31

Гошо

преди 4 години

До Анонимен Е няма как ,друго обяснение за пред публиката не съществува ,а истинака е повече от опасна Така че Русия е виновна и лично Путин да не забравяме това

30

Стар набор

преди 4 години

Моля авторският "екип" на Investor.bg да обясни в какво се състои руското влияние в Република Хърватска

29

Анонимен

преди 4 години

Еврозоната уж щеше да се реформира но май бързо забравиха за обещанията си и пак почнаха да обвиняват Русия.. В сегашния вид не е изгодно за България, защото България спазва дисциплина и се топи, а другите плюскат и пируват.

28

Анонимен

преди 4 години

Всяка страна в която се вихри корупция и има проблеми в икономиката ,веднага и лепят етикета ,,Троянски кон на Русия"!За Хърватия това звучи смешно,хърватите ,както и словенците имат добри отношения с Русия,но много по-добри с Австрия,Германия и др.западни държави!Добре ще е западните анализатори,политолози и др., да престанат,да използват Русия за плашило,защото Русия въобще не е толкова страшна нито икономически нито военно!

27

Анонимен

преди 4 години

До опетковЗа Гърция проблем беше Ципрас и търсеха начин как да го свалят. Поискаха да вдигне данъците, ореже пенсиите и да закрие и приватизира и успяха както и с Виденов, но и Ципрас сам си е виновен, защото не излезе от еврозоната. Сега ще трупат нови дългове и ще чакат подарък от господарите.

26

Анонимен

преди 4 години

До опетковБВП се балонизира най-лесно със заеми както е в САЩ и еврозоната. Целта на еврозоната е просто да контролират малките държави и да точат ако някъде има злато или работна ръка.

25

Анонимен

преди 4 години

Приемане на еврото ще бъде катастрофално не само за Хърватия, но най-вече за Бъглария. Цените ще поскъпнат двойно, не слушайте германофилите. Неслучайно Полша, Унгария и Чехия не приемат еврото. Казват, ще го приемем когато достигнем западните стандарти. Умни народи, не са вечно надупени като *** германофила с 2 гроша в джоба.

24

Анонимен

преди 4 години

До опетковУмни, умни, колко да са умни? Някои народи се наживяха, други като нас остаряха докато ни говорят за стабилност - стабилни в бедността.

23

Анонимен

преди 4 години

Избраха социалист за президент и веднага започнаха немските нападения и хибридки=извадиха плашилището Русия от гардероба. Що не ревете за влиянието от Северен Поток? По тази логика Германия е най-големия троянски кон. Явно само германците имат право да си правят алъш-вериш с Русия, останалите сме бaлъци които само трябва да се карат с Русия. Ето затова мразя Германия лицемери безподобни.

22

опетков

преди 4 години

Този "доктор" Карасик да вземе да си свие дипломата на руло и да си я завре там дето слънце не изгрява. Написал е такива глупости, че дори и проф. Гечев би се засрамил. Мислех, че глупостта вирее най-вече в в балканските кратуни, а тя вече била световно явление. Такова неразбиране и изопачаване на прости икономически и финансови постулати. Да, преди кризата се предлагаха лесни пари, но умните правителства не се набълбукваха до шията с тях и да ги раздават като незаслужени пенсии и заплати.

21

опетков

преди 4 години

До Анонимен20 написал си ако не пълни, но едни половин глупости. Единствената тотално фалирала държава беше и си остава само Гърция. Всички други от споменатите имаха банкова криза, но се спасиха сами с едни или други мерки. Проблемът на Гърция, който все още им виси като Дамоклев меч е несъразмерният с БВП държавен дълг, чиито лихви и главници те не могат да изплащат. Гърците искаха и продължават да искат да живеят на вересия и да са богати без да бачкат.

20

Анонимен

преди 4 години

От цялата статия така и не разбрах в какво точно се изразява "руското влияние"?

19

Saxon

преди 4 години

Руската прегръдка е много студена а там климата е средиземноморски и бързо е разтопява.Не е важно дали обичаме Русия или не проблемът е че управляващите там правят всичко възможно децата ни да живеят колкото се може по зле и тия дето тук им подържават са много заблудени слабоумници.

18

Анонимен

преди 4 години

Отговорът е *** и кратък: He

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонименнай-малкото поради факта че като ходиш някъде например в Гърция, няма да ти се налага да сменяш пари и да плащаш глупави такси за превалутиране, да не говорим за по-ниските лихвени разходи и т.н. и въобще аз пък невиждам никакъв смисъл да се продължава подържането на лева, при положение че той, тъй или иначе е фиксиран към еврото, да не говорим за ползите в икономиката

16

Анонимен

преди 4 години

И защо е целият този зор да приемеме еврото,някой може ли да обясни с думи прости каква би била ползата за средностатистическият българин?А всъщност от целия булумач който представлява тази статия,така и не разбрах какво общо има Русия в цялата работа с Хърватия.И след като внушението е, че ако нещо лошо се случва в някоя европейска държава виновна винаги е Русия,искам да попитам и за гръцката криза ли Русия пак беше виновна?ЕС е гнездо на корупция, и в него всички граждани работят за политиците

15

Религията драги

преди 4 години

Сблъсъка Хърватия - Черна гора е показателен. Просто гледахме поредната война римокатолици срещу православни.

14

Анонимен

преди 4 години

Точно пък хърватите да се превърнат в руски троянски кон, това е мисия невъзможна, те да не са шматароци като сърбетата

13

Анонимен

преди 4 години

А ние като сме троняски кон на САЩ в ЕС.Ингилизите излязоха, но ние все още сме там, докато го сринем и него.

12

Ко? Не!

преди 4 години

На хърватите можем само да им целуваме краката. Впрочем, и на черногорците също. Хърватите малко подмолно си държаха досега нелепите "куни", но то си имаше причина. Черна гора от години си е приела еврото за национална валута.