ако няма пари.

16

Анонимен

преди 4 години

Донорите не са дрогари, да хранят лапачите цял живот. Мандалото лопна чадо.

15

Анонимен

преди 4 години

Донорите започнаха да бягат. Стойте в съюза, пак ще ни изоставите като Съветския съюз. Сега си продават нефта и газа на световни цени, не хранят половин Европа.

14

Анонимен

преди 4 години

Как беше старата приказка за приятелството и сиренето?

13

Анонимен

преди 4 години

Няма пари - няма съюз.

12

Анонимен

преди 4 години

Началото на края е в 53те трилиона световни дългове. Още преди 20г Костолани беше казал, че дълговете надвишават 3 пъти цялото имущество на планетата. Сага са сигурно 9 пъти.Бааам балона.

11

Анонимен

преди 4 години

Няма страшно, вирусът ще оправи бюджета. Скоро

10

Анонимен

преди 4 години

началото на края..европа ще бъде преразпределена :)

9

Анонимен

преди 4 години

*** не е спал 30-40 часа вече.

8

Анонимен

преди 4 години

Работихме много усърдно,...Е, не сте копали на нивата. Хапвате си и си пийвате с народите пари. Ми то и комунистите в Китай не са по-различни.

7

Анонимен

преди 4 години

хаха, тия един бюджет не могат да свържат, а обща армия ще правят. Китай, Русия и САЩ се пукат от смях. Закривай и който от където е.

6

Анонимен

преди 4 години

Басня Крылова Лебедь, щука и ракЛебедь, Щука и рак басня Ивана Крылова, вышедшая в свет в 1814 году. Славейковата версия 1866г.Крилов беше правилно. Не съм изветрял чак толкова на 50г.

5

За прочит

преди 4 години

Орел и рак и щука,не зная по каква сполука,такваз им работа дошлада теглят наедно кола.И ето те са впрягат,напъват са, напрягат,ей тъй, че ще са пукнат чак,а пустите кола не мръдват пак.Те можаха покаранай-лесничко товара,но на, орелът кат крилатвсе теглял нависоко,кир Рачо теглял наназад,а щуката в дълбоко.Кой крив, кой прав не знам,Товарът и до нине там.Несговорна дружина не могат си почина.