44

Ягермайстерь

преди 4 години

Е как германия ако се разпадне ЕС ще прецакат всички та те са основните печеливши от него.Напротив ако ЕС се разпадне ще загуби Германия и ще спечелт всички други.

43

Истина

преди 4 години

Задавам един въпрос, защо преди 4-5години когато беше кризата с Гърция Германия отпечата 4-5трилиона германски марки и до ден днешен ги съхранява и пази в различни хранилища в страната? Ами защото във всеки един момент е готова за разпадането на EU и да прецака всички. Тогава Англия беше единствената държава която зададе този въпрос, както и досега винаги е спъвала Германия от глупавите закони на EU. Затова се скъсаха да заплашват Англия, но те не се преланят пред Германия. Браво спасиха се.

42

Анонимен

преди 4 години

Ах , га..д..ни..те ингилизи , прибраха си пая ..хубаво лапахме от него ,че и за пле..бей..те имаше нещичко ..г-н Каролев ,де си да ни обясниш колко са изостанали умствено английските ръководители

41

100 гайди

преди 4 години

Французите ако бяха истинска нация каквато несъмнено е англииската щяха да пеоведат референдум дум дум дум ъъ .И щяха да сложат бодлива тел мини вишки кучета и да затворят пътища и да сложат митническите бутки и бариери.Ама те пак го играят Виши.Англия пак спаси Европа за трети път слава!

40

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

КАРАЙТЕ БЕЗ БЮДЖЕТ БЕЗ ПАРИ НИЕ В БГ СМЕ СВИКНАЛИ И БЕЗ ДРУГО САМО СЕ КРАДЕ ОТ НЕГО

39

Анонимен

преди 4 години

Който се е хванал с нас не е прокопсал.Все едно като враг или съюзник:-)Ще опеем и ЕС и НАТО и ще продължим!Българите сме карма!

38

Нобел

преди 4 години

Англия пак ги спря френските пудели на колене.Смех

37

Анонимен 90

преди 4 години

То затова европейския съюз се скъса с опитите си да заплашва Англия, но както се видя неуспешно. А сега да ги видим как ще се оправят. То се знае голямият комат от баницата ще вземе Германия следвана от навеждащите се пред нея Франция и за останалите нищо. Ми то отдавна се вижда демокрация в EU няма. Баба Меркел пак заплашва. А нашите са тръгнали да приемат измисленото Евро, те не виждат ли че този EU в този си вид е свършено.Мечтата на Германия да владее Европа свърши Англия ги спря с брекзит.

36

Така се започва!

преди 4 години

Няма и да се разберат! Когато парите свършат и дослука свършва. Всеки иска само да цоца и затова се натиска за ЕС, но няма вече денги. Англия нали затова се махнаха, не искат да хранят голтаците в ЕС. Сега Германия и Франция надигат глас, и те взеха да свирят отбой, а голтаците сами ще се разбягат. Сега плащаме повече отколкото получаваме от ЕС, че защо тогава сме там? Да вдигат егото на Боко ли?

35

Анонимен

преди 4 години

И откъде ще крадем сега?

34

Кефф

преди 4 години

Не бе то те англичаните като излезнели и нищо нямало да стане.Ахаха.Следващите които излизат са Ирландия.Само френските пудели ще останат да прислугват на немците заедно с макаронаджиите и испанските краставичари докато Тръмп и Джонсън Богатеят.Англосаксите контролират Света!

33

Анонимен

преди 4 години

Не е виновен Брекзита Орешарски е виновен, ако не вЕрват да питат баце.

32

Златка

преди 4 години

До За Европа, против ЕСДа по важно е дрънченето на оръжие, щото като те завладеят мюслитата , няма да ти е много до здравеопазване и образование!

31

УжасТ

преди 4 години

Аууу, Ами сега Суджука и Шайката му от какво ще крадат?!?

30

до 32

преди 4 години

ЕЦБ ще включи печатните преси и готово - така се управляват офцъите!!

29

Анонимен

преди 4 години

Ще се разберат, нема се плашите.

28

пр0рок

преди 4 години

ЭСССР е Свършен, чака го Същата Съдба като СССР - Фалит! Скоро Китай, Русия и САЩ ще откажат да приемат Евро и тоалетна хартия!!

27

Анонимен

преди 4 години

И като врътнат кранчето, Суджуците от кво ще крадат?

26

Анонимен

преди 4 години

А финансовия гений, полиглота от Банкя кво е изпърдял по въпроса?

25

Анонимен

преди 4 години

Не се разбраха понеже никой не иска да плати масрафа.