91

Хм

преди 4 години

Бе прави са си сърбите. Да не се правим на неразбиращи. Както няма такова нещо като български турчин, така и няма как да има сръбски българин. Всеки да си знае кочинката.

90

ХХХ

преди 4 години

До АнонименТова ли успя да измислиш ?

89

ЗАВИНАГИ !

преди 4 години

"Помни, че СИН си на ВЕЛИК НАРОД, не си роден да бъдеш РОБ."За мен е чест да имам български документ, чест и гордост, ЗАДЪЛЖЕНИЕ ! Всички Македонки и Сърби и мъже с българско самосъзнание са добре дошли в България.

88

Елдорадо

преди 4 години

Трябва здрава българска икономика (която в момента е в разцвета си) и мишки като Сърбия и Македония ще си клекнат над българското и ще си спомнят от къде са произлезли и чии територии обитават... просто трябва време :) Имаш ли икономика имаш всичко...

87

Mdaaa

преди 4 години

Београд е Български град, строен от Българи, с българско име. Не че нещо. Косово поле - също! =) Сърбите са пълни аматьори. Руснаците си ги подържат за да ни го начукват и да имат влияние на Балканите. Това е то.

86

БатБулгар

преди 4 години

От пра-Дядо ми знам, който се е бил срещу сърбите Втората Световна Война, че Сърбите са слаби войници, а жените им - ***. От там им идва и името - ,,Сърби" - все ги сърби :)

85

Иви

преди 4 години

Не , че сега има такива хора в БГ - ама да не им се повтори Сливница ????? Защото българина е единак , но се обединява само при национални каузи (заплахи) - без политици .... но се обединява така че на външният фактор хич не му е лесно ......

84

Анонимен

преди 4 години

Що йе србско се е юнак - у поле бега, у кукя ***. Повече не ви трябва. да знаете за Сърбия.

83

Анонимен

преди 4 години

Сърбите са враждебно на България племе и никога няма да са приятелски настроени.Такава им е държавната доктрина,която се е вплела и в народопсихологията им.За това упорито ни наричат татари и обсебват всичката славянска култура-език,писменост,православие,обичаи. Така си приписват всичката история като славянска-сръбска,а българите са дошлите от Азия татари,които са малка група управляващи славянската,тоест сръбската земя.

82

Анонимен

преди 4 години

Реално погледнато от старата Сърбия не остана нищо .Те сега дори море нямат Хърватите са дестет пъти по добре и от нас .Сърби има по целият свят още от времето на Тито .Та който е искал е напуснал Сърбия отдавна .Тук винаги сме били затворени заради Живкови до 1989 .Бягаше се през границата на Сърбия за да стигнеш Италия .

81

Анонимен

преди 4 години

Така е, като са им "проширили" дардявизата varhu български земи.

80

Анонимен

преди 4 години

92 Знаес ли, колко са сърбите в Сърбия? Пълно е с шиптъри, само във Войводина има 22 етноса.

79

Иви

преди 4 години

А не може ли заедно с територията - дето си е наша ????

78

Елдорадо

преди 4 години

Сърбия - БВП за тази година - 17 495 723 232 тва са реални статистики...България - БВП за тази година - 25 090 245 653... Сърбия в момента гризе нокти и се моли европа да и обърне внимание... С всяка година минималната им заплата става все по ниска от българската, а външния им държавен дълг се овеличава с огромни темпове за разлика от българския, който е един от най-ниските в света...

77

Гробокопач

преди 4 години

Е, къде да ходят? Те са си в България;))) Инак много лесно на тяхно място могат да дойдат шиптарете;)))

76

Анонимен

преди 4 години

Българите са мурргави тюрки, събрали цяла мала азия във вените си.

75

Анонимен

преди 4 години

Сърбите са приятели с руснаците, но с мярка, на база взаимно уважение. А българите се дупеха на руснаците по време на комунизма, а сега се дyпат на немците. Бай Тодор беше едно селянче, мечтаещо да прави България 16-та република, а Тито беше държавник, който показа среден на Сталин и излезе от съветската сфера. Това е разликата между сърбите и пoсраните бългaрски ратайчета.

74

Анонимен

преди 4 години

До 86Българите никога не са били Славяново не ***

73

Анонимен

преди 4 години

Българите сме в малка част славяни(роби) за запада.

72

Анонимен

преди 4 години

Славяните са горди хора, не са пoсpани наведени гейове като българите.