49

Отчаян

преди 4 години

Буташ 50 кинта на някой "Данчо" катаджия, и ставаш невидим, жалка територията.....

48

шофьорче

преди 4 години

Наскоро стана медийно известен един герой - Данчо Катаджията от Ловеч. Той не само е бил любимец на местния Директор на ОДМВР, а е бил "легенда" в професионалната общност.Е, такава е цялата карикатурно- корумпирана структура на МВР - КАТ-ПП ! Закривай !!!

47

Анонимен

преди 4 години

А ти защо не направи пропускателни пунктове вместо да говориш по форумите?

46

Анонимен

преди 4 години

Защо хвърлиха по точно делнаха милиони за камери като можеше да се направят пропусквателни пунктове където плащаш за магистралата и караш. Защо гърците са направили това и за коли и за камиони. А вашите мутри не. Защото няма как да окрадат милиони. Тези камери какъв живот имат безсмъртнили са. Като започнат да дефектират кво правим. Тогава ли ще се сетят да събират таксата на ръка както е в гърция. В гърция ако не искам магистрала има алтернативен безплатен път при вас имали.

45

Анонимен

преди 4 години

Не флекса всички се възхитили - ама той е за мозъците ви. Доста гной има.

44

DivockХампарцомян

преди 4 години

Аз съм против такива шмекерии, но тази година ми набиха глоба от 600 лева за това, че съм карал с 40 км над ограничението в града. Само, че реално карах с 90 по права отсечка извън града. Шефът на КАТ ме гледа като теле и казва, че съм прав, но нищо не можел да направи. Единственият вариант е да се съдим.

43

опетков

преди 4 години

Смехотворни твърдения. Всяко нещо,което излъчва какъв да е сигнал, може да бъде засечено и прихванато, независимо от шмекериите,с които е наблъскано. Защо, българино, просто не започнеш да спазваш правилата и да се прибереш жив и здрав у дома?

42

Анонимен

преди 4 години

Испанското издание Ел периодико излиза днес със скандален репортаж под заглавие Разследване за пране на пари в Барселона сочи към премиера на България!:))) ох, ама нали това бяха фейк нюз

41

ТИР

преди 4 години

Истинските джигити си слагат антирадари и бузят като изоглавени. За да си оправят голразликата "гениите" от КАТ поставят радари до табелите за край на населеното място. Там за нула време си правят "нормата" като ловят "нарушители", които се изнасят с "умопомрачителните" 72 км/ч. КАТ трябва да е само за ръчно регулиране на движението и обработка на тежки ПТП !!!

40

Анонимен

преди 4 години

По-интерсни са устройствата които излъчват сигнал с определени координати, а по-модерните симулират даден маршрут, като този сигнал бива приеман от gps-а на автомобила и се получава хем съм там, хем ме няма. С въвеждането тол система разчитаща единствено на проследяване, защото суджука и бандата му окрадоха парите за рамки, предстои страхотен цирк.

39

Анонимен

преди 4 години

Това е чиста проба рекламана статия, дори в Гърция много трудно могат да установят дали имаш или не laser jammer. Читавите модели имат една камара функции как да се прикрият, може да ги прекъснеш, те сами да прекъснат след 2-3 секунди аларма, или да се преструват на ... парктроник примерно. Полицейските радари също постоянно се ъпдейтват пък с anti jammer екстри. Та, jammer-a, който си купиш трябва да има и качствен update support, за да ти е полезен. Абе много неща са, а цената е много дебела.

38

принцип

преди 4 години

Докато не те хванат всичко е законно.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22средна скорост се установява по много наичини, ако си пътувал по Европа сигурно си виждал странни маркировки от разни лении около камерите ... е те са точно за това ... камерата гледа за колко време минаваш през тези линиии и после лесно ти смята скоростта. Освен това масово по тунели и мостове има камера на входа и на изхода, останалото е елементарна математика. Това с хапването работи само на магистралата в Сърбия.

36

Анонимен

преди 4 години

*** мре по пътищата, но бичи всякакви шмекерии да не го глобяват. *** в крака ще се простреля, само и само да не спазва правилата. Щото правилата са за балъци. А че няколко стотин *** ще измрат само тая година - дреме му на Ганча!

35

Анонимен

преди 4 години

50 лева глоба само??? е, няма такава държава, така е. смех, трагедия.

34

Анонимен

преди 4 години

Анти радар е едно радар детектор е друго.Вторите не са забранени защото не смущават нищо и ако не намалиш навреме те хващат.И е добре пред тебе да има кола. Тогава засича и лазерните пистолети когато го ползват за предния.

33

Sichtpunkt

преди 4 години

германя даже няма ограничение, велика държава юбер алес.За това гледам в Германия всеки ден изпотрошени и убити. Като ги съдят им закриват лицата, да не би случайно някой да ги заплюе.

32

Анонимен

преди 4 години

Егати съчиненията на технически неграмотни хора. За 1300 лв. всеки можел да стане невидим и да кара с 200.. смях. Освен да "олекнеш" с тези 1300 лв., книжка и глоба друго не може да стане.

31

Квазимодо

преди 4 години

До АнонименАудито най вероятно е 80, 1.8 моно най много А4 от 96 година. Хора с коли над 500к.с не се занимават да пишат слабоумни коментари от сорта на карам самолет 1500 коня.Знам че си комплексар, но със здраве!

30

Аз

преди 4 години

За какво са ви? Някой да не ви е глобявал някога?