29

Анонимен

преди 4 години

Пълни тъпизми, написани от тия дето продават антирадари. Винаги ще ви хванат с тези *** устройства за балами.

28

До 26

преди 4 години

А бе, фантазьор! Audi RS 5 е малко над 500кс!!! Какво е твоето с 680 такива? И там един мармот с шоколада и т. н.

27

Gorskio

преди 4 години

26 - имаш ли 18 години изобщо?

26

Анонимен

преди 4 години

Ауди-то ми е 680кс, Джипа Мерцедес над 300кс, с колко да ги карам??? Щото разни екошпеко са си взели 50кс брички и карат с по 50. И понеже БСП-то открадна парЕте за магистралата сега се е набръчкала и турили знак 90 и после те снимат. Ся и да ми тургате минусите все тая земете помислете малко. в германя даже няма ограничение, велика държава юбер алес.

25

Берач на души

преди 4 години

А тея обирджии на банки, казина и стари баби, могат ли да бъдат постоянно скрити в шубрака?

24

Анонимен

преди 4 години

Кой журналистически гении роди тези небивалици?! Е как после да взимате повече от 1500лв., бе хора?! Статия, достойна за присмех. Нищо вярно в нея- НИЩО. Може би преди 20 години е била актуална тази информация. С глупавата си невярна статия, само ще накрате някой люлински безсмъртен ММА боец с BMW да си даде парите на вятъра за такова устройство и да напълни на някой друг подобен търговец джобовете с някой мижав лев за ракия.

23

До 22

преди 4 години

Аз не знам къде и кого си видял в Гърция да кара без номера. Може и да са били свалени (щото там ги свалят за доста нарушения) и някой да се е предвижвал на собствен риск. Ама точно на българин не препоръчвам тия фокуси в Гърция. Щото гори!

22

Анонимен

преди 4 години

Това със средната скорост също неработи. Караш си с колкото искаш и после спираш да хапнеш една плескавица и всичко е точно. А кога ще започнат да глобяват тия където карат с 96.5км/ч в лявата лента и не се дърпат защото си мислят че са прави?? Често в Гърция карат без номера, а даже в Австрия съм виждал закрит номер и си кара на цЕлата газ.

21

до Sichtpunkt

преди 4 години

Е, този път както никога съм съгласен с теб. За санкциите. Само че в Гърция вече за антирадар конфискуват колата. При дежурен съдия и на момента. Без обжалване и влачене по инстанциите. Така трябва и да бъде.

20

Анонимен

преди 4 години

Айде сега и това ще махнат щото пречи на по-огромното пълнене на касата на Бочко от глоби, такси и всякакъв "законен"рекет! Хората започнаха да ги купуват за да се спасят от хранилките на униформените еничари!

19

Само 50 лева?!

преди 4 години

Тя глобата за превишена скорост струва повече?

18

Sichtpunkt

преди 4 години

Антирадари имат само бушмените на скъпи вазила, които си мислят, че са хванали господ за шлифера.

17

Анонимен

преди 4 години

Специално по магистралите и пътищата без отклонения, се ползват стандартни камери с разпознаване на номера. Засича се часът, в който автомобилът минава покрай едната, след някакво разстояние има още една камера, която засича часът, в който същият автомобил преминава покрай нея и се гледа за колко време автомобилът е изминал разстоянието между двете (средна скорост). Супер просто и ефективно. Пък примитивите нека си режат стълбове. На крива ракета, космосът й пречи.

16

Край

преди 4 години

На магистралата на входовете и на изходите слагаш по една камера и като средната скорост е над разрешената му махаш главата с ГОЛЯМА глоба. Просто и ефикасно.

15

Анонимен

преди 4 години

Защо не се забранят не само антирадарите, а и радар детекторите. Сваляне на номера и конфискуване на автомобили. Гърците и сърбите са до нас. Защо не черпим техния опит за справяне с кретенюгите? Сигурното защото тези от Народното събрание и роднините им първи ще изпатят.

14

DTVA

преди 4 години

Всяка нова камера (от последните 10-ина години) не разчита на сигнал, за да измери скоростта, а има процесор за видеоанализ, по който следи обектите в кадър и така калкулира скоростта. Антирадарите се продават за балъците, които си мислят, че са много умни. Технологиите отдавна минаха на следващото ниво.

13

Анонимен

преди 4 години

До Иванчо+Марийкаантирадарите не, радар детекторите - почти

12

Анонимен

преди 4 години

то затова на Запад камерите отдавна засичат средна скорост

11

Sichtpunkt

преди 4 години

В някои европейски държави санкциите са доста по-сериозни. Ако се движим по пътищата на съседна Гърция например и открият антирадар и дори детектор в колата ни джоба ни ще олекне с 2 000 евро.Трябва люти санкции и да се изпълняват стриктно. Тези които колите им струват 3-4 хиляди лева едва ли ще си позволят антирадар за над 1000лв.

10

Иванчо+Марийка

преди 4 години

Платено. Антирадарите са доказано БЕЗполезни за новите камери.